Altı ay haftada bi görüşmeyle evlilik kararı erken geldi bana
Mantık evliliği dediğiniz şey ne ki.kazancının iyi olması evi arabası olması mı
Bir kadını inciten en büyük şey bence bu.. Ama sevgiliniz dillendirmiyorsa , unutamadım , ya da birini çok sevdim zamanında gibi laflar etmiyorsa kafanızda kurmayın.. Çünkü biz kadınlar ufacık şeyi kafamızda kurup , tüm ihtimalleri gerçek varsayıp, kendi canımızı acıtıyoruz hep.. Yapacağınız şeyi kendimden empati yaparak söyleyeyim. Ben olsam alır karşıma sakin bir dille ve de dostane yaklaşımla ( hırçınlaşmadan) kafama takılan herşeyi açık açık sorarım.. Çünkü aklında biri olan kişiye ile evlilik yoluna girmek hayatınızın en tehlikeli hamlesi olur. Canınız yanar. Dilerim mutlu sonlar duyarız sizden..
SEVGİLER
Açık ca sormalisiniz ama o unuttum desede inanmayacaksiniz belliki.
Ayrilmakta istemiyorsunuz......
Öyleyse bu konuyu tamamen unutup mutlu olmaya calisacaksiniz.Adama surekli bu konuyu haturlatacak tavirlar sergilerseniz size aşık olmasi mümkün olmaz.
Kisaca ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin.
Sana aşık olan insanla evlen , ben kaldıramazdım geçmişte kalan birini. benimle evlenmek için evlenen biriyle yapamazdım.hayır onun düşüncesi beni seviyor ve beni mutlu eder.kısa bir süredir birlikteyiz onun için yaptıklarımın ve fedakarlıklarımın haddi hesabı yok onu hiç bir şeklide çıkarım olmadan sevdiğimi aşık olduğumu biliyo.hayatına çok insan girmiş son 2 senedir bugüne kadar en çok bana değer veren taparcasına seven sensin diyo.bunlarla yola çıkarak beni seven biriyle devam etmek daha mantıklı diye düşünüyor sanırım.
Benim hayat boyu mantığım şu oldu içimde tutup kendimi perişan edeceğime söylerim sonuçlarını görürüm daha iyi .. Canınıza yazık .. Alın karşınıza içinizi dökün. Bu durumun sizi kırdığını söyleyin. Rica ediyorum :)öncelikle çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.kesinlikle unutamadım gibi bir kelime kullanmadı konuştuğumuz anlarda.galiba ilk ve son kez konuşmak daha iyi olacak gibi çünkü içimde fırtınalar kopuyoken susmak mahfediyor insanı.çook çok teşekkür ederim tekrardan
Benim hayat boyu mantığım şu oldu içimde tutup kendimi perişan edeceğime söylerim sonuçlarını görürüm daha iyi .. Canınıza yazık .. Alın karşınıza içinizi dökün. Bu durumun sizi kırdığını söyleyin. Rica ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?