evlenmeyi düşünüyoruz fakat unutamadığı biri var sanırım

Durumu kabul ediyorsan evlen derim.

Adamın aklı sürekli başkasında olacak, evliliğiniz sen,o, kızın hayaleti olacak.

Leydi D-Prens Charles-Camille üçlemesinde, karısı ölür ölmez adam Camilleyle evlendi. Nasıl bir aşksa adam yıllar yılı içinde taşımış, şartlar uygun olunca da hemen evlendi. Karısını 1 gün bile sevdiğini zannetmiyorum, ailesine uygun diye evlenmiş işte.

Başkasını seven biriyle olmak bana koskoca bir yalanı yaşamak gibi geliyor. Bana evleneceksin gibi geliyor, madem öyle durumu kabullenmeye çalış.

Adam takintili olmamis bir seye bu kadar takilmis ,evlenince icinden ne cikacak belli degil ,
Size sevmeyen ,mantyiken uygun goren biriyle evlenmeyen .
Henuz cok gencsiniz hayatiniza devasm edin ,oda gitsin tedavi olsun

size eski sevgilisini durup dururken mi anlattı yoksa siz mi sordunuz? durduk yere kendisi konuyu açıp anlattıysa o zaman kendi vicdanını rahatlatmak için yapmış bunu , çünkü sizin ne kadar temiz duygularla onu sevdiğinizi biliyor, fakat siz bu durumu kabullenebilecek misiniz , tamam geçmişte herkes birilerine aşık olmuş olabilir ama sizi sevdiğinden ve aşık olduğundan emin olmadan evlenmeyin bence, bu durumun aynısına çok yakinen şahidim, evlendi bu çift ama sürekli kavga gürültü, çünkü çocuk kıza aşık değil ve kızın her yaptığı batıyor ve çok ani karar verdiler evlenmeye, bence acele karar vermeyin, birbirinize zaman tanıyın, belki zamanla size daha çok aşık olur

en ufak birşüphen varsa evlenme,ömür boyu sürecek bişi evlilik

15-16 yaşındaki sevgilisini şimdi anmanın geriye gitmenin anlamı yok.
Durup durup gündeme getirmeyin. Sizi seviyor ki 1 saatlik yoldan geliyor, evlilik planları yapıyor.
Mantık evliliği dediğiniz nedir? Çok zengin misiniz, çok iyi bir işiniz var da paranıza mı geliyor?
Onu şu an unutmadıysa bile hiç onu anmadan kendinizi sevdirmeye bakın.
Sonuçta kimin önceden sevdiği birileri yok ki?

En azından dürüst davranmış ve içindekini paylaşmış.Bunu söylemeyen belli etmeyen ama içinde eski kırıklarına karşı birşeyler olan çok kişi vardır. muhtemelen oda ilk sevgilisidir ve cok uzun sürmüş . şimdi sizin çatal tutuşunuza bile bakıp onu arar gayet normal. bende 12 13 sene aynı kısıyle bırlıkte olsam bende arardım.çünki artık alışkanlık olmuş.sabah yüz yıkamak yada yatmadan önce diş fırçalamak gibi:) çok çok büyük bi sevgi aşk olsa başkasınla evlenmeyi zaten planlamazdı. 6 ay kısa bir süre şuan her haltı ona benzetmeye çalışacak ama zamanla bakacakki siz farklı birisiniz sizi tanıdıkça sizide sevecek sonuçta boş olmasa zaman geçirmez bence çok takılmayın 6 ay daha cok erken zamanla daha net kararlar verebılırsınız

Yara bandı evliliği mi yapmak istiyorsun?

Bence bu adamla asla evlenme. Psikoloji öğrencisiyim, psikolog odaları bu şekilde yara bandı olur diye evlenilip acı çeken kadınlarla dolu.

Yara bandı evliliği mi yapmak istiyorsun?

Bence bu adamla asla evlenme. Psikoloji öğrencisiyim, psikolog odaları bu şekilde yara bandı olur diye evlenilip acı çeken kadınlarla dolu.

Bana öyle geliyor ki yarabandı olan erkek sayısı yarabandı kadın sayısından fazla. Yaralanan tarafta olduğum için mi bana öyle geliyor acaba?

Bana öyle geliyor ki yarabandı olan erkek sayısı yarabandı kadın sayısından fazla. Yaralanan tarafta olduğum için mi bana öyle geliyor acaba?
Yara bandı olan erkek de çok aslında. Ama kadınların uyum düzeyi daha yüksek oluyor genelde. Yani erkeklere kıyasla kadınların eski aşkı unutup kocasına alışması daha kolay oluyor. Erkekler daha zor unutuyor maalesef.

Bunlar senin varsayımların. Adamın bakışından, gözünün dolmasından şundan bundan anlam çıkarıp kafanda senaryo yazmışsın. Belki o kadar önemsediği bir konu bile değildir.

Kalbi başkasına ait birisi ile sakın evlenme çok üzülürsün canım. Her dinlediği şarkıda, her dalıp gittiği bir anda...onumu düşünüyor acabaları ömrünü yer bitirir...

Bunlar sizin kuruntularınız olabilir mi çünkü belki bu olayı anlatmadan önce hiçte öyle düşünmüyordunuz ama anlatınca her hareketine odaklanır hale gelmişsiniz. Adam size mantık evliliği yapıcam dememiş ki istemese olmasa yürümese zaten ayrılırdı. Niye durup dururken gözleri dolsun yani anlaşamamışlar ayrılmışlar böyle her dediğine hareketine takılırsanız bu iş yürümez. Biraz şu andaki ilişkinize odaklanın daha birbirinizi tanıma aşamasındasınız bir durun bakalım.

Her kücük olayda aklinizda acaba dedirtecek bunu bilerek devam ettirin ettirecekseniz. Sevgili olamamis dediginede inanmiyorum, onca sene bos bir hayalin pesinden kosmaz hickimse.

Platonik olmadığı çok net.
15-16 yas nedir ki? Eski bir cocukluk macerasi.. Bence cok da kafaniza takmayin ve bir daha bu konuyu aranizda hic acmayin. Actikca yaralanir yipranirsiniz..
15-16 yaşında adamın hayatına girmiş ama 27 yaşına kadar hayatındaymış. Ben en çok bu melankolik hallerini itici buldum. Düşünsenize, siz şu anki sevgilinizin yanında eskisi için ağlasanız, adam konu sahibi gibi sizinle birlikte mi üzülür, yoksa sinirlenir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…