evlenmelimiyim?

sizde benim durumum gibisiniz evet beni seçti benle huzur buldu benle evlenmek istiyor onunla huzur bulsaydı onla evlenirdi niye evlenmesinki demek ki beni daha çok sevdi ki o bana ben senin saflığına temizliğine vuruldum senden öncekilerde tatmadığım şeylerin hepsini sende tattım dedi bir de ilk kez birine sarılırken böyle içten sarıldım dedi sen farklısın o yüzden seninle evleniyorum dedi

işyerindekiler ne kadar terbiyesizmiş. kesin o kızla alakaları vardır. nişanlı kıza bunu dediklerine göre. ben bunda art niyet gördüm. işte sırf bunun için takmayın sözleri.

nişanlım odada yoktu bir yere gitti 40 dk sonra filan geldi ben çok bozuldum şunu dedim bitmiş bir olay nişanlımın benden öncesi beni ilgilendirmez dedim
Her şey güzellikle kariyerle havalilikla olsaydi eğer tüm iyi kariyerli güzel hanimlar dünyanın en mutlusu olurlardı. Peki öyle mi? Değil.

Bu isler kariyere havaliliga falan bakmaz...

demekki o kızda olmayan ama sende fazlası ile olan birşey varki seni seçmiş..belkide güçlü duruşun,kendine güvenini sevmiştir herşey hava ,güzellik değil..boşu boşuna böyle şeyler düşünme sakın yansıtma bence
artı sen ne kadar eski ilişkini düşünüyor isen ,o da en az senin kadar düşünüyordur

nişanlım odada yoktu ki geldiğinde de anlatmadım sonradan anlattım o da odadakiler beni çekemiyor ben onlardan daha zekiyim daha çalışkanım diye böyle hakkımda kötü konuşurlar dedi sen sakın dediklerine üzülme canım dedi

Bence iş arkadaşları sizi kudurtmak istemiş.
Adam seni seviyor karıyerine falan bakmıyor .
Takılma bunlara boşuna

ben hiç düşünmüyorum aklıma bile gelmiyor hep nişanlımla ilgli hayaller kuruyorum hep onunla ilgili plan yapıyorum çünkü benim için bitmişse bitmiştir.

zaten stresliyim makyaj saç konusunda bile hala karar veremedim üstüne düğün salonunda karar veremedik derken bide bunlar olunca sinirim çok bozuldu kızlar

Valla kusura bakma.Nişanlının dediği de çok iyi bir bahane değil.Ne demek zekiyim çalışkanım çekemiyolar.Yahu kimin kime böyle laflar demeye hakkı var.Nasıl ağızlarının payını hem sen hem nişanlın öğrendiğinde vermez.Nasıl müsade eder.İş yerindeki o çekemeyen arkadaşlar,eskinin aile yapısına kadar nasıl biliyorlar.Senin kendine güvenin yok.Kariyer,güzellik herşey demek mi.Sen kalkıp diyemedin mi,haddinizi bilin.Ne demek istiyorsunuz siz.Bu kadar ezik olup ağlayınce ne oluyor.

aman be konu sahibi bi grup fesat ve kıskanç insanın söylediğine bakıp evlenmeli miyim diye mi soruyorsun?

elbette seni seven ve sevdiğin adamla evlenmelisin çok da güzel bir gelin olursun nişanlının iş arkadaşları da çatlar patlar

Hiç mi hiç canını sıkma olur mu ? Ve devam et ilişkine ve soruna cevapta vereyim KESİNLİKLE EVLEN. Nişanlın hayır onlar öyle birşey demez deyipte seni suçlayabilirdi de ama o böyle birşey yapmamış ve gerçekleri sana anlatmış. Emin ol seni sen olduğun için sevmiş ve bi beklenti altında da olmamış. O yüzden ilişkine dışardan gelen seslerin dahil olmasına izin verme. İlişkilerde üçüncü kişinin karıştığı durumlarda (senden önceki ve seni karşılaştırma yapma gibi durumlarda) kulağınız sağır, gözünüz kör olsun.

kendime gelmeliyim bir daha gittiğimde ağızlarının payını vericem davetiyemle ağızlarının paylarını alıcaklar bide ileri çocukları da toplar gidicem görürler onlar

zaten stresliyim makyaj saç konusunda bile hala karar veremedim üstüne düğün salonunda karar veremedik derken bide bunlar olunca sinirim çok bozuldu kızlar

Bence git saçın makyajını düşün, cidden bu konu üzerine düşünmene hiç gerek yok. Onun yerine koy kendini, düşün ki senin eski sevgilinle ilgili iş arkadaşların böyle dedi, senin ne suçun var bunda? Sen kararını vermişsin evleniyorsun işte.

kesin çok güzel harika mükemmeldir

pis ara bozucular
söylenecek söz mü bu ?
kız çok güzelmiş bir bakan bir daha bakarmış ailesi mükemmelmiş kız çok havalıymış kızın kariyeri çok yüksekmiş ... felan filan bende güzelim bende memurum benimde havam var o kim oluyor ya kim

İnsanların evlenmeye karar vermesinde etkili olan etmenler sence kariyer ve güzellik midir sadece? Kişilik, beklentiler, uyum sağlamak, aile yapıları, benzer şeylerden hoşlanmak, birlikte güzel zaman geçirmek, mutlu olmak, sevmek vb etmenler ne olacak acaba? Sırf daha az para kazanıyorsun ve daha az güzelsin diye bu kadar depresyona giriyorsan sende başka meziyet yok demektir, öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…