Evlenmeye ikna çabaları..

Sizin de bizimki gibiymiş, biz 6.senenin sonunda evlenebilmiştik Neye göre 2-3 sene diyor? Belki mantıklı bir açıklaması vardır

3 araba degistirme meselesini ben anlamadim, calisan arabayi degistirmek para israfi. Ustune bir de kredi cekmenin hic mantigi yok.

Yani kendisi sorumluluk sahibi, evlenmeye hazir biri gibi gelmedi bana, oyle olsaydi benim zaten bir arabam var, yakinda da evleniyorum kredi borcuna girmeyeyim, , diye dusunurdu.

Bence sürekli evliliği ortaya atmayın .Hatta açılınca siz ' ay daha erken , daha düşünmüyorum , bence su an iyiyiz , emin değilim ' tarzı seyler soyleyın . Erkekler herzaman üstüne gider karşı taraf birşey istemiyorsa. Bu birinci seçenek .
İkinci seçenekse ' canım benım nıyetım evlenmek ama goruyorum kı , sen daha hazır değilsin , vakıt harcayamam ' der yoluna gidersin .
Eğer gerçekten dedğin gibi kavgasız seneler , mutlu zamanlar varsa mutlaka evlilik karar ile çalar kapını ..

Bazı erkekler kaçıyo böyle, birlikte ortak arkadaşlarınızın nişanına düğününe gidin, evlilikle ilgili düğün fotografı , tasarım pasta fotoğraflarını falan gözüne sokun

hamile kal dermişim ortamı gerermişim

Sizin de bizimki gibiymiş, biz 6.senenin sonunda evlenebilmiştik Neye göre 2-3 sene diyor? Belki mantıklı bir açıklaması vardır

mantıklı bi açıklaması olduğunu düşünmüyorum bana korkuyor gibi geliyo kendiş ailesi gibi olursa diye aslında piskolojik destek alması gerekiyo bile olabilir duygularını çok içinde yaşayan biri bnde anlayamıyorum..

işte yakında evleniyorum meselesi ona hala uzak gibi ya evliliği uzatmak için arabayı bahane ediyo ya kendine güvenemiyo yukarda dediğim gibi ailesi gibi olursa diye korkuyoda olabilir..

evliliğe ikna ne demek biz üç ayda birbirimizi nasıl ikna ettik ben hatırlamıyorum ya

Belki evlilikten korkuyordur. Sonucta annesi babasi ayriymis. Onlarin etkisinde kalmis olabilir.

Baktin daha yanasmiyor al kacir hep erkekler mi kiz kacircak

Bazı erkekler kaçıyo böyle, birlikte ortak arkadaşlarınızın nişanına düğününe gidin, evlilikle ilgili düğün fotografı , tasarım pasta fotoğraflarını falan gözüne sokun

zaten bütün arkadaşlarımız ortak hepsi evleniyo düğün nişan söz ne varsa her hafta sonu birine gidiyoruz merak ediyorum bnm içim gidiyo hiç mi özenmiyo acaba geçen evli bi arkadaşımızın evine gittik misafirliğe çok hoşuna gitti ya ne güzel bize de misafirliğe gelirler gibi şeyler söylüyo sürekli ama bn bişe diyince daha ooo 2 3 sene var

hamile kal dermişim ortamı gerermişim

yok canım daha neler

Herşey dediğiniz gibi hazırsa sürpriz bir evlenme teklifi de yapacak olabilir hiç beklemediğiniz bir anda seni sinirlendirmek için de diyo olabilir

evliliğe ikna ne demek biz üç ayda birbirimizi nasıl ikna ettik ben hatırlamıyorum ya

3 ay mı özel ders veriyo musun

Belki evlilikten korkuyordur. Sonucta annesi babasi ayriymis. Onlarin etkisinde kalmis olabilir.

Baktin daha yanasmiyor al kacir hep erkekler mi kiz kacircak

zaten mahvetmişler çocuğun piskolojisini annesi hep ceremesini ben çekiyorum

Herşey dediğiniz gibi hazırsa sürpriz bir evlenme teklifi de yapacak olabilir hiç beklemediğiniz bir anda seni sinirlendirmek için de diyo olabilir

Ay Allahım nerde o günler bizim ki en güzelini ben yapmalıyım düşüncesiyle herşeyi basit bulup hiç bişe yapamayanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…