Evlenmek istiyoruz

Kordugumgibi27

Herşey güzel olacak insAllah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
19
3
27
Arkadaşlar ben nişanlıyım 3 yıldır 4 ay önce sevgilim olan biriyle çok şükür yüzük taktik ama ne zorluklarla demem o ki babası hep engel oluyor ama dualarimiz inancımız ve aşkımız sayesinde Allah'ın izniyle oldu ama hala kayinbabam bize sıkıntı çıkartıyor oğlunu yonettigimi düşünüyor oğlunu kıskanıyor sanki benden çok kötü olaylar yaşadık malesef ailem şahit oldu yüzüğü atacaktık nerdeyse haklı olduğum halde kayinbabam benden özür bekliyor özür dilemezsem büyük bir pişmanlık ile affetmicekmis beni ve benimle kuş diye ailemi aramıyor benim ailem aileye çok önem verir baya kızıyor babam aramıyor gelmiyor çağırmıyor ne biçim aile bunlar diye gururuma yetiremiyorum haklı olduğum halde ailemin içinde ondan özür dilemem gerek ne olur dileme demeyin dilemezsem herşey kötüye gidecek nişanlım köprüyü geçene kadar sabredelim diyor mecbur değilsin dedi bana ama yinede ben bu ilişki için evlenene kadar sabredeceğim ama 3 defa özür diledim adam ailemin içinde edeceksin diyor çok kibirli ve gururlu nasıl baş edicem bu adamla ben ne olur akıl verin bana klavyem bozuk yanlış yazabilirim kb

Kac yillik nişanlısın kaç aylık sevgili anlamadim ama ben olsam asla özür dilemezdim hakliysam eğer onun gururunu düşüneceğime ailemin haysiyetini kendi gururumu düşünürüm.Ayiya dayi de demiş nişanlın ama o ayı hep ayı kalacak sende bir ömür dayi demek istemiyorsan özür dileme nişanlın sahip ciksin sana madem haklısın ne kendini ne aileni ezdirme

Arkadaşlar ben nişanlıyım 3 yıldır 4 ay önce sevgilim olan biriyle çok şükür yüzük taktik ama ne zorluklarla demem o ki babası hep engel oluyor ama dualarimiz inancımız ve aşkımız sayesinde Allah'ın izniyle oldu ama hala kayinbabam bize sıkıntı çıkartıyor oğlunu yonettigimi düşünüyor oğlunu kıskanıyor sanki benden çok kötü olaylar yaşadık malesef ailem şahit oldu yüzüğü atacaktık nerdeyse haklı olduğum halde kayinbabam benden özür bekliyor özür dilemezsem büyük bir pişmanlık ile affetmicekmis beni ve benimle kuş diye ailemi aramıyor benim ailem aileye çok önem verir baya kızıyor babam aramıyor gelmiyor çağırmıyor ne biçim aile bunlar diye gururuma yetiremiyorum haklı olduğum halde ailemin içinde ondan özür dilemem gerek ne olur dileme demeyin dilemezsem herşey kötüye gidecek nişanlım köprüyü geçene kadar sabredelim diyor mecbur değilsin dedi bana ama yinede ben bu ilişki için evlenene kadar sabredeceğim ama 3 defa özür diledim adam ailemin içinde edeceksin diyor çok kibirli ve gururlu nasıl baş edicem bu adamla ben ne olur akıl verin bana klavyem bozuk yanlış yazabilirim kb
Ben bu evlilikten hayır geleceğini düşünemedim çok özür dilerim. Daha en başından böyle sorunlar yaşamak evlenince daha çok artacak gibi nisanlindan emin misin köprüyü geçene kadar derken neyi kastediyor evlendikten sonra daha çok zorlayabilir sizi şimdi tamamen mesafenizi koymazsaniz evlenince devam edecek problemler bu sefer eşin hep alttan alman için baskı yapacak gibi

Ya nişanlıma biz sevgiliyken o kız mı ben mi demişti oda beni seçti evden gitti nişanlım sonra vicdana geldi geri eve getirdi oğlunu baktı ki baş edemiyor bu oğlan bu kızdan vazgecmicek yüzük taktı sonra yüzüğü taktı baya itiydik bana ilk gelinim vs öyle sevdiki herkes bu gelinse biz neciyikderdi sonra basit bir profil resmi yüzünden tartıştık şuan benden kötüsü yok ben dayanamadım bitirecektim ama nişanlım benim için ailesini terketti tek başına geldi ilk başta ailemle tanıştı gerekirse tek başına bu yuvayı kurarım ama kızınızı ne olur başkasına vermeyin diye babama duygusal bir konuşma yaptı babam sırf herşeyi göze alıp efendice geldi diye beni verdi az çok anlattı geldiğinde benim babam boyle bir adam diye küçüklükten beri baskı ile kendi istediği gibi yönetmiş ve evlatları hepsi terk ediyor evlenip aramiyorlarbabalarını bezdirmiş kendisinden nişanlım da şu düğünü yapalim bende numaramı değiştiricem eğer hala bize huzursuzluk vermeye devam ederse dedi ha demeyin ki ailesini silen elin kızını dünden siler bende bi başkası dese bunu derdim ama babası bildiğiniz gibideğil işi gücü kendi egolarını tatmin etmek denedim bitirmeyi ama öyle güzel bir yüreği var ki benim için daha doğrusu birbirmiz için çok fedakarlık verdik 3 yılda ve bir adamın egoları yüzünden bitsin istemiyorum sen olsan ne yapardın seni herşeye herkese rağmen seven birine

Kac yillik nişanlısın kaç aylık sevgili anlamadim ama ben olsam asla özür dilemezdim hakliysam eğer onun gururunu düşüneceğime ailemin haysiyetini kendi gururumu düşünürüm.Ayiya dayi de demiş nişanlın ama o ayı hep ayı kalacak sende bir ömür dayi demek istemiyorsan özür dileme nişanlın sahip ciksin sana madem haklısın ne kendini ne aileni ezdirme
Öyle haklisin ki ben bu platforma bugün girdim önceden açmıştım azonce bir bayana uzun bi mesaj attım onu okurmuşum aynı mesaji yazmayayım ne yapayım mecburum off

Hayirli bir sekilde kazasiz belasiz sag saglim icimize sine sine evlenip yuva kurmam için dua edermisiniz ve o evliliği bir ömür boyu dimdik ayakta tutmamız içind e dua edermisiniz şimdiden dua eden herkese teşekkürler
Bugün zorla haklı olduğun halde özür dilettiren adam iki gün sonra susar mı sanıyorsun? Ne çok seviyorsunuz kendinizi ezdirmeyi.

Nikahtan sonra daha neler yapabilir bu adam.
Sakın özür dilemeyin hele de haksız yere.
Kendinize bu haksızlığı önce siz yapmayın ki başkası da fırsat bulmasın.
Nişanlınız da bir şekilde dengelemek, sizi korumak, haklıyı haksızı gözetmek durumunda.

Evleninde görün gününüzü

Öyle haklisin ki ben bu platforma bugün girdim önceden açmıştım azonce bir bayana uzun bi mesaj attım onu okurmuşum aynı mesaji yazmayayım ne yapayım mecburum off
Evlenince herseyin duzelecegini asla inanma nasil olsa evlendik diye emin ol baskıyı gören kötü olan sen olacaksin sahip cikacak adam özür dilemeye zorlamaz simdi sahip çıkar

X