Evlenmek istiyorum..

İnternetten tanıştığımızı demedim ben. Türkiyede tanıştık

Zaten her zaman öyle diyorlar, gözleri almanyada olmadigini, Tr'de yasamak istediklerini. Ve bu hep daima yalan olur. Sen bu sahisi hic gercek hayatta gördünmü? Ne kadar süreligine? Yasi kac ve meslegi nedir?

Evlilik için yaşınız küçük sayılır, okuyormuşsunuz da. Aileniz haklı. Şu anda gerçekleri göremiyorsunuz. Okulunuz bitmemiş, işi gücü olmayan ayrı ayrı ülkelerde yaşadığınız biriyle nasıl olacak ki? Yurt dışına gelme amaçlı böyle canım cicim diye kızları kandıran çokm kişi var sonra evlenip hayatı zindan ediyorlar....
Ayrıca daha ortada bir şey yokken onun ailesi ile telefonda dahi olsa neden tanıştınız ki? Onun ailesi değerli de sizinki değil mi?

hemen ayrıl okulunu oku ve kendine ailene yakışır birinin karşına çıkmasını bekle.bu söylediklerim sana gıcık gelebilir ama hakikat bu olmalı.evlenince eğitim dini inançlar(yani oda Müslüman olabilir ama yaşamamak ilerde sıkıntı olur)kültür eşit olan birini bulursun emin ol neler neler çıkacak karşına merak etme ayrıl diyorum başkada bişi demiyorum

Benim erkek arkadaşım dışardan okuyor bende üniversite okuyorum biz okulu sorun ediyorduk ve bizim de öyle bir sorunumuz babam istemez korkusu ama çözümü böyle bildik ben 4 de geçtiğimde erkek arkadaşım inşallah üniversiteye başlayacak.Hem ailene söyleyince birşey değişmeyecek bence böyle devam edin o da dışardan okumaya başlasın sonra söylersin.Sonra çok baskı kuracaklar sana.

Şurda yurtdışından gelen her kıza aynı şeyı yazıyorum yapmayın kardeşim.

Huyunu suyunu bilmediğiniz , yılda 2-3 kere gördüğünüz adamın peşine buraya geliyorsunuz sonra Allah Allah bu adam neden böyle çıktı. Allah Allah vize peşindeymiş ben neden anlayamadım. Yurtdışında yetişen kızlar aşırı saf, buraya 50 kere bu adam vize peşinde seni saf bulmuş kandırıyor yazdık takan olmadı.

Yurtdışına gelin gidenlere de gitmeyin rezil perişan olacaksınız yazıyorum dinleyen yok.

Ben anlamıyorum orda erkek yok mu? 60 milyonluk Almanya'da eğitimine denk erkek yok mu??? Hiç mi çevrenizde kimse yok nedir bu ithal erkek aşkı?

Ailen eğitimine denk birini istemekte haklı çünkü sen de istemelisin. Din kısmına ve abine katılmıyorum ama, abine ne ki?

Once okulunu bitir sonra iliskini bir daha gozden gecir. Tabii hala devam ediyor olursaniz. Bence tahsil durumu sana denk, iyi bir meslek sahibi, en onemlisi de birlikte zaman gecirerek tanidigin biriyleriyle evlilik dusun.
Ailenin fikirlerine onem ver.

ben şimdi bekle dicem de abes olacak 21 yaşında evlendim çünkü
okulun bitip bir işe girene kadar beklemelisin ama.
gene evlenin evlenmeyin demiyorum o sırada sevgilin askerden döner biraz birikim yapabilir ya da o da okul okuyabilir bi yandan

Ağzı öyle bir fena yanmış biri olarak tek diyeceğim.. elin çocuğu için sakın ama sakın ailene karşı gelme!! Onlar sana ne yaparsa yapsın sakın karşı gelme..

Aileniz cok baskici buldum ne var yaninkolunda dovme varsa herkesin inanci kendine kimsenin kalbini bilemez kimse ailenin sana guvenci yokmu akli basinda okuyan birisin sana ve sevgiline saygi duymak zorundalar benim kardesimdede dovmr var hem kolunda hem göğsünde eski sozlumdede kupe vardi ki ben sitedigim icin deldirdi kulagini babamin dedigi tek cumle biz sana guveniyoruz birakin bu insanlari dis gorunusuyle yargilamayi kimi insan var dininde imaninda ozum ona yapmadiklari kalmiyor ailen sana saygi duysun bence hem sana hem kararlarina

Güzel kardeşim bende 22 yaşındayım hemen hemen yaşıtız bende son siniftayim erkek arkadaşım is guc sahibi buna rağmen ailem Bekleyin diyor . Senin de acelen yok . Ayrıca yurt dışındasin belki seni kullanıyor bilemezsin . Akraba n falan olsa içini dışını bilsen neyse diyeceğim o da değil . Bir erkek için kendini ailen in gözün de küçük düşürme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…