- 5 Kasım 2017
- 5
- 0
- 36
- 33
- Konu Sahibi nagyhankerem
merhaba pendik kurtköyde oturuyorum evlere ek iş veren bildiğiniz bir yer var mı yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emel hanım merhaba,Merhabalar, ek iş yapmak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz.
Telefonum:
Yurtiçi faliyet gösteren bir temizlik firmasının bölge bayisiyim. Alt üyeliklerle satış yapmaktayız. Takım arkadaşımız olarak çalışmak isterseniz size yardımcı olabilirim. Karlı ve serbest zamanlı bir iştir.Emel hanım merhaba,
İş hakkında bilgi rica edebilir miyim ?
Anladım fakat ben ev dışında pek fazla çalışamamYurtiçi faliyet gösteren bir temizlik firmasının bölge bayisiyim. Alt üyeliklerle satış yapmaktayız. Takım arkadaşımız olarak çalışmak isterseniz size yardımcı olabilirim. Karlı ve serbest zamanlı bir iştir.
Sosyal medya üzerinden bile satış yapma imkanınız vardır. Bu şekilde çok fazla aydınlatamıyorum ararsanız ayrıntılı bilgilendirmek isterim.Anladım fakat ben ev dışında pek fazla çalışamam
Size yardimcin olmak istiyorum özel den bilgi verebilirimmerhaba pendik kurtköyde oturuyorum evlere ek iş veren bildiğiniz bir yer var mı yardımcı olur musunuz