Evlenmeye ikna çabaları..

Ay Allahım nerde o günler bizim ki en güzelini ben yapmalıyım düşüncesiyle herşeyi basit bulup hiç bişe yapamayanlardan

Yok yok öyle diyenden korkucan en iyisini yapar sen bile şok olursunn :)

Hazir degildir,

Yani illa bahaneye ihtiyaci yok, evlilik buyuk sorumluluk, hazir degilse zorlamanin manasi yok bence.

e ozaman sen ondan önce davran;
ne güzel bizede misafirliğe gelirler falan demişya , ''ooo daha 2 - 3 sene var'' modunda ol
evimiz şöyle olur mutfağımız böyle olur dediğinde ''aman daha çok var onları düşünmeye'' de

aslında çoğu zaman birinci seçeneği uygulamaya çalışıyorum çok istekli gibi görünmeden ama istemediğimi düşündürmeden

bende neden böyle oldu diye merak ettiğimden konu açtım ya zaten

çok basit yaş olarak erken olduğunu düşünüyordur sevgiliniz.. hem önemli olan kaç yıllık sevgili olmak değil ki devamını getirebilmek.. ilk zamanlarınız k.bakmayın ama ergenlik dönemlerinize denk gelmiş

Hazir degildir,

Yani illa bahaneye ihtiyaci yok, evlilik buyuk sorumluluk, hazir degilse zorlamanin manasi yok bence.

bu erkekler zaten hep böyle değil mi büyük sorumluluklar almaktan çekingen davranır bizede yazık değil mi ilk başta arkadaşın dediği gibi bnm ikna edilmem gerekiyodu

Ay çok mantıklı bunu denemeliyim

bazen birşeyler eksik gibi geliyor olmasını istiyorsun ama olduramıyorsun hazır hissetmiyorsun vakti var diyorsun vs vs vs..
on bir yıllık flört dönemimde ne evlilik teklifleri aldım anlatamam ve inanılmaz baskılara da maruz kaldım ama hep zamanı varmış gibi hissediyordum..
hazır hissedemiyordum..
sonra eşimi tanıdım.
tanıdığım hafta ondan vazgeçip eşimle birlikte olmaya başladık ve evlilik korku olmaktan çıkıp en çok istediğim şeye dönüştü..
bazen olduramıyorsun.
umarım erkek arkadaşın aynı ruh halini yaşamıyordur.

o daha çok araba değiştirir o değilde erkekler bu tür şeylerden hiç hoşlaanmaz zorlama sürekli evlilik muhabbeti kaçar söyliyim niyeti olsa zaten sana bırakamaz ayrıca 7 senedir hala aileler nasıl taanışmadı anlamıyorum

yaşı daha gençse sorumluluk altına girmek istemiyo olabilir bi de erkeklere ne kadar düz mantık dersek diyelim kafalarından bazen şaşılacak derecede çok şey geçebiliyor özellikle bu evlenme ev kurma olaylarında en düşünceli ama paylaşamaz hallere bürünebiliyolar belki daha askerlik engelinin ortadan kalkmamış olması bile kendisini geri çekmek için bi sebep olabilir bence hiç üsteleme kaçan kovalanır sen alttan almaya başla amaan benim daha evlenip koca evin yükünü almaya niyetim yok gibi böyle şakayla karışık istemiyomuş gibi bir hava yarat bakalım o zaman nasıl olcak tepkisi

Bu zamana kadar bir çok kişiyle sevgili olmuş biri olarak düşüncem şu: Erkekler ev işi yapmayan, kavgacı kadınlarla evlenmeyi asla ama pek düşünmüyorlar. Siz bu kategoride değilsiniz. İkincisi aynı evde yaşama faktörü. Bu konudan emin değilim. Eğer aynı evde yaşıyorsanız erkek evliliği sürekli erteliyor. Nasılsa böyle de rahatım, acelesi yok diye düşünüyor. Eğer kadın veya erkek birbirini çok seviyorsa, arada uyumsuzluk yoksa ve iki taraftan biri evlenmeden cinselliğe sıcak bakmıyorsa, erkek sürekli evlilikten bahsediyor. Benim eşim evlenmeden böyle şeyler yaşamaya karşı. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedim Dost hayatı mı yaşayacağız diye kızdı. Bekarken bir iki öpüştük diye vicdan azabı çekiyor halen. Sizin durumu tam bilemediğim için net bişey söyleyemeyeceğim.

Ben anlamadım. Asıl oğlan kaç yaşında? Ben de erkek olsam, 28 den önce evlenmezdim sanırım. Gezip tozup, sarılıp kokladığın güller gibi geçindiğin bir sevgili zaten varken, bir de üzerine elektrikti, doğalgazdı, mutfak masrafı, kaynana ziyaretii vs ne gerek var yani, bekleyebilir hani...

Teşekkür ederim yorumlara bakılırsa bi istemem havası deneyeceğim baklm nolcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…