- 25 Ocak 2017
- 4
- 2
- 16
- Konu Sahibi Evlilik_Fobim
Selamun Aleykum.Forumda konulari okudum okudum dayanamadim uye oldum.Yine dayanamadım konu açayım dedim. Mesele Evlilikten korkmam.Korku da değil tiksinmem.Bir kaç hafta öncesine kadar dualar ederdim üzülürdüm ağlardım evlenmek için.Şimdi evlilik geçince aklımdan,ardından kusmak geçiyo)) Şaka maka baya evlenmeme yalnız yaşama kararı alıyorum.Ama sorunlar bitmezki.Şu anda mastr okuyorum,bu arada Azerbaycandan yazıyorum.Neyse işte ben dinini yaşamak isteyen biriyim.Kapanmak istiyorum ama annemler karşı.İnşaAllah bi şekilde hallederim.Bilgisayar muhendisliyi okudum ve bu meslekte çalışanların çoğu erkek.Bi keresinde stajyer olarak bi şirkete girdim ofiste tek kadın benim.Ben şok ben iptal zaten beşinci gun ayrildim.Ben şimdi yalnız yaşamak evlenmemek falan istiyorum.Ama ailem omrumun sonuna kadar bana bakacak degilya.Ne iş yapayim nerede çalişayimki Allahin rizasindan uzak olmayayim bilmiyorum.El işi yapip satarim diyodum ama onunla gecim saglamam baya baya zaman alir.Çok pişmanim okudugum meslek yuzunden Eskiden dindar degildim şimdi degiştim ve çok gereksiz amacsız hiss ediyorum.Mastr kazandigimada pişman oldum zaten.Ne yapicam nasil para kazanicam neden tutunucam bilmiyorum.Hergunum boyle amaçsız,evliliğe erkeklere tiksinti dolu geçiyor yardim edin akil verin nolursunuz