evlenmiyor ben de vazgeçemiyorum :( yorumlarınıza ihtiyacım var...

üzüntü gibi anlattı cinsellikle ilgili bir problemi yokmuş gibi geliyor bana başka bi açıklaması olamaz mı acaba bu durumun

E peki kesin bitirdin mi şimdi?
Ayrılmayı göze alıyorsa sırf evlenmemek için, zaten seni yeterince sevmiyor demektir.
Bugün aradı mı hiç?

Sabah mesaj attı başka da yok. Bu aralar çok yogun çalışıyor öğlen yemek saatinde bile çalışıyor. öğlen 2 gibi arıyordu ya da akşam mesai çıkışı arayacak mı bakalım ama normalde böyle kavgalıyken beni gece geç saatlerde arar. Benim yumuşamamı bekler sinirm geçsin diye üstüme gitmez ama benden ses gelmeyince aramaya başlar hatta üzülür ağlar. Attığı mesajları görseniz neler neler yazıyor. Bu bu sahneleri çok yaşadım artık aldanmayacağım ama içim de cız ediyor Çok zor

o adamda var bir kusur güzelim ya
hayırlısı de fazla zorlama artık

Ne diyor peki mesajda? Ona göre yorum yapacağım.

Ne olursa olsun hayat arkadaşına söylemeyecek de kime söyleyecek? Yani ben kısır olsam bunu hayatımdaki insandan başka kime söylemek isterim ki? Ya problem yok bekar hayatı hoşuna gidiyor, ya da problem var sizi anlatmaya değer bulmuyor. Onca yıl insan aşık olduğu kadına dokunmadan nasıl durur? Şaştım kaldım...

üzüntü gibi anlattı cinsellikle ilgili bir problemi yokmuş gibi geliyor bana başka bi açıklaması olamaz mı acaba bu durumun

Çok çirkin canım...anlatmaması lazımdı. Sonuçta o kızla ikisinin özeli, saygı duyması gerekirdi. Hayır size niye anlatıyor di mi? Erkekliğinin altını çizmekten başka bişey değil bence.

Siz daha iyi bilirsiniz ama bence size değer vermeyen biri için tüm enerjinizi tüketmeyin. Madem uzun yıllara rağmen ciddi bir yönde yol almıyor ilişkiniz, siz de onu arkadaş statüsüne indirin ve oluruna bırakın bazı şeyleri. Vazgeçilmez olmadığını bilsin.

.

Anne babasiyla gelemiyorsa baska yakinlaruni getirsin ya da kendi gelsin foemalite isler sebebiyle ayrilmayin bence bazi insanlar pasif pisirik olabiliyo ailenle konusur bi orta yol bulursun ya o ya hic dersen annen kesin razi olur :))annen bi hayirlisini istesin desinler diye olmaz bu isler evlenecem diye evlenilmez

Ne diyor peki mesajda? Ona göre yorum yapacağım.

ben gece ayrılık konuşması yapıp kapattıktan sonra mesaj atmıştım dedim ki ona

Ben artık pes ediyorum. sen istesende ben istemiyorum artık gururm parçalandı. Bunca yıl yoruldum gerçekten. Seni sevdiğim için katlandım ama sevgide i yere kadarmış. ben artık gidiyorum artık vazgeçtim bitiyor artık bu masal. Artık kan kaybediyoruz. Sen benni çok kırdın çok canımı yaktın hoşçakal

Ben bunu yazdım o da birşey mi dedim ben ya gene döktürmüşsün yazmış bakalım ciddiyetimi anlayınca yarın yazacaklarını size buraya yazarım

yok bana dokundu yani :) böyle şeyler nasıl söylenir bilmiyorum ama hani dokunma öpüşme vs oldu ama benle aynı odada defalarca kaldı ama hiç ileriye gidecek birşey istemedi. Daha önce başımdan bi olay geçti de o yüzden korkuyorum diyor.

Taviz verme sakın, dik dur. Neymiş derdi dökülsün artık. 6 yıllık sevgilisi olarak bunu bilmek hakkın.

Son düzenleme:

haklısınız

Taviz verme sakın, dik dur. Neymiş derdi dökülsün artık. 6 yıllık sevgilisi olarak bunu bilmek hakkınız.

hatta 7 yıl oldu. Barıştıktan sonra görüşmeye başlayalı 1 yıl oldu.. 6+1=7 artık bu koca ilişkiden çok yoruldum insan kıyamıyor bu ilişkiye ama mecburum. Artık taviz vermeyeceğim

o evlenmeye razı olsa bizimlileri ikna ederim de adam da tık yok Bu adam beni mahvetti kendini de mahvediyor

hatta 7 yıl oldu. Barıştıktan sonra görüşmeye başlayalı 1 yıl oldu.. 6+1=7 artık bu koca ilişkiden çok yoruldum insan kıyamıyor bu ilişkiye ama mecburum. Artık taviz vermeyeceğim

Güzelim, derdim sadece koca bulmak değil ama eninde sonunda anne olmak isteyeceğim. O zaman ne yapacaksın diye sorsana?
Başkasıyla evlenip, onun çocuğunu doğurduğum zaman ne hissedeceksin de bir bakalım.
Eğer buna katlanabilecekse çok pişkin demektir.
Bu arada 2 aylık ilişkinizi biliyor mu? Ne tepki verdi?

20 yil boyunca nasil tatmin etmis kendini ? p.rno ve masturbasyonla 20 yil boyunca idare etmesi zor sanki ve bunu evlilige tercih etmesi imkansiz.tek gecelik iliskiler mi yasiyor,yoksa hic ihtiyac mi duymuyor ? bu sorunun cevabini bulursaniz neden evlenmek istemediginin cevabini da bulursunuz.

Canim meraba bak ayni sey arkadasimin basina geldi senelerce oyaladi kizi kendi aileside baski yapti kizin aileside baski yapti evlen diye ama tik yok ayni hikayeyi arkadasimada anlatmis brinin bekaretini aldim bu yuzden seninle ileriye gidemem diyomus sonradan ogrenildiki cevresindekiler gay oldugunu anlamasinlar diye nisanlanmis kizida bu yuzden oyalamis allahtan evlilige yanasmadida ne oldugu anlasildi oda zoraki bi kac opusme disinda ileri gitmiyormus o kiza yazik ettim sanada etmiyim diye soylemis megerse kimse anlamasin diye oyalamis durmus bunuda anlamak sana dusuyo

Niye dunyadaki tek erkek o mu kardes? Ben de acikcasi adamin psikolojik sorunlu degil gay oldugunu dusunuyorum. Bekaretini aldim vicdan azabi bibibibi bastan asagi hikaye, inanma.

Adam seni resmen oyaliyor, gururunu cigniyor, sen hala evlenmiyor diyorsun, olucem surda.

Bence sekerim sen bu adami face den, whatsapp tan her yerden engelle, kafandan cikar, konusma, gorusme, bir sure kafani dinle, sonra da hayatina devam et.

annende olsa başkasının lafına bakıp evlenilmez ki. 100 kere 1000 kere düşünmek lazım evlenmeden önce zira hiç hayal edilen gibi çıkmıyor.sen beklentilerinle sap gibi ortada kalırken kocan halinden memnun oluyor!!!

Ve sen bu adamin laflarina inandin? Zaten vicdan azabi çekseydi o kiz ile evlenerdi. Haydi diyelim arada birsey oldu, evlenmediler, adam 7 yilmi vicdan azabi çekiyormus?

Bence adam sana düpedüz yalan söyledi. Baska kiz diye birsey yok çünkü adamin cinsellik ile problemleri var. Yani seven, cinsellik ile saglikli bir iliskisi olan adamin derhal mesafeyi kapatip evlenmek isterdi. Bunca yilini o adama feda ettigin için tabiki yazik fakat dünyanin sonu degil. Yirmi yil sonra bosanan insanlar var, hamile hamile bosanan insanlar var,.. yani her problemin daha agirlarini yasayan insanlar var.

Senin yapacagin sey, hayatini tekrar eline almak. Hiçbir erkegi hayatin merkezini yapmamak ve annenin laflarina takmamak. (her ne kadar zorda olsa, annen yine baslarsa gerekirse odana git, disariya git, yani tavrin ile takmadigini göster). Gerekirse baska bir sehire tayin et, yada resmen tasin en azindan bölümünü bitirdigin isi yapmak için. Eline isini alman çoook önemli. Bare bu sekilde annenleride birazda olsa susturursun. Cünkü onlardan maddi anlamda bagimsiz olursun, kendi ayaklarin üzerinde durursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…