evet çevresel parazitler bide bu yapılırmı şurda düğünümüz olucak herşey tamam benim aklıma böyle şeyler soktularYahu ne densiz insanlar var.Yani nişanlınızın iş yerindekilerin ağzını burnunu kırmak geldi içimden o kadar.
Nişanlınızla ilgili bence bir sorun yok sorun tamamen çevresel parazitler.
odasında ki o densiz şahıslar eğer evlilik arefesindeki size bunları anlatabiliyorlarsa o adama bütün gün kim bilir neler söylüyorlardır.Adam unutmak istesede o odadakiler unutturmaz o kadını ben diyim.odasındaki çalışma arkadaşları anlattı ve şurda düğünümüze ramak kala bunlar denir mi bana bunlar söylenirmi
ulaştılar durduk yere o kızın konusunu açtım o da bitmiş bir olay neden hala ısrar ediyorsun sen dedi hayır aklın ondamı yoksa senin dedim o da aklım onda olsaydı onla evlenirdim dedi onunla sadece çıktık ailemle bile tanıştırmadım dediSana bunu ballandıra ballandıra anlatan fesat insanlar amaçlarına ulaşmışlar demek ki .
belki de o kız soru eki mi'yi ayrı yazan ve cümle kurarken noktalama işaretlerini kullanan bir kızdır.
o nedenle unutamayabilir.
şimdi bende onu düşündüm o kadın nişanlımla aynı yaştaymış ben se 10 yaş küçüğüm onlardan daha gencim daha avantajlıyım o yaşda kadın çok bulunur ama benim gibi genç bulunmaz kendimi bunla sakinleştirdimYa niye fesat insanların iki lafıyla kendinizi bu kadar hırpalıyorsunuz?
O kızı isteseydi onunla evlenirdi. Sizi seçmiş, ne güzelde bir ilişkiniz varmış. 3. kişilerin lafını bile etmeyin; özgüvensiz, adama bağımlı gözükmeyin.
Hem o kızın kariyeri varsa, siz de nişanlınızdan 10 yaş gençmişsiniz. İsterseniz sizin de bir kariyeriniz olur, ama ne nişanlınız ne ex kadın 10 yaş gençleşemez.
ulaştılar durduk yere o kızın konusunu açtım o da bitmiş bir olay neden hala ısrar ediyorsun sen dedi hayır aklın ondamı yoksa senin dedim o da aklım onda olsaydı onla evlenirdim dedi onunla sadece çıktık ailemle bile tanıştırmadım dedi
Valla canım kusura bakma ama asıl sorun sende o zaman. Neden anlatmalarına fırsat veriyorsunki? gülerek onlarla alay eder bi şekilde bunları bana anlatmanıza gerek yok nişanlım anlattı maziye takılmam adi üstünde mazide kaldı beni ilgilendirmez diyip kesip atacaktın. Azıcık öz güvenli ol yahu nedir bu millete konuşma firsatları vermelerrr sabaha kadar ağlamalar. Sallanıver kendine gel!! Böyle şeylere kulak asarsanız iyice paranoyak olursunuz takmaodasındaki çalışma arkadaşları anlattı ve şurda düğünümüze ramak kala bunlar denir mi bana bunlar söylenirmi
genel olarak türkçe kurallarının gereksiz olduğuna inanıyor cahil insanımız.içimde kalmasın ,ne gereksiz bir yorum
nişanlım odada yoktu bir yere gitti 40 dk sonra filan geldiben çok bozuldum şunu dedim bitmiş bir olay nişanlımın benden öncesi beni ilgilendirmez dedim
Rabbim lou salome gibi medeni insanlardan korusun bizi o vakit..TDK kaynaşma forumu değil burası kadınlar kulübü forumugenel olarak türkçe kurallarının gereksiz olduğuna inanıyor cahil insanımız.
sağolun Allah sizden razı olsun namazdan sonra hepinize bana yardım ettiğiniz için dua edicem çünkü inanın çok kötüydüm kendimi çok kötü hissediyordum toparlanıcam kendime gelicem eğer geçmişi sürekli böyle paranoya edersem evliliğim de yürümez ççok mutsuz olurum çok teşekkür ederimBunun sana anlatılması kötü niyet göstergesi. Bence takılma bitmiş gitmiş. Senden önce yaşananlar için yargilayamazsin ki. Bak nisanlanmissin evlenecekmissiniz. Yeni bi hayat bekliyor sizi. Nişanlısınin ne kadar iyi birisi olduğundan bahsetmissin. Bence adamin aklina düşürme eski sevgilisini. Sen üzerine gittikçe buyur olay. ortada birşey yokken (ki anlattiklarindan olmadığını anlıyorum )mesele çıkar bosu boşuna huzurun kaçar. Mutlu olmaya bak yasadiklarinin ve yasayacaklarinin tadını cikart. Sana bunları anlatan kisi kötü niyetli ara bozucu fesatin tekiymis. Takılıp öyle kendini bilmezlere pirim verme. Nişanlın seni sevmese neden evlenmek istesin. Kendini telkin et ve rahatla. Sinirlerin girilmiş senin bi kendini bilmez yüzünden. Yoksa aglanacak bir durum yok ortada. Hadi toparla kendini.
Sen yanlış şeye takılmışsın.Ben evleneceğim birlikte olduğum insanın iş yerine gideceğim.Ordaki insanlar HANGİ CÜRETLE,HANGİ KASITLA beni eski kızla kıyaslayacaklar.Sen onlara bu yetkiyi nerden verdin.Oturup eski kıza ağlamak yerine,insanların haddini bildirseydin.Seni aşağılama hakkını kıyas yapma hakkını nerden buluyorlar.Ve sevgilin bu duruma sessiz kalıyorsa,ilişkini yendien gözden geçir derim.kızlar yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum benden 10 yaş büyük kariyer konusunda kültür eğitim konusunda insanlık konusunda mükemmel biri bugüne kadar beni bi kez bile kırmadı... neyse gelelim benim sorunuma aileler tanıştı nişanımız oldu düğün tarihimiz alındı. sonra ben bunun iş yerine gittim gittiğim zaman orda bana bunun senden önce görüştüğü kız çok güzeldi ah harikaydı ailesi şöyle iyiydi böyle zenginlerdi filan dediler onun odasındaki insanlar benim çok sinirimi bozdu ki bu kızı ben biliyorum bana söyledi ama senden önce görüştüğüm vardı ama bitti dedi zaten görüşmüyorlar ama bana bu denilenleri aklıma takıldı sabahtan beri ağlıyorum ben o kız kadar kariyerli değilim ne biliyim o kadar havalı güzel de değilim acaba hala o kızı içinden geçiriyormudur diyorum bunu ona söyledim o da ben seninle evlilik tarihi almışım ben seni seviyorum niye o kızı düşüniyim olmuş bitmiş bir olay dedi halbuki önceden benimde çıktıgım biri vardı benimde kaç senelik ilişkim bitti ama o bu konuda hiç takıntı yapmadı sizce ben neden takıntı yaptım evlenmek istemiyorum korkuyorum ya o kızı düşünürse diye ama telefonları facesi herşeyi bende hiç gizli saklısıda yok yalanıda yok işinden eve giden biri bilmiyorum bana yardım edin ne olurgözlerim şişti ağlamaktan
Ne kadar patavatsız insanlar mış boşverin kuruntu yapıpta en güzel zamanlarınızı mahvetmeyinkızlar yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum benden 10 yaş büyük kariyer konusunda kültür eğitim konusunda insanlık konusunda mükemmel biri bugüne kadar beni bi kez bile kırmadı... neyse gelelim benim sorunuma aileler tanıştı nişanımız oldu düğün tarihimiz alındı. sonra ben bunun iş yerine gittim gittiğim zaman orda bana bunun senden önce görüştüğü kız çok güzeldi ah harikaydı ailesi şöyle iyiydi böyle zenginlerdi filan dediler onun odasındaki insanlar benim çok sinirimi bozdu ki bu kızı ben biliyorum bana söyledi ama senden önce görüştüğüm vardı ama bitti dedi zaten görüşmüyorlar ama bana bu denilenleri aklıma takıldı sabahtan beri ağlıyorum ben o kız kadar kariyerli değilim ne biliyim o kadar havalı güzel de değilim acaba hala o kızı içinden geçiriyormudur diyorum bunu ona söyledim o da ben seninle evlilik tarihi almışım ben seni seviyorum niye o kızı düşüniyim olmuş bitmiş bir olay dedi halbuki önceden benimde çıktıgım biri vardı benimde kaç senelik ilişkim bitti ama o bu konuda hiç takıntı yapmadı sizce ben neden takıntı yaptım evlenmek istemiyorum korkuyorum ya o kızı düşünürse diye ama telefonları facesi herşeyi bende hiç gizli saklısıda yok yalanıda yok işinden eve giden biri bilmiyorum bana yardım edin ne olurgözlerim şişti ağlamaktan