Bu zamana kadar bir çok kişiyle sevgili olmuş biri olarak düşüncem şu: Erkekler ev işi yapmayan, kavgacı kadınlarla evlenmeyi asla ama pek düşünmüyorlar. Siz bu kategoride değilsiniz. İkincisi aynı evde yaşama faktörü. Bu konudan emin değilim. Eğer aynı evde yaşıyorsanız erkek evliliği sürekli erteliyor. Nasılsa böyle de rahatım, acelesi yok diye düşünüyor. Eğer kadın veya erkek birbirini çok seviyorsa, arada uyumsuzluk yoksa ve iki taraftan biri evlenmeden cinselliğe sıcak bakmıyorsa, erkek sürekli evlilikten bahsediyor. Benim eşim evlenmeden böyle şeyler yaşamaya karşı. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedim Dost hayatı mı yaşayacağız diye kızdı. Bekarken bir iki öpüştük diye vicdan azabı çekiyor halen. Sizin durumu tam bilemediğim için net bişey söyleyemeyeceğim.
Ben anlamadım. Asıl oğlan kaç yaşında? Ben de erkek olsam, 28 den önce evlenmezdim sanırım. Gezip tozup, sarılıp kokladığın güller gibi geçindiğin bir sevgili zaten varken, bir de üzerine elektrikti, doğalgazdı, mutfak masrafı, kaynana ziyaretii vs ne gerek var yani, bekleyebilir hani...
E sorun ne o zaman yahuu? Her insan eninde sonunda sevdiğiyle evlenmek ister. Bi de siz ne zamandır berabermişsiniz. :S Bence sen evlilikten hiç bahsetme ona bir kaç ay. Bakalım ne yapacak. Sen istemiyormuş gibi davran.Yok
aynı ewde yaşamıyoruz öyle istediğim herşeyi alıyorum zaten gbi bi durumda yok evlenmek istediğini biliyorum ama korktuğu şeylerle başa çıkabileceğimizi anlatmam lazım aslında bütün mesele bu
Evlenme zaten ne güzel işte..evlenip ne yapıcaksın..gezin..tozun..hayatı yaşayın.. evlenince inan bunların hiçbiri kalmıyor..kaynanası.dırdırı..geçim derdi gir i mi ne aşk kalıyor ne huzur..takılın işte ne güzel..
İnşallahmutlu olursun o zaman..ne mutlu sana..benm çevremde hep evlilerden iyi örnekler var kötü yüzünü pek görmüşlüğüm yok ailemde çevremde hep mutlu evliliklerle büyüdüm hala mutlu evlilikler görüyorum o yüzden bende artık hevesleniyorum bnmde bi evim eşim çoluğum çocuğum olsun istiyorum :):)
Evlenince noluo ki neden acele etmek istiosun? Sevişmek için dimi? =D