• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmekten tiksiniyorum resmen

Evlilik_Fobim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
4
2
16
Selamun Aleykum.Forumda konulari okudum okudum dayanamadim uye oldum.Yine dayanamadım konu açayım dedim. Mesele Evlilikten korkmam.Korku da değil tiksinmem.Bir kaç hafta öncesine kadar dualar ederdim üzülürdüm ağlardım evlenmek için.Şimdi evlilik geçince aklımdan,ardından kusmak geçiyo)) Şaka maka baya evlenmeme yalnız yaşama kararı alıyorum.Ama sorunlar bitmezki.Şu anda mastr okuyorum,bu arada Azerbaycandan yazıyorum.Neyse işte ben dinini yaşamak isteyen biriyim.Kapanmak istiyorum ama annemler karşı.İnşaAllah bi şekilde hallederim.Bilgisayar muhendisliyi okudum ve bu meslekte çalışanların çoğu erkek.Bi keresinde stajyer olarak bi şirkete girdim ofiste tek kadın benim.Ben şok ben iptal zaten beşinci gun ayrildim.Ben şimdi yalnız yaşamak evlenmemek falan istiyorum.Ama ailem omrumun sonuna kadar bana bakacak degilya.Ne iş yapayim nerede çalişayimki Allahin rizasindan uzak olmayayim bilmiyorum.El işi yapip satarim diyodum ama onunla gecim saglamam baya baya zaman alir.Çok pişmanim okudugum meslek yuzunden Eskiden dindar degildim şimdi degiştim ve çok gereksiz amacsız hiss ediyorum.Mastr kazandigimada pişman oldum zaten.Ne yapicam nasil para kazanicam neden tutunucam bilmiyorum.Hergunum boyle amaçsız,evliliğe erkeklere tiksinti dolu geçiyor yardim edin akil verin nolursunuz

Anlamadığım tek mevzu erkek olan yerde çalışmak yanlış mı ? O zaman toplu taşımalara binmeyeceksin markete alışverişe de gitmeyeceksin her yer erkek sonuçta bu zihniyetin bence dinle bi alakası Yok :işsiz:

Erkek var diye mi işten ayrıldın ilginç.
Öyleyse imam hatip bölümünü bitir hemen iş bulursun zaten. Çocuklara ders verirsin. Ayrı eve çıkarsın ve kapanırsın.

dlekyigit,
Mecburiyet denen birsey var. Kendi araba alma imkanim yok toplu taşima araclarinda elimden geldigi kadar dikkat ediyorum.Çalışmaksa benim seçimime kalan birşey..Dinle ilgisi olan bal gibi alakasi oldugunuda bilir

Sinsirella
Evet arabayla toplantilara falan gidiyorduk ve ben rahatsiz oluyordum. Aslında çalışiyordum yinede.Sonradan araştirinca erkekle kadinin karişik ortamda çalişmamasi gerektigini ogrendim..okuma şansin olsa okurdum fakat ikinci universite parayla ancak

dlekyigit,
Mecburiyet denen birsey var. Kendi araba alma imkanim yok toplu taşima araclarinda elimden geldigi kadar dikkat ediyorum.Çalışmaksa benim seçimime kalan birşey..Dinle ilgisi olan bal gibi alakasi oldugunuda bilir
Peki o zaman erkek doktora da ihtiyacınız olmasın yemin ederim bu zihniyetler yüzünden ilerlemek yerine ülkece geriliyoruz size hayatta başarılar :eğlence:

Bu durumda biraz daha dini kitaplar okuyup evliliğe ısınıp evinin kadını olup ,kapanıp, kocandan başka erkeklerle muhattap olmak zorunda kalmadan yaşayıp gideceksin.

Evliliğe ısınman lazım birinin sokağa çıkıp para kazanması gerek çünkü. Sokaktada erkekler var malum.

Evlilikten neden tiksindin sen bacım sex mi tiksindirdi?

Selamun Aleykum.Forumda konulari okudum okudum dayanamadim uye oldum.Yine dayanamadım konu açayım dedim. Mesele Evlilikten korkmam.Korku da değil tiksinmem.Bir kaç hafta öncesine kadar dualar ederdim üzülürdüm ağlardım evlenmek için.Şimdi evlilik geçince aklımdan,ardından kusmak geçiyo)) Şaka maka baya evlenmeme yalnız yaşama kararı alıyorum.Ama sorunlar bitmezki.Şu anda mastr okuyorum,bu arada Azerbaycandan yazıyorum.Neyse işte ben dinini yaşamak isteyen biriyim.Kapanmak istiyorum ama annemler karşı.İnşaAllah bi şekilde hallederim.Bilgisayar muhendisliyi okudum ve bu meslekte çalışanların çoğu erkek.Bi keresinde stajyer olarak bi şirkete girdim ofiste tek kadın benim.Ben şok ben iptal zaten beşinci gun ayrildim.Ben şimdi yalnız yaşamak evlenmemek falan istiyorum.Ama ailem omrumun sonuna kadar bana bakacak degilya.Ne iş yapayim nerede çalişayimki Allahin rizasindan uzak olmayayim bilmiyorum.El işi yapip satarim diyodum ama onunla gecim saglamam baya baya zaman alir.Çok pişmanim okudugum meslek yuzunden Eskiden dindar degildim şimdi degiştim ve çok gereksiz amacsız hiss ediyorum.Mastr kazandigimada pişman oldum zaten.Ne yapicam nasil para kazanicam neden tutunucam bilmiyorum.Hergunum boyle amaçsız,evliliğe erkeklere tiksinti dolu geçiyor yardim edin akil verin nolursunuz
Sen kendini bildikten sonra neyden cekiniyorsunki . Sokaktada erkek var heryerde var erkehin olmsdigi yermi var. Birde gördüğün bir erkek yüzünden hrpsini aynı bilme. Vardir senin gönlüne göre olanı. Birde o yorumlari yani bazı hassas konulari günümüze göre yorumu farklı bu kadar keskin olma bu konuda. Çünkü hayatini devam ettirmen icin çalışma gerekir

Back