Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetten tanıştığımızı demedim ben. Türkiyede tanıştıkSevgilinizin mesleği nedir, okumadıysada evini geçindirebilecek bir meslekte mi?
Aileniz dini konuda şu yüzden size karışmış olabilir, dinini yaşayan alkol vs gibi şeyler görmemiş bir ailede yetişen bir kız için evlenince bunu yadırgaması ve sorun yaşaması kaçınılmaz olabilir.
Karşınızdaki kişiyi yadırgar yada değiştirmek isterseniz bu size olumsuz sonuç doğurur.
Yok bu kadar sorun yaşayacağım tarzda büyümedim diyorsanız da yaşınız çokta küçük değil kararınızı verebilirsiniz.
Siz internetten tanışıp sadece telefon ve internetle bu boyuta geldiyseniz herşeyi bir kenara bırakıp önce bu konunun ne kadar sağlıklı olduğunu düşünmelisiniz evlilik kararı almak için.
Ah onu gel bir de sevgilime sor. Bir an önce adı koyulsun istiyor.. ona kalsa okulunu buraya aldır beraber yaşayalım diyor. Malum mesafe sorunu olunca tek çözüm bu oluyor..Üniversite bitsin ailene anlatırsın
Ah onu gel bir de sevgilime sor. Bir an önce adı koyulsun istiyor.. ona kalsa okulunu buraya aldır beraber yaşayalım diyor. Malum mesafe sorunu olunca tek çözüm bu oluyor..
AMIN sağolun..Benim ki şu an acemi birliğinde. Seneye bu zamanlar gelir inşallah. Sizi de Allah kavuştursun
Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben zaten okulun bitmesini kesinlikle beklicem. Okul bitince de 23-24 yaşımda oluyorum. Ayrıca biz Türkiye de oturcaz, evi bile hazır. Şu an askerde ve sorun şu ki sevgilim askerden sonra gelip ailemle tanışmak istiyor. Gelir gelmez evleneceğimizden değil.
Merhaba kızlar,
Ben 21 yaşındayım ve yurt dışında yaşıyorum. Sevgilim Türkiye de yaşıyor ve bizim mesafe ilişkimiz var haliyle. Benim okulum bitince (daha üniversite de ikinci sınıfdayım) evlenmek istiyoruz. Benim ailemin haberi yok tabi ki de ilişkimizin ama sevgilimin ailesi herşeyi biliyor ve onlarla telefonda görüşüyorum da.
Benim ailem çok ön yargılı. Aileme göre herkes kötü bi biz iyiyiz, bu yüzden turşumu kuracaklarını düşünüyorum. Annem okumuş biri olmasını istiyor, abim de karışıyor tabi, o da dinine bağlı biri (dinine bağlı derken de dinini uygulayan biri) istiyor. Benim sevgilimde de ikisi de yok. Sevgilim okuyamadı bazı durumlar yüzünden, ve dövmeleri var. Ne anneme uygun bir damat ne de abime göre uygun bir enişte. Babamı neden katmıyorum çünkü biraz devre dışı kalıyor.
Ayrıca benim şimdiye kadar gerçekten sevdiğim yada bi sevgilim olmadı. Ben hep hayatımda tek bir kişi olsun istemişimdir onunla da evleneyim istedim, ki sevgilimle de evlenmek istiyoruz.
Benim ailem benim kararlarıma hiç bir zaman saygı duymadı, bundan sonra da duymaz. Hep baskı altında yaşadım. Sevgilim şu an askerde ve askerden döndükten sonra yanıma gelip ailemle tanışmak istiyor. O askerden dönmeden önce aileme anlatmam lazım ama ailem tanışmayı kabul etmez. Bende asla sevgilimi bırakmak istemiyorum. Ve öyle arada kaldım. Ne yapabilirim bilmiyorum. Tavsiyesi olan var mı?[/Q
canımın içi bak ben senin büyüğünüm ve uzak mesafe /yurt dışı ilişkileri çok gördüm. canımın içi lütfen sözümü dinle o çocuğu unut. yurt dışındasın okulunu oku gez kitap oku biraz büyü bak söz veriyorum sana 2 yıl içinde daha farklı bir genç kız olacaksın. o çocuk gelse bir sürü sorun sen gitsen de öyle. bak aileni hiç karıştırmadan söylüyorum. sen önce oku jkendini geliştir 1-2 yıla bak karşına kimler çıkacak. o zamanki aklınla daha sağlıklı seçimler yaparsın.