evlenmiyor ben de vazgeçemiyorum :( yorumlarınıza ihtiyacım var...

eskiden konuşuyordum ama şu son 1 yıldır barıştığımızdan beri konuşmuyorum.. Artık yoruldum çünkü ve yine ayrılık olursa diye korkuyorum konuşmaya.. Ama konuşmak zorundayım zaten

çok değişikk
canım afedersiniz ama hiç seviştin mi
ondan ters giden cinsel bişeyler var bence
ereksiyon sorunu olabilir
bedenınde kusur olabilir

Aranız da her şey tam güvensizlik yok aşk var sevgi saygı var?
Eee daha ne kalmış ki, insan sevdiği onla uyusun ister yani en basitinden.
Sorumsuz biri mi acaba?
Çok tuhaf geldi bana ya Allah sabır versin.
Şu 1 erkek 1 kadın diye bir dizi vardı ya.
Adam seviyor ama evlilik yok aklıma bu geldi yani sorumluluktan kaçıyor gibi

Ben de cinsi bir sorun olduğunu düşündüm ki herkes de öyle düşünmüş. Bunu bizzat sorun. Denemeye gerek yok boşuna günaha girmeyin. Sadece sorun. Insanlar konuşarak anlasir mantigindayim...

Öncelikle Allah yardınmcın olsun canım gerçekten zor bi durum yaşıyosun ama bu kadar üzülürlen onunla bunları konuşmaman doğru değil o istiyoki düzenim bozulmasın ama hep yanımda olsun beraber olalım.. Eğer illa evlilik düşünüyosan ona ailenin önemini küçük küçük süprizler duygusal mesajlar atarak harekete geçebilirsin. Bence tekrar tekrar ayrılmak sana sonuç vermicez sadece acı vericek ve artık konuyu açsanız çünkü yaşınızda geçiyo gibi..
Mutluluklar dilerim sizlere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

30 yaşını geçmiş adamdan bahsediyoruz cinsellik yaşamak istemez mi sağlıklı bir erkek? Sadece evlilikten korksaydı cinsellik isterdi illaki kaç yıllık ilişki. Aynı odada bile kalınca bir şeyler olur illaki. Bence de sorunu cinsellik.

Açık açık konuş.Sorunun ne olduğunu sor.Hatta ben seni seviyorum cinsellikte para da her şey 2.planda de bakalım ne diycek?Konuşmadan çözemezsin bunu.Ayrıca yaşın küçük şimdi 30 dan aşağı evlenmiyor kimse ne acelen var?Evliliğe şartlandırma kendini.Çalışıyorsan onu takmadan planlar yap kıskançlık yaptığı zaman hayırdır eşim misin benim ? De

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yani başbaşayken masun güzel şeyler yaşıyorduk sarımak vssssss.... ama .....
arkadaşımda buna büyü yapmışlar bence diyor ama ben hiç inanmam öyle şeylere
sarılmaya falan çalışıyordu ama ilerisini hiç istemedi benden... Bi de çocuk sahibi olmayı hiç istemediğini söyledi bir kaç kez ağzından kaçırdı

büyü müyü değil bi sorunu var bence belli şu durumda. diyorum ya en azından evlenip hayatını yakmamış. güzelce konuş, evliliğe niyeti yoksa yolları ayırmanız gerektiğini söyle. ama seni kaybetmemek için evlenmeye de kalkabilir sakın yanaşma.

belli bir sorunu var yani. aşığım ölüyorum dersn evlenince aynaya "ben güzel değil miyim" acaba diye baktığın gün anlarsın aşkın yenilen bir şey olmadığını.

özgüvenim yerlere indi benim evliyken. anca toparladım.. ki bir de evlenince o aşık adam gidecek. her erkek gibi sıradan olacak.

gerçek bir erkek bekle

eskiden konuşuyordum ama şu son 1 yıldır barıştığımızdan beri konuşmuyorum.. Artık yoruldum çünkü ve yine ayrılık olursa diye korkuyorum konuşmaya.. Ama konuşmak zorundayım zaten

Açık açık konuş. Nişan yapıldıktan sonra evlilik konuşulmaz mı? Buna bile çekinir hala getirmiş seni. Eğer birlikte bir geleceğimiz varsa, hemen tarihi alalım, yok sen evlilik istemiyorum diyorsan, beni oyalama; yoluma bakayım de.

Aşırı cimri biri olabilir mi? Öyle tipler var; evdi faturaydı bir sürü masrafa giriceğim, ikinci bir boğaz doyuracağım diye evliliğe yanaşmayan. Ya da fiziksel sorunları olabilir...

.

Son düzenleme:

senin başından nasıl birşey geçti merak ettim

Sanırım endişeleri var senden yana değil ama şuan mevcut bir düzeni var yaşı da küçük değil sevdiği kadın yanında böyle mutlu sanırım ama bana kalırsa kafasında sizi tam olarak oturtmuş olsaydı evlenirdi :26: belkide size söyeleyemediği sorunlar var dediğiniz gibi siz demeyin evlenmeyecek miyiz ne zaman evleceğiz gibi sorular yönetmeyin kıymeti değeri kalmıyor o zaman:26:

Cnm zayide yetisin programina iliski dr cikmistibir bayan baglandi senin sorunun aynisiydi adam ona dediki duymak istedigini mi soliim yoksa gercegi mi dedi kadin gercegi dedi adam "erkek arkadasin seninle evliligi dusunmuor evlenecegi kisi sen degilsin seninle barismak icin bunu kullaniyor yol yakinken yolunu ayir dedi kadin dediki o kadar emek verdim dedi bole dusundufunuz icin hata yapiosunuz dedi"

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunların hepsini önceden konuştum. İstiyorum diyor. O kadar zamandır görüştük evlenmemiz gerekiyor diyor ama icraata gelince bir şey yok ve bende bitmiş vaziyetteyim artık tam yoruldum... normalde cimri biridir ama bana istemediğim halde birşeyler alır sürekli... sürekli para yollar çalışmıyorum diye... Daha dün banka sınavlarına hazırlık seti aldı.. cep telefonuma kadar herşeyi mi o alır ama normalde çok para hesabı yapan biridir ama bana gelince yapmıyor:26:

kafam çok karışık

haklısın bende o yüzden bu konuda ısrarcı değilim.

sorumsuz biri değildir aksine aşırı derecede sorumluluk sahibidir :26: Bana da tuhaf geliyor ve bu tuhaflığı yıllardır niçin çekiyorum anlayamıyorum kendimi

Ben de cinsi bir sorun olduğunu düşündüm ki herkes de öyle düşünmüş. Bunu bizzat sorun. Denemeye gerek yok boşuna günaha girmeyin. Sadece sorun. Insanlar konuşarak anlasir mantigindayim...
artık sona geldik... tekrar konuşup sonuç alamazsam bitmek zorunda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…