- 1 Temmuz 2013
- 372
- 22
-
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
Bakın böyle hikayeler anlatana da inanmayın. Gerçekten üzülüyorum diye mi size açıldı, yoksa altında bir övünme mi var? Ben bu işi becerebiliyorum al sana kanıtı der gibi... Sorunlu insanlar cinselliği daha fazla dile getiriyor sanki. Bir açığı kapatmak ister gibi.
.
E peki kesin bitirdin mi şimdi?
Ayrılmayı göze alıyorsa sırf evlenmemek için, zaten seni yeterince sevmiyor demektir.
Bugün aradı mı hiç?
Sabah mesaj attı başka da yok. Bu aralar çok yogun çalışıyor öğlen yemek saatinde bile çalışıyor. öğlen 2 gibi arıyordu ya da akşam mesai çıkışı arayacak mı bakalım ama normalde böyle kavgalıyken beni gece geç saatlerde arar. Benim yumuşamamı bekler sinirm geçsin diye üstüme gitmez ama benden ses gelmeyince aramaya başlar hatta üzülür ağlar. Attığı mesajları görseniz neler neler yazıyor. Bu bu sahneleri çok yaşadım artık aldanmayacağım ama içim de cız ediyorÇok zor
Sabah mesaj attı başka da yok. Bu aralar çok yogun çalışıyor öğlen yemek saatinde bile çalışıyor. öğlen 2 gibi arıyordu ya da akşam mesai çıkışı arayacak mı bakalım ama normalde böyle kavgalıyken beni gece geç saatlerde arar. Benim yumuşamamı bekler sinirm geçsin diye üstüme gitmez ama benden ses gelmeyince aramaya başlar hatta üzülür ağlar. Attığı mesajları görseniz neler neler yazıyor. Bu bu sahneleri çok yaşadım artık aldanmayacağım ama içim de cız ediyorÇok zor
üzüntü gibi anlattıcinsellikle ilgili bir problemi yokmuş gibi geliyor bana başka bi açıklaması olamaz mı acaba bu durumun
Ne diyor peki mesajda? Ona göre yorum yapacağım.
Ne olursa olsun hayat arkadaşına söylemeyecek de kime söyleyecek? Yani ben kısır olsam bunu hayatımdaki insandan başka kime söylemek isterim ki? Ya problem yok bekar hayatı hoşuna gidiyor, ya da problem var sizi anlatmaya değer bulmuyor. Onca yıl insan aşık olduğu kadına dokunmadan nasıl durur? Şaştım kaldım...
ben gece ayrılık konuşması yapıp kapattıktan sonra mesaj atmıştım dedim ki ona
Ben artık pes ediyorum. sen istesende ben istemiyorum artık gururm parçalandı. Bunca yıl yoruldum gerçekten. Seni sevdiğim için katlandım ama sevgide i yere kadarmış. ben artık gidiyorum artık vazgeçtim bitiyor artık bu masal. Artık kan kaybediyoruz. Sen benni çok kırdın çok canımı yaktın hoşçakal
Ben bunu yazdım o da birşey mi dedim ben ya gene döktürmüşsün yazmışbakalım ciddiyetimi anlayınca yarın yazacaklarını size buraya yazarım
Çok çirkin canım...anlatmaması lazımdı. Sonuçta o kızla ikisinin özeli, saygı duyması gerekirdi. Hayır size niye anlatıyor di mi? Erkekliğinin altını çizmekten başka bişey değil bence.
Siz daha iyi bilirsiniz ama bence size değer vermeyen biri için tüm enerjinizi tüketmeyin. Madem uzun yıllara rağmen ciddi bir yönde yol almıyor ilişkiniz, siz de onu arkadaş statüsüne indirin ve oluruna bırakın bazı şeyleri. Vazgeçilmez olmadığını bilsin.
.
Taviz verme sakın, dik dur. Neymiş derdi dökülsün artık. 6 yıllık sevgilisi olarak bunu bilmek hakkınız.
Anne babasiyla gelemiyorsa baska yakinlaruni getirsin ya da kendi gelsin foemalite isler sebebiyle ayrilmayin bence bazi insanlar pasif pisirik olabiliyo ailenle konusur bi orta yol bulursun ya o ya hic dersen annen kesin razi olur :))annen bi hayirlisini istesin desinler diye olmaz bu isler evlenecem diye evlenilmez
hatta 7 yıl oldu. Barıştıktan sonra görüşmeye başlayalı 1 yıl oldu..6+1=7 artık bu koca ilişkiden çok yoruldum insan kıyamıyor bu ilişkiye ama mecburum. Artık taviz vermeyeceğim
Beynim o kadar bulanık ki.. Onsuz bi dünya düşünmek çok zor. Kapalı bir kutu gibi hiçbir laf alamıyorum ağzından bahanelerle doluBen ona hayatımı verdim Karşılığında boşa giden bir zaman... Şimdiye evlensek okula giden çocuğumuz olacaktı adam evlenmiyor. Artık evlilik bana çok uzak geliyor. Beni resmen 7/24 evlilik düşünen kızlar gibi yaptı...
bende öyle istiyorum ama annem evlenmemi istiyor hem de çok. Bütün ne kadar tanıdığım arkadaşım varsa hepsi evlendi. Bana çok baskı yapıyorlar inanın yakında aklımı kaybedip kendime birşey yapmaktan korkuyorm
Bu insan 33 yaşında ve ayrıca makam mevki sahibi birisi. Artık psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Çünkü cinsellik problemi olamaz. Yıllar önce yani benden önce görüştüğü sevgilisyle ilişkiye girmiş ve onunla evlenmemiş kızın bekareti gittgi için vicdan azabı duyuyorum demişti bana eskiden o yüzden benle bile fazla ileriye gidecek şeyler istemez. Bu adam evlenmez. Zaten annem falcıya gitmişti nişanlıyken neden evlenmiyor bu çocuk diye falcı züriyetsiz o demiş :) fala inanmam ama insan bazen inanıyor :) artık o kadar yoruldum ki şu an beynim karmakarışık