Evlenmeye Karar Verirken Eşinizin Burcuna Dikkat Ettiniiz mi ?

asumansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
126
0
Arkadaşlar evlilik gibi özel bir kuruma girerken bir çok şeye dikkat ederiz. Eşinizin burcu bu konuda sizi etkiledimi? İlk ben cevap vereyim.evet etkiledi.kesinlikle bir boğa burcu olarak oğlak yada başakla evlenmeyi düşündüm. En iyi anlaştığım burçlar çünkü. Ve oğlakla evlendim :)

Ben nışanlıyım ve ilk tanıştığım zamanlar dikkat etmek isterdim burcuna çünkü bazı huyları hiç çekilmiyo kaydirigubbakcemile

allah tamamına erdirsin.zıt kutuplar bırbırını cekermıs ama aynı huya sahıp olamıycam ınsanlada anlasamam gıbı gelıyo

burçlar ve bu bır gereçk evlilik veya aşkta karlındakının elettirigi çok önemlidir..

o yüzdende hangi burçtan aletirik alıyosan o senın için dogru insan olablır benımkısı sadce bi fikir..

Bence burçlar önemli ve kişilerin uyum
sağlamasında dikkate alınmalı.

evet kızlar aynı fıkırdeyım.burclara ınanmayalara hayret ediyorum ve evlenırken dıkkat etmeye ne gerek var dıyenlerıde anlamıyorum

Eşimin burcuna dikkat ettim fakat bu evlilik kararımda çok fazla rolu oldu diyemem.
Burçlar ve yıldız olayını abartılmadığı ve hayatımızı ona göre yönlendirmediğimiz taktirde mantıklı buluyorum..
Çok fazla bel bağlamam ama saçma da bulmam anlayacağınız..
Eşim boğa burcu,boğa burcu erkeklerinden çıkarmış en iyi en romantik eşler ve babalar..
Gerçekten öyle,tabi Allahın taktiri,ama doğum vaktinin de etkisi var demek ki..

libyanacım abartmaya gerek yok tabıkı.ben boga burcuyum.ve elımde olmadan aynı gurubum dakı oglak ve basakla sadece anlastıgımı farkettım senelerdır.ve esımde oglak cıktı tesadufen :))

benim erkek arkadasım ikizler ben boga ama yükselenim ikizler yeniyiz daha anlaşabilrmiyim

yükselenin ikizlerse anlaşırsın heralde . onunla aynı huyları paylaşıyorsundur muhtemelen . bende boğayım normelde ikizler bize pek uymaz . başak ve oğlak çeker bizi . inşallah anlaşırsın canım .ben zaten uzman değilim bu konuda .nacizane fikrim :)

evlenmeden önce burçlarla ilgim ve bilgim yoktu. eşimin burcuna da hiç dikkat etmemiştim. ama keşke dikkat etseydim. balık burcuyla uyumsuz olduğumu çok sonra öğrendim.

BurçLara ben de iLgiLiyimdir. Önemserim yani,tabi abartmamak koşuLu iLe a.s
Ben akrebim sevgiLim de asLan. Değişik bi iLişkimiz var,inişLi çıkışLı ve 1.5 senedir devam ediyoruz sevgiyLe saygıyLa. HeLe bazen 'ne senLe oLuyor ne de sensiz' kıvamında oLuyoruz .. AnLayamadım gitti .. Ama çok seviyorum Onu ve bağLıyız da birbirimize. OnunLa evLendiğimde neLer oLur tam kestiremiyorum :jeyyar: nasipp :jeyyar:

Ben daha tanışırken ne burcu olduğunu sormuştum evlenmemde burcun etkisi var mı bilmiyorum ama Yengeç burcuyum demesi olayı bitirmişti zaten bende Akrebim en uyumlu çift diyebiliriz burçlar arasında çok şükür sevmelerimizde tam kavgalarımızda işin şakası tabi ki Allah herkesin gönlüne göre versin.

Sadece güneş burcu değil,yükselen ve ay burcuda önemli.
Ay burcu özellikle karşı cinse olan duygularımızdır.
Sevgimizi yada nefretimizi ay burcu ile karşımızdakine gösteririz......................

ay burcunu ılk defa duydum . o nasıl belırlenıyo . ben hep gune s burcuna gore askımı yada arkadaslarımı secerım .

Horoskopunuzda çıkacaktır.Mesala benim ayım terazide.Dolayısı ile ay burcum Terazi.
Güneş burcum yay.Duygularım Terazi gibidir.

benim tanıdığım ilk koç burcuydu eşim ama dikkat etmemiştim zaten ....gayette memnunum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…