Selam arkadaşlar öncelikle dertlerimize burada ortak bulduğumuz için çok mutluyum.. bunu belirtmek istedim.
şimdi gelelim derdime dolu dolu 7 seneyi aşkın süren bir ilişkim var. Ben lise deydim tanıştığımızda üniversiteyi ayrı yerleri kazandıkk. sonra erkek arkadaşım üniversiteyi bırakıp tekrar hazırlanıp bnim okuduğum üniversiteye geldi. üniversiteyi beraber okuduk. 7 senedir hiç bir kavgamız olmadı. Maşallah deyin bir gece küs uyumadık. en uzun küslüğümüz 1 saat ya sürmüş ya sürmemiştir. şimdi üniversite biteli 1 yıl oluyo ailelerimiz biliyo ama tanışmadılar. bu zamana kadar evlenme mevzusunu hiç ben açmadım çünkü çevremde ki arkadaşlarımdan evlenmekten korkan erkekler olduğunu kızlar çok bastırınca da uzaklaştıklarını gördüm. herzaman evlilikten erkek arkadaşım bahseder ev alıcak yakın zamanda, alınca şöyle yaparız böyle yaparız mutfağımız fln çok gzl olucak diye hep o bahseder.
bende ee artık tanıştıralım aileleri bi an önce başlayalım bu işlere evlenelim demeye başladım daha 2 3 seneye anca evleniriz diyo. ya daha ne kadar beklicem acaba ben
Kendisinde ciddi aile problemleri var annesi babası ayrı aileden problemli bi çocukluk geçirmiş şuan tek ailesi benim diyebilirim. peki neden hala evliliği uzatmaya çalışıyo sizce? aileler tamam ev tamam iş tamam çocuk daha 2 3 sene var diyo çıldıricimmm
bide araba derdimiz var 3 tane araba değiştirdik şimdi son arabasını sattı başka bi tane alcakmış onun için parası yetişmiyo kredi çekcekmiş eeeee evlenme işi diyorum...Evlenmeye ikna çabaları ben 12 ay da bitiririm krediyi anca 2 sene sonra söz yaparız diyo ne yapıcam ne diyim nasıl bi yol izliyim bilemedim. Kızlar yardımcı olunda kandırıp zorla evleneyim bende artık