sizde benim durumum gibisiniz evet beni seçti benle huzur buldu benle evlenmek istiyor onunla huzur bulsaydı onla evlenirdi niye evlenmesinki demek ki beni daha çok sevdi ki o bana ben senin saflığına temizliğine vuruldum senden öncekilerde tatmadığım şeylerin hepsini sende tattım dedi bir de ilk kez birine sarılırken böyle içten sarıldım dedi sen farklısın o yüzden seninle evleniyorum dediCanım bence hiç bunları nişanlına yansıtma, bir kere geçmişini senden saklamamış ve anlatmış bir gün bu durumla karşılaşırsan şaşırma diye nitekimde öyle olmuş zaten. Seni sevdiğini dile getiren ve seninle geleceği planlayan bir sevdiğin var bence herşeyden önce buna şükret. Hem herşey kariyer güzellik değil ki ? O seni, sen olduğun için seviyor demek ki. Hem insan kimin yanında huzurluysa onunla mutlu olur. Benimde konularıma bakarsan bende erkek arkadaşımla boy sorunu ve kendimi seninki gibi bastırılmış hatta bir hiç gibi sayıyordum ama sağolsun forumdakiler aklımı başıma getirdi. Erkek arkadaşımın 6 yıllık ilişkisi ve onun boyunda olan ailesi iyi eziyetsiz büyümüş bi kız arkadaşı vardı da ne oldu ? Yanında huzursuz ve mutsuzdu seviyordu ama olmuyordu gitmiyordu birşeyler. Sonra benimle tanıştı ve bana dediği tek şey sende HUZUR buluyorum oldu. Bence bunlarıı hiiiiç kafana takma kendine güven ve sonuna kadar SEV. Bunları söyleyenlere de diyeceğin tek cevap şu olsun "Madem o kız öyleydi de neden benimle evleniyor ? Sonuç belli." der keser atarsın. Emin ol çekemiyorlardır.
işyerindekiler ne kadar terbiyesizmiş. kesin o kızla alakaları vardır. nişanlı kıza bunu dediklerine göre. ben bunda art niyet gördüm. işte sırf bunun için takmayın sözleri.kızlar yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum benden 10 yaş büyük kariyer konusunda kültür eğitim konusunda insanlık konusunda mükemmel biri bugüne kadar beni bi kez bile kırmadı... neyse gelelim benim sorunuma aileler tanıştı nişanımız oldu düğün tarihimiz alındı. sonra ben bunun iş yerine gittim gittiğim zaman orda bana bunun senden önce görüştüğü kız çok güzeldi ah harikaydı ailesi şöyle iyiydi böyle zenginlerdi filan dediler onun odasındaki insanlar benim çok sinirimi bozdu ki bu kızı ben biliyorum bana söyledi ama senden önce görüştüğüm vardı ama bitti dedi zaten görüşmüyorlar ama bana bu denilenleri aklıma takıldı sabahtan beri ağlıyorum ben o kız kadar kariyerli değilim ne biliyim o kadar havalı güzel de değilim acaba hala o kızı içinden geçiriyormudur diyorum bunu ona söyledim o da ben seninle evlilik tarihi almışım ben seni seviyorum niye o kızı düşüniyim olmuş bitmiş bir olay dedi halbuki önceden benimde çıktıgım biri vardı benimde kaç senelik ilişkim bitti ama o bu konuda hiç takıntı yapmadı sizce ben neden takıntı yaptım evlenmek istemiyorum korkuyorum ya o kızı düşünürse diye ama telefonları facesi herşeyi bende hiç gizli saklısıda yok yalanıda yok işinden eve giden biri bilmiyorum bana yardım edin ne olurgözlerim şişti ağlamaktan
Her şey güzellikle kariyerle havalilikla olsaydi eğer tüm iyi kariyerli güzel hanimlar dünyanın en mutlusu olurlardı. Peki öyle mi? Değil.nişanlım odada yoktu bir yere gitti 40 dk sonra filan geldiben çok bozuldum şunu dedim bitmiş bir olay nişanlımın benden öncesi beni ilgilendirmez dedim
nişanlım odada yoktu ki geldiğinde de anlatmadım sonradan anlattım o da odadakiler beni çekemiyor ben onlardan daha zekiyim daha çalışkanım diye böyle hakkımda kötü konuşurlar dedi sen sakın dediklerine üzülme canım dediSen yanlış şeye takılmışsın.Ben evleneceğim birlikte olduğum insanın iş yerine gideceğim.Ordaki insanlar HANGİ CÜRETLE,HANGİ KASITLA beni eski kızla kıyaslayacaklar.Sen onlara bu yetkiyi nerden verdin.Oturup eski kıza ağlamak yerine,insanların haddini bildirseydin.Seni aşağılama hakkını kıyas yapma hakkını nerden buluyorlar.Ve sevgilin bu duruma sessiz kalıyorsa,ilişkini yendien gözden geçir derim.
ben hiç düşünmüyorum aklıma bile gelmiyor hep nişanlımla ilgli hayaller kuruyorum hep onunla ilgili plan yapıyorum çünkü benim için bitmişse bitmiştir.demekki o kızda olmayan ama sende fazlası ile olan birşey varki seni seçmiş..belkide güçlü duruşun,kendine güvenini sevmiştir herşey hava ,güzellik değil..boşu boşuna böyle şeyler düşünme sakın yansıtma bence
artı sen ne kadar eski ilişkini düşünüyor isen ,o da en az senin kadar düşünüyordur
sağolun allah razı olsun sizden bende kendimi ezik hissettim onlar öyle konuşunca...Bence iş arkadaşları sizi kudurtmak istemiş.
Adam seni seviyor karıyerine falan bakmıyor .
Takılma bunlara boşuna
zaten stresliyim makyaj saç konusunda bile hala karar veremedim üstüne düğün salonunda karar veremedik derken bide bunlar olunca sinirim çok bozuldu kızlarBence abartmışsın cnm. bence suçu yok. Herkesin geçmişte bıraktığı biri vardır, önüne bakmış adam. Ağlama kıııııızzzz o cümleleri kuranların dillerini arılar soksun. Evlilik arefesinde olan birine bu denir mi. Çok saçmalamışlar. Bence hiç takma :)
Valla kusura bakma.Nişanlının dediği de çok iyi bir bahane değil.Ne demek zekiyim çalışkanım çekemiyolar.Yahu kimin kime böyle laflar demeye hakkı var.Nasıl ağızlarının payını hem sen hem nişanlın öğrendiğinde vermez.Nasıl müsade eder.İş yerindeki o çekemeyen arkadaşlar,eskinin aile yapısına kadar nasıl biliyorlar.Senin kendine güvenin yok.Kariyer,güzellik herşey demek mi.Sen kalkıp diyemedin mi,haddinizi bilin.Ne demek istiyorsunuz siz.Bu kadar ezik olup ağlayınce ne oluyor.nişanlım odada yoktu ki geldiğinde de anlatmadım sonradan anlattım o da odadakiler beni çekemiyor ben onlardan daha zekiyim daha çalışkanım diye böyle hakkımda kötü konuşurlar dedi sen sakın dediklerine üzülme canım dedi
Hiç mi hiç canını sıkma olur mu ? Ve devam et ilişkine ve soruna cevapta vereyim KESİNLİKLE EVLEN. Nişanlın hayır onlar öyle birşey demez deyipte seni suçlayabilirdi de ama o böyle birşey yapmamış ve gerçekleri sana anlatmış. Emin ol seni sen olduğun için sevmiş ve bi beklenti altında da olmamış. O yüzden ilişkine dışardan gelen seslerin dahil olmasına izin verme. İlişkilerde üçüncü kişinin karıştığı durumlarda (senden önceki ve seni karşılaştırma yapma gibi durumlarda) kulağınız sağır, gözünüz kör olsun.sizde benim durumum gibisiniz evet beni seçti benle huzur buldu benle evlenmek istiyor onunla huzur bulsaydı onla evlenirdi niye evlenmesinki demek ki beni daha çok sevdi ki o bana ben senin saflığına temizliğine vuruldum senden öncekilerde tatmadığım şeylerin hepsini sende tattım dedi bir de ilk kez birine sarılırken böyle içten sarıldım dedi sen farklısın o yüzden seninle evleniyorum dedi
kendime gelmeliyim bir daha gittiğimde ağızlarının payını vericem davetiyemle ağızlarının paylarını alıcaklar bide ileri çocukları da toplar gidicem görürler onlarValla kusura bakma.Nişanlının dediği de çok iyi bir bahane değil.Ne demek zekiyim çalışkanım çekemiyolar.Yahu kimin kime böyle laflar demeye hakkı var.Nasıl ağızlarının payını hem sen hem nişanlın öğrendiğinde vermez.Nasıl müsade eder.İş yerindeki o çekemeyen arkadaşlar,eskinin aile yapısına kadar nasıl biliyorlar.Senin kendine güvenin yok.Kariyer,güzellik herşey demek mi.Sen kalkıp diyemedin mi,haddinizi bilin.Ne demek istiyorsunuz siz.Bu kadar ezik olup ağlayınce ne oluyor.
belki de o kız soru eki mi'yi ayrı yazan ve cümle kurarken noktalama işaretlerini kullanan bir kızdır.
o nedenle unutamayabilir.
zaten stresliyim makyaj saç konusunda bile hala karar veremedim üstüne düğün salonunda karar veremedik derken bide bunlar olunca sinirim çok bozuldu kızlar
kız çok güzelmiş bir bakan bir daha bakarmış ailesi mükemmelmiş kız çok havalıymış kızın kariyeri çok yüksekmiş ... felan filan bende güzelim bende memurum benimde havam var o kim oluyor ya kimkesin çok güzel harika mükemmeldir
pis ara bozucular
söylenecek söz mü bu ?
İnsanların evlenmeye karar vermesinde etkili olan etmenler sence kariyer ve güzellik midir sadece? Kişilik, beklentiler, uyum sağlamak, aile yapıları, benzer şeylerden hoşlanmak, birlikte güzel zaman geçirmek, mutlu olmak, sevmek vb etmenler ne olacak acaba? Sırf daha az para kazanıyorsun ve daha az güzelsin diye bu kadar depresyona giriyorsan sende başka meziyet yok demektir, öyle mi?kızlar yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum benden 10 yaş büyük kariyer konusunda kültür eğitim konusunda insanlık konusunda mükemmel biri bugüne kadar beni bi kez bile kırmadı... neyse gelelim benim sorunuma aileler tanıştı nişanımız oldu düğün tarihimiz alındı. sonra ben bunun iş yerine gittim gittiğim zaman orda bana bunun senden önce görüştüğü kız çok güzeldi ah harikaydı ailesi şöyle iyiydi böyle zenginlerdi filan dediler onun odasındaki insanlar benim çok sinirimi bozdu ki bu kızı ben biliyorum bana söyledi ama senden önce görüştüğüm vardı ama bitti dedi zaten görüşmüyorlar ama bana bu denilenleri aklıma takıldı sabahtan beri ağlıyorum ben o kız kadar kariyerli değilim ne biliyim o kadar havalı güzel de değilim acaba hala o kızı içinden geçiriyormudur diyorum bunu ona söyledim o da ben seninle evlilik tarihi almışım ben seni seviyorum niye o kızı düşüniyim olmuş bitmiş bir olay dedi halbuki önceden benimde çıktıgım biri vardı benimde kaç senelik ilişkim bitti ama o bu konuda hiç takıntı yapmadı sizce ben neden takıntı yaptım evlenmek istemiyorum korkuyorum ya o kızı düşünürse diye ama telefonları facesi herşeyi bende hiç gizli saklısıda yok yalanıda yok işinden eve giden biri bilmiyorum bana yardım edin ne olurgözlerim şişti ağlamaktan
demek ki kız onla bunla çok gezmiş ki benim nişanlım onu almamış öyle havayla olmuyor bu işler dicemsonuca bakın diyeceksin. demekki o özellikler 5 para etmiyormuş. diyede ekleyeceksin