- 1 Ağustos 2012
- 31
- 20
Yok
aynı ewde yaşamıyoruz öyle istediğim herşeyi alıyorum zaten gbi bi durumda yok evlenmek istediğini biliyorum ama korktuğu şeylerle başa çıkabileceğimizi anlatmam lazım aslında bütün mesele bu
Bu zamana kadar bir çok kişiyle sevgili olmuş biri olarak düşüncem şu: Erkekler ev işi yapmayan, kavgacı kadınlarla evlenmeyi asla ama pek düşünmüyorlar. Siz bu kategoride değilsiniz. İkincisi aynı evde yaşama faktörü. Bu konudan emin değilim. Eğer aynı evde yaşıyorsanız erkek evliliği sürekli erteliyor. Nasılsa böyle de rahatım, acelesi yok diye düşünüyor. Eğer kadın veya erkek birbirini çok seviyorsa, arada uyumsuzluk yoksa ve iki taraftan biri evlenmeden cinselliğe sıcak bakmıyorsa, erkek sürekli evlilikten bahsediyor. Benim eşim evlenmeden böyle şeyler yaşamaya karşı. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedim Dost hayatı mı yaşayacağız diye kızdı. Bekarken bir iki öpüştük diye vicdan azabı çekiyor halen. Sizin durumu tam bilemediğim için net bişey söyleyemeyeceğim.
aynı ewde yaşamıyoruz öyle istediğim herşeyi alıyorum zaten gbi bi durumda yok evlenmek istediğini biliyorum ama korktuğu şeylerle başa çıkabileceğimizi anlatmam lazım aslında bütün mesele bu