- 6 Kasım 2019
- 19
- 3
- 27
- Konu Sahibi Kordugumgibi27
Arkadaşlar ben nişanlıyım 3 yıldır 4 ay önce sevgilim olan biriyle çok şükür yüzük taktik ama ne zorluklarla demem o ki babası hep engel oluyor ama dualarimiz inancımız ve aşkımız sayesinde Allah'ın izniyle oldu ama hala kayinbabam bize sıkıntı çıkartıyor oğlunu yonettigimi düşünüyor oğlunu kıskanıyor sanki benden çok kötü olaylar yaşadık malesef ailem şahit oldu yüzüğü atacaktık nerdeyse haklı olduğum halde kayinbabam benden özür bekliyor özür dilemezsem büyük bir pişmanlık ile affetmicekmis beni ve benimle kuş diye ailemi aramıyor benim ailem aileye çok önem verir baya kızıyor babam aramıyor gelmiyor çağırmıyor ne biçim aile bunlar diye gururuma yetiremiyorum haklı olduğum halde ailemin içinde ondan özür dilemem gerek ne olur dileme demeyin dilemezsem herşey kötüye gidecek nişanlım köprüyü geçene kadar sabredelim diyor mecbur değilsin dedi bana ama yinede ben bu ilişki için evlenene kadar sabredeceğim ama 3 defa özür diledim adam ailemin içinde edeceksin diyor çok kibirli ve gururlu nasıl baş edicem bu adamla ben ne olur akıl verin bana klavyem bozuk yanlış yazabilirim kb