evlenmiyor ben de vazgeçemiyorum :( yorumlarınıza ihtiyacım var...

sorumsuz biri değildir aksine aşırı derecede sorumluluk sahibidir :26: Bana da tuhaf geliyor ve bu tuhaflığı yıllardır niçin çekiyorum anlayamıyorum kendimi

canım bak %99 cinsel bi sorun var
emin ol buna
erksiyon olabilir bedeninde bi noksanlık olabilir
yanık izi gibi
yada ıslanmıyor boşalamıyor olabilir
emın ol sebep budur
6yıldır öpüşme ötesine yanaşmadıysa
ve seni aldatma imkanı sıfırsa..
böyle bi hayat yok mutlaka yanaşırdı
bunu öğren ve ya öğrenme bu ilişkiden topukla
kız adın dula çıkar
bu evlilik senin sonun olabilir..
senle evlemiyor evet esas evlenirse kaybedecek
gerçekleri sen öğrenince kaybedecek.........

ne problemi olduğunu hala çözemedim maalesef Burada eriyip bitiyorum

Benim aklıma tek bişi geldi....

Aklıma gelen şey ise şu; nişanlının cinsel açıdan kendine güvenememesi bence..

Bununla ilgili bir sıkıntısının olduğunu düşünüyorum ben...

Çünkü görünürde hiç bir sorun yok herşey normal ewliliğe musait...

Bir tek bu kalıyor gibi sorun olarak...

İnanın konu sahibinin konusunu okuduktan sonra hiç bir yoruma bakmadan cewaplamıştım.
Konuya cewap yazdıktan sonra gördüm bu yazıyı..
Bende aynı fikirde olduğumuu yazdım yukarda..
Direk bu geldi benim aklımada...

Çok güzel anlatmissiniz.. Katiliyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kabul etmesekte insanları kendi tercihleri ile bırakmasını bilmeliyiz..... .. önemli olan o tercihlerin neresinde olman ... 26 yaş evlilik için geç degil ne istedigini gözden geçir

Cinsel sorun büyük ihtimal bence de. Bir erkeğin sevdiğiyle başbaşa kalıp da öpüşmekten fazlasını istememesi normal değil. Cinsel açıdan sağlıklı bi erkekten zor kurtulursun o durumda, bi de arada aşk varsa.

Sor dicem sorulmaz böyle bişey. Sorsan bile söyleyemez. Ay nasıl söylesin. En iyi sen anlarsın. Bas git yanına. Madem yalnız yaşıyor. İşve cilve yap. Anlarsın zaten. Anlarsın tabi canım. Asıl şimdiye kadar anlaman lazımdı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

imzamı atıp denden koyuyorum

başka bir açıklama arama kafanda
nedeni bu
ilk buluşmanızda
yeter gari canıma tak etti
bir bakıcam
modunda değil ama
sen zorla biraz
hee bu arada
eğer yanılıyorsak
kim vurduya da gitme

Aklıma gelen ihtimaller söylenmiş zaten.
Bazı insanlar evlenmemeli aslında.
Gerçekten evliliği yürütemeyeceğine inanan, korkan insanlar evlenip de kimsenin başını yakmamalı.

Bunun üstelemesi, zorlaması kalmamış artık afedersin ama işin b.ku çıkmış.
Daha kaç yılını vereceksin?

Sorunu her neyse açık açık konuşmalı. Çekinmeden sor.
Artık yeter seni evlilikten uzaklaştıran bir sürü sebep sıraladım aklımda.
Eğer bana açık açık anlatmazsan ben sorayım ister misin?
Ya da direk ayrılmayı beni kaybetmeyi mi tercih edersin diye sor.
Üstüne gitmen gereken zaman gelmiş geçmiş bile..

Açık açık konuşmalısın bence de cinsel problemleri var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlenmem lazım deyip kendini şartlandırma. Sırf bu yüzden onu bırakıp doğru düzgün tanımadığın biriyle evlenip mutsuz olabilirsin. Ben de 25 yaşındayım. Çoğu kişi evlilik yaşımın geldiğini düşünsene ben acelem yok diyorum.

Ben de buraya takildim... Sizinle bir hayat kurmayan adamin ihtiyaclarinizi gormesine pahali hediyeler almasina izin vermeyin, istemediginizi soyluyorsunuz ama net bir sekilde koyun tavrinizi, bunlari ne sifatla aldigini sorun, reddedin, geri gonderin...

Sonunuz birlesme gibi gorulmuyor, muhtemelen ayrilacaginiz biri cep telefonunuza kadar almasin... Ayrica tamam aileniz su anda gorustugunuzu bilmiyorlarmis da bu isin evlilige varmamasini tepkiyle karsilamadilar mi, ailenize durum nasil aciklandi, siz bile sebebi bilmiyorken aileniz bu isin evlilikten donmesine ne dedi, aileleriniz tanismis, onu ailesi bu ise ne diyor, calismiyorsunuz diye surekli para gonderiyormus size, diyelim ailenizin haberi yok ama harcamalarinizdan anlamiyorlar mi, bu hediyeleri garipsemediler mi, merak ettim...

Hikaye o kadar tanıdık geldi ki. Çok yakınen tanıdığım bir insan var. Uzun süeli ilişkisinde hep evlilikten kaçtı. Kız da o kadar sevimli hanım hanımcıktı ki hepimiz çok severdik. Kız bi taraftan biz bi taraftan zorla ikna edip oturttuk nikah masasına. 3 ay sonra kavga gürültü ayrıldılar. Sebep adamın cinsel problemleri. Sevdiği kadın terk etti, bütün çevresi durumu öğrendi. Üzerinden onca yıl geçmesine rağmen hala depresyondan çıkamadı. Kimseyle konuşmaz, sesini unuttuk neredeyse. İntihar etmeyi bile denedi.

Nişanlınızın böyle bir durumu olmadığından emin olabilir misiniz? Evlilikten bu kadar köşe bucak kaçmak normal değil.

canım hikaye bana o kadar tanıdık geldi ki....senin kadar uzun olmasa da 3 yıllık bir ilişkim vardı. ünide tanıştık o benden 8 yaş büyük işinde gücünde bir insandı. okul bitti mezun oldum ailemin yanına geri döndüm aramızda 600km mesafe var. hiç evlilik konusunu açmıyor hep kaçıyodu bir sürü düğüne nişana gittik konu bize gelince hemen ortamda lafı değiştiriyodu beni rezil ediyodu insanlar içinde. ben evlilik meraklısı kız o da kaçan erkek modundaydı yaşına rağmen. sonunda patladm sonunu göremediğim yarını planlayamadığım birisiyle devam edemem dedim... tamam haklısın bişey diyemem dedi ve çekti gitti.... aradan 1 yıl geçti bu süre de 1-2 defa konuştuk hayat nasıl gidiyo vs. diye. ve sonuç olarak ben ondan çok önce tanıdığım birisiyle tekrar görüşmeye başladım 3. günden itibaren ağzından evlilik lafını düşürmedi ve bende 2. ayın sonunda tamam dedim ailesi istemeye gelicekti...bi akşam o aradı nasıl olduğumu sordu bende nişanlanıyorum dedim dondu kaldı.bocaladı kısa kesip kapattı telefonu ve aksam tekrar aradı ağladı sen benim evlenebileceğim tek kızdın ve ömrümün sonuna kadar bu pişmanlıkla yaşıcam son bir şansımız olamaz mı iste ben geliyim biz nişanlanalım dedi.... tabiki bir an bile düşünmeden kabul etmedim. zamanında uzattığım eli tutmayan adamla işim olamaz bir daha asla güvenemezdim ona. şimdi kısmetse 2 ay sonra düğünüm var nazar değmesin ama çok mutluyum. yani arkadaşım diyeceğim o ki eskiye bakıp da kahretme kendini.. kısmetin başka yerde seni bekliyo olabilir.çok uzun yazdım ama bana eskiyi hatırlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…