evlenmeyi düşünüyoruz fakat unutamadığı biri var sanırım

bulut0502

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
5
1
1
30
merhaba arkadaşlar sırf bu konu için katıldım buraya inanın çok yardıma ihtiyacım var.

23 yaşındayım ve hayatımda biri var kendisi 29 yaşında.6 aydır bi beraberliğimiz bulunuyo ve evlilik odaklı gidiyoruz sene sonuna doğru aileleri tanıştırmayı planlıyoruz kısmet olursa.ama hayatımdaki insanın yaklaşık 15 16 yaşlarındayken hayatına giren biri olmuş ve 2 sene önce tamamen bitmiş kız başkasıyla evlenmiş.ama hiç bi zaman tam anlamıyla sevgili olamamışlar kız uzakta oturuyomuş ve sadece yazları geliyomuş onun bulunduğu yere.uzun lafın kısası geçtiğimiz ay bana bunları anlattı.ve her zaman bana tam anlamıyla gelemediğini bişeylerin eksik olduğunu hissediyodum bunları anlattığında herşey kafamda oturdu sebebini anladım.hayatımdaki kişi istanbul dışında oturuyo bana yaklaşık 1 saat kadar uzaklıkta bende istanbulun göbeğinde yaşayan biriyim ve haftada sadece 1 gün görüşebiliyoruz.geçtiğimiz günlerde yanıma geldi evlilikten söz ettik bana karşı evet boş değil biliyorum ama konuşma esnasında biraz daha mantığı ön plana koyarak benimle mantık evliliği düşündüğünü hissetim beni tam anlamıyla sevmediğini mantığa dayalı gittiğini tahmin ediyodum benim onu deli gibi sevdiğimi biliyo ve seni sevenle mutlu olursun kavramını düşünerek benimle ilerliyo sanırım tam emin değilim.bunu ondan kelimelerle duyarak hissetmek beni çok üzdü her ne kadar açıkça söylemesede.sonrasında onu otogara götürdüm sarıldık bekliyoduk otobüsün saatini kafamı bi kaldırdım gözlerinin dolduğunu gördüm neyin var diye sordum yok bişey dedi tekrarladım bişey yok dedi herşeyi anladım bana bakarken başkasının aklına geldiğini ve bi şekilde yarasını kanattığımı hissettim.sakın şu anla ilgili bişey sorma bana eve gidince aklına gelen hiç bişey doğru değil sakın canını sıkma dedi.o esnada benimde gözlerim doldu ve başladım ağlamaya o anki acımı hislerimi size anlatamam ölüp bittiğim deli gibi aşık olduğum insan bende başkasını gördü kim bilir neler düşündüde gözleri doldu.onu o şekilde gönderdim o akşam.bu olayın üstünden 2 gün geçti ve içimde inanılmaz bi burukluk var.onu hala çok seviyorum bişey değişmedi içimde fakat sanırım biraz incindim kırıldım veya parçalandım bilmiyorum.ama içimde inanılmaz bi burukluk var.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şu an.bendeki burukluğun farkında ve normalden daha fazla ilgi göstermeye başladı.konuya takıldığımın farkında fakat ona bu konuyu açamam yalan söyliceğini biliyorum gözlerimin içine bakarak unuttum onu onunla ilgisi yoktu dicek ama ben gözlerinde onu gördüm.ne yapmam lazım sizce unuturmu unutturabilirmiyim böyle bişeyide kabul edemem ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edin bana.

Altı ay haftada bi görüşmeyle evlilik kararı erken geldi bana
Mantık evliliği dediğiniz şey ne ki.kazancının iyi olması evi arabası olması mı

Açık ca sormalisiniz ama o unuttum desede inanmayacaksiniz belliki.
Ayrilmakta istemiyorsunuz......
Öyleyse bu konuyu tamamen unutup mutlu olmaya calisacaksiniz.Adama surekli bu konuyu haturlatacak tavirlar sergilerseniz size aşık olmasi mümkün olmaz.

Kisaca ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin.

Bir kadını inciten en büyük şey bence bu.. Ama sevgiliniz dillendirmiyorsa , unutamadım , ya da birini çok sevdim zamanında gibi laflar etmiyorsa kafanızda kurmayın.. Çünkü biz kadınlar ufacık şeyi kafamızda kurup , tüm ihtimalleri gerçek varsayıp, kendi canımızı acıtıyoruz hep.. Yapacağınız şeyi kendimden empati yaparak söyleyeyim. Ben olsam alır karşıma sakin bir dille ve de dostane yaklaşımla ( hırçınlaşmadan) kafama takılan herşeyi açık açık sorarım.. Çünkü aklında biri olan kişiye ile evlilik yoluna girmek hayatınızın en tehlikeli hamlesi olur. Canınız yanar. Dilerim mutlu sonlar duyarız sizden..
SEVGİLER

Altı ay haftada bi görüşmeyle evlilik kararı erken geldi bana
Mantık evliliği dediğiniz şey ne ki.kazancının iyi olması evi arabası olması mı

hayır onun düşüncesi beni seviyor ve beni mutlu eder.kısa bir süredir birlikteyiz onun için yaptıklarımın ve fedakarlıklarımın haddi hesabı yok onu hiç bir şeklide çıkarım olmadan sevdiğimi aşık olduğumu biliyo.hayatına çok insan girmiş son 2 senedir bugüne kadar en çok bana değer veren taparcasına seven sensin diyo.bunlarla yola çıkarak beni seven biriyle devam etmek daha mantıklı diye düşünüyor sanırım.

öncelikle çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.kesinlikle unutamadım gibi bir kelime kullanmadı konuştuğumuz anlarda.galiba ilk ve son kez konuşmak daha iyi olacak gibi çünkü içimde fırtınalar kopuyoken susmak mahfediyor insanı.çook çok teşekkür ederim tekrardan

haklısınız..kesinlikle bu konuları sürekli açıp aynı şeyleri konuşma taraftarı değilim bu konuyu sürekli konuşmak ona anca eskiyi hatırlatır.son kez güzelce konuşup neyin ne olduğunu anlamaya çalışmak en mantıklısı sanırım.umarım beni tatmin edebilir ve söylediklerinin doğru olduğuna kanaat getirip rahatlayabilirim.yoksa nasıl ilerleyebilirim bilemiyorum.yorumuz için çok teşekkür ederim.

Sana aşık olan insanla evlen , ben kaldıramazdım geçmişte kalan birini. benimle evlenmek için evlenen biriyle yapamazdım.

6 ay evlenme kararı vermek için çooook kısa bir süre. 4 senelik bir ilişkim var ve ilk 2 yıl inan bilmediğin o kadar çok şeyini öğreniyorsun ki hakkında. Huyunu suyusu neleri sever neleri sevmez hangi durumda nasıl davranır vs.. Biz ilk 6 ay hiç kavga etmemiştik bile. Kavga ettikçe daha çok tanıyorsun. Bi şeyleri çözüme kavuşturdukça. Evlenmeden bazı şeyleri çözmüş olmanız lazım. Evlendikten sonra her şey problem olur yoksa. Bunun için de en az 2 yıl vakit geçirmelisin onunla. 6 ay gerçekten çok kısa bi süre evlilik kararı vermek için.

Eski sevgili konusu inanılmaz can sıkıcı. Onu unuttuğundan %100 emin olmadan asla evlenme. Çok acı çekersin yoksa.

Olmaaz başkasını seven adamla olmaz arkadaşım seviyosun olabilir ama onun sevgisinden de emin ol. Tek taraflı çok yıpranırsın.

Benim hayat boyu mantığım şu oldu içimde tutup kendimi perişan edeceğime söylerim sonuçlarını görürüm daha iyi .. Canınıza yazık .. Alın karşınıza içinizi dökün. Bu durumun sizi kırdığını söyleyin. Rica ediyorum :)

çok çok teşekkürler gerçekten.önümüzdeki hafta görüştüğümüzde mutlaka bu konuyu konuşucam.zaten böyle içimde elvermiyo kafam zerre rahat değil son iki gündür.ilginiz için çok teşekkürler tekrardan

29 yaşında bir adamın, yanında bir kadın varken, başka bir tanesini düşünerek ağlaması çok arabesk. Sizin yerinizde olsam, onunla empati yapıp duygulanmazdım sanırım.

"beni tam anlamıyla sevmediğini mantığa dayalı gittiğini tahmin ediyodum benim onu deli gibi sevdiğimi biliyo ve seni sevenle mutlu olursun kavramını düşünerek benimle ilerliyo sanırım tam emin değilim"

Seni seveni, değer vereni, sen de zamanla seversin düşüncesi daha çok kadınlara has bir inanış bence. Erkekler böyle değil, askine hayat evlilikle rutin bir hal almaya başlayınca, hiç tamamlanmamış, kafada ideal kalan bir aşk sorunlara sebep verebilir.

Sanki platonik bir ilişki gibi anlatmış ama muhtemelen karşılıklı, yoğun duygular paylaştığı bir ilişkiydi. O mantık evliliği düşünüyor olabilir sizinle ama bana kalırsa siz böyle bir evlilikte çok yıpranırsınız. Daha yaşınız genç, seveceğiniz ve aşk evliliği yapacağınız çok insan karşınıza çıkabilir. Ömür boyu "Aklında hala o kız var mı?" şüphesiyle evlilik zor.

Sen kaldiramayacaksin bu konuya cok takilacaksin gibi duruyor.

Ben de kaldiramazdim. Kalbi baskasinda olan sirf o evlendi bende evleneyim diye benimle evlenmek isteyen biriyle olmayi.

Yarin bir gun o kiz karsisina ciksa seni unutamamdim dese ne olacak?

Ben olsam askimi kalbime gomer bitirirdim bu iliskiyi.

Daha 23 yasindasin senin kalbinin carptigi ve senin icin kalbi carpan biri cikar karsina.

6 ay uzun sure degil. Yillarini harcayip fedakarlik yapip karsindakini kalbinde hala o oldugunu anlarsan sende tukenirsin.

Yol yakinken geri don.

15-16 yas nedir ki? Eski bir cocukluk macerasi.. Bence cok da kafaniza takmayin ve bir daha bu konuyu aranizda hic acmayin. Actikca yaralanir yipranirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…