• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlere ek iş veren güvenilir site var mı?

Korkak-kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
119
253
53
Merhaba arkadaslar bulundugum ilçe de is bulma sıkıntısı cekiyorum. Yeni evlendigimiz icinde yardimci olmak istiyorum ev giderlerine. Acaba güvenilir paketleme siteleri biliyormusunuz veya gerçekten internette dolaşan çoğu site dolandiricimi :( lütfen yardım edin

Böyle bir konu bende açmıştım fakat 1-2 kişi harici tavsiye veren olmadı :) Olursa takipteyim.

Instgramdakilere sakin guvenme gecen komsum sabun paketlemeyi gormus kadincagiz para yatirmis aninda engellemisler artik kalmadi evlere is veren yerler sanmiyorum biz bayadir komsuma ariyoruz ki benim ekim kolum cok uzundur ama nereleri arastrdim yok yani

Benimde çok araştırma yaptığım bir konuydu ama hiç bir şey bulamadim bu tarz şeyleri yüz yüze görsün tabi bulabilirseniz çünkü ben bulamadım

Merhaba arkadaslar bulundugum ilçe de is bulma sıkıntısı cekiyorum. Yeni evlendigimiz icinde yardimci olmak istiyorum ev giderlerine. Acaba güvenilir paketleme siteleri biliyormusunuz veya gerçekten internette dolaşan çoğu site dolandiricimi :KK43: lütfen yardım edin

İnternete güvenmem ama çevremde bir kaç kişi tütün sarıyor dükkanlar için
Evde sigara sarıp kutu başına para alıyorlar çevrenizde varsa tütüncü bir sorun

Demetevler keçiören yenimahallede oturan varsa Ankara boncuk dizme işi veriyorlar.Zahmetli biraz ama eve destek olanlar var bu şekilde hatta adam 5 6 kişilik ekip olursa daha iyi olur demişti.Benim komşularım toplanıp yapıyorlar.

Demetevler keçiören yenimahallede oturan varsa Ankara boncuk dizme işi veriyorlar.Zahmetli biraz ama eve destek olanlar var bu şekilde hatta adam 5 6 kişilik ekip olursa daha iyi olur demişti.Benim komşularım toplanıp yapıyorlar.
onu benim komşum yapıyor çekilecek dert değil bence nikah şekeri dosya yapma falan olsa tamam ama boncuk dikiyor boynu kopuyor 3 günde bitiyor diyor 10 tl. hemde sabahtan öğleye kadar başından kalkmıyor

Back
X