kızlar yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum benden 10 yaş büyük kariyer konusunda kültür eğitim konusunda insanlık konusunda mükemmel biri bugüne kadar beni bi kez bile kırmadı... neyse gelelim benim sorunuma aileler tanıştı nişanımız oldu düğün tarihimiz alındı. sonra ben bunun iş yerine gittim gittiğim zaman orda bana bunun senden önce görüştüğü kız çok güzeldi ah harikaydı ailesi şöyle iyiydi böyle zenginlerdi filan dediler onun odasındaki insanlar benim çok sinirimi bozdu ki bu kızı ben biliyorum bana söyledi ama senden önce görüştüğüm vardı ama bitti dedi zaten görüşmüyorlar ama bana bu denilenleri aklıma takıldı sabahtan beri ağlıyorum ben o kız kadar kariyerli değilim ne biliyim o kadar havalı güzel de değilim acaba hala o kızı içinden geçiriyormudur diyorum bunu ona söyledim o da ben seninle evlilik tarihi almışım ben seni seviyorum niye o kızı düşüniyim olmuş bitmiş bir olay dedi halbuki önceden benimde çıktıgım biri vardı benimde kaç senelik ilişkim bitti ama o bu konuda hiç takıntı yapmadı sizce ben neden takıntı yaptım evlenmek istemiyorum korkuyorum ya o kızı düşünürse diye ama telefonları facesi herşeyi bende hiç gizli saklısıda yok yalanıda yok işinden eve giden biri bilmiyorum bana yardım edin ne olurgözlerim şişti ağlamaktan
yani sizde bunca anlattığım şeyden buna mı takıldınız:Sbelki de o kız soru eki mi'yi ayrı yazan ve cümle kurarken noktalama işaretlerini kullanan bir kızdır.
o nedenle unutamayabilir.
odasındaki çalışma arkadaşları anlattı ve şurda düğünümüze ramak kala bunlar denir mi bana bunlar söylenirmihangi ahlaksız bunu dillendirir ki.. kesin kocan da gözü olan bir kadın ya da çekemeyen bir erkek
elalemin lafı bu kadar önemli olmamalı aşk iki kişiliktir unutmayınkızlar yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum benden 10 yaş büyük kariyer konusunda kültür eğitim konusunda insanlık konusunda mükemmel biri bugüne kadar beni bi kez bile kırmadı... neyse gelelim benim sorunuma aileler tanıştı nişanımız oldu düğün tarihimiz alındı. sonra ben bunun iş yerine gittim gittiğim zaman orda bana bunun senden önce görüştüğü kız çok güzeldi ah harikaydı ailesi şöyle iyiydi böyle zenginlerdi filan dediler onun odasındaki insanlar benim çok sinirimi bozdu ki bu kızı ben biliyorum bana söyledi ama senden önce görüştüğüm vardı ama bitti dedi zaten görüşmüyorlar ama bana bu denilenleri aklıma takıldı sabahtan beri ağlıyorum ben o kız kadar kariyerli değilim ne biliyim o kadar havalı güzel de değilim acaba hala o kızı içinden geçiriyormudur diyorum bunu ona söyledim o da ben seninle evlilik tarihi almışım ben seni seviyorum niye o kızı düşüniyim olmuş bitmiş bir olay dedi halbuki önceden benimde çıktıgım biri vardı benimde kaç senelik ilişkim bitti ama o bu konuda hiç takıntı yapmadı sizce ben neden takıntı yaptım evlenmek istemiyorum korkuyorum ya o kızı düşünürse diye ama telefonları facesi herşeyi bende hiç gizli saklısıda yok yalanıda yok işinden eve giden biri bilmiyorum bana yardım edin ne olurgözlerim şişti ağlamaktan
güveniyorum ona ama kendimi o kız kadar güzel kariyerli bulmuyorumfazla abartıyorsunuz gibi geldi banaadam demiş işte seninle nikah tarihi aldım seni seviyorum diye , güvenmiyor musunuz da iş yerindekilerin lafıyla hemen şüpheye kapılıyorsunuz ?
odasındaki çalışma arkadaşları anlattı ve şurda düğünümüze ramak kala bunlar denir mi bana bunlar söylenirmi
sağolun Allah razı olsun sizden evet dışarıyı takmamalıyım ama beynime girdi bunların söyledikleri bende olmadık yere tartışma çıkardım bideelalemin lafı bu kadar önemli olmamalı aşk iki kişiliktir unutmayın
olabilir ama sonuçta o sizi sevmiş beğenmiş ki evleniyor , bu kadar dert edecek bişey ben göremiyorumgüveniyorum ona ama kendimi o kız kadar güzel kariyerli bulmuyorumanlata anlata bitiremediler
odasındaki çalışma arkadaşları anlattı ve şurda düğünümüze ramak kala bunlar denir mi bana bunlar söylenirmi
çok ama çok teşekkür ederim aynen aynısını yapıcam davetiyeyi suratlarına atıcamçekememiş işte al davetiyeni 1 ay önce den sen kendin ver tek tek tek...bırak konuşsunlar.
güveniyorum ona ama kendimi o kız kadar güzel kariyerli bulmuyorumanlata anlata bitiremediler
nişanlım odada yoktu bir yere gitti 40 dk sonra filan geldiBunları söylerken nişanlınız orda mıydı? Siz ne tepki verdiniz bu densizliğe?
yani boşverin o yüzden evlenmiş olsanız ne yapacaksınız elalemin lafıyla boşanırsınız da eğer böyle takılırsanızsağolun Allah razı olsun sizden evet dışarıyı takmamalıyım ama beynime girdi bunların söyledikleri bende olmadık yere tartışma çıkardım bide
kızlar yaklaşık 1 yıldır süren bir ilişkim var onu çok seviyorum benden 10 yaş büyük kariyer konusunda kültür eğitim konusunda insanlık konusunda mükemmel biri bugüne kadar beni bi kez bile kırmadı... neyse gelelim benim sorunuma aileler tanıştı nişanımız oldu düğün tarihimiz alındı. sonra ben bunun iş yerine gittim gittiğim zaman orda bana bunun senden önce görüştüğü kız çok güzeldi ah harikaydı ailesi şöyle iyiydi böyle zenginlerdi filan dediler onun odasındaki insanlar benim çok sinirimi bozdu ki bu kızı ben biliyorum bana söyledi ama senden önce görüştüğüm vardı ama bitti dedi zaten görüşmüyorlar ama bana bu denilenleri aklıma takıldı sabahtan beri ağlıyorum ben o kız kadar kariyerli değilim ne biliyim o kadar havalı güzel de değilim acaba hala o kızı içinden geçiriyormudur diyorum bunu ona söyledim o da ben seninle evlilik tarihi almışım ben seni seviyorum niye o kızı düşüniyim olmuş bitmiş bir olay dedi halbuki önceden benimde çıktıgım biri vardı benimde kaç senelik ilişkim bitti ama o bu konuda hiç takıntı yapmadı sizce ben neden takıntı yaptım evlenmek istemiyorum korkuyorum ya o kızı düşünürse diye ama telefonları facesi herşeyi bende hiç gizli saklısıda yok yalanıda yok işinden eve giden biri bilmiyorum bana yardım edin ne olurgözlerim şişti ağlamaktan