Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bana öyle.diyordu sen araştırmaya çalıştığını için açık aradığın için yapmak istemiyorum.gibisinden facede güzel bisey yazdığımda da içinden geldiği için değil beni kontrol için yazdın cevap vermicem sen facele kafayı bozdun silecegim seni dedi ben kafayı bozmuş olsam.bile nezaketen benim yorumuma cevap vermeliydi diye düşünüyorumTelefonu inat yapip vermedi desek.bile neden ortada birakmiyor? Bence hala kendini kandiriyorsun canim. Uzme kendini. Evlenmek istemesi sevgiye baglanamaz tabiki de. Ayrilsan da alisirsin ilk zamanlar zor oluyor ama karsina cok daha iyileri cikiyor merak etme. İnsan kedisinden ayrilsa bile kotu oluyor. Aliskanlik sonucta. Atlatirsin merak etme
peki bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim sen olsan napardın
Ya telefonuna bakmadım ya ondan aldattı beni :)) Bir insan sana güven vermiyorsa didiklersin telefonunu. Bu adam seni yaş gününde görmek istememiş, eski sevgiliyle facebookta mesajlaşmış bunlar daha önemli problemler..inşallah aldatılmamışsınızdır
hafiyelik yapmak mi ortada olan biseyi görmek hafiyelik mi oluyor ayrıca evli insanlar herseylerini paylaşıyor telefonlarını vs neden sevgiliyken sinir getiriliyor
Ben asıl bu cümleye takıldım.Güvenmiyosan neden evlenceksin ki ? Avucunun içinde ol diye mi ? Evlenince birden güvenmi aşılıycakmış nedir yani ? Evlenince yapacağı şeyi şimdi yapsın çok seviyorsa. Telefon kurcalamak hoş değil tabi ama ben olsam bu kadar saklamasının altında bi şey arardım. İyi gözlemle ve emin olmadan adım atma..madem guvenmiyosun evlenelim.inan bu ay içinde nisan yapalım diyor
Ya telefonuna bakmadım ya ondan aldattı beni :)) Bir insan sana güven vermiyorsa didiklersin telefonunu. Bu adam seni yaş gününde görmek istememiş, eski sevgiliyle facebookta mesajlaşmış bunlar daha önemli problemler..QUOTE mesajsma yok eski paylasimllari duruyor
Ha ha aynen bu sefer ayrılamam da ohhh ne guzelsaçmalığa bakınız.
madem bana güvenmiyorsun evlenelim ne demek
madem bana güvenmiyorsun ayrılalım olacaktı onun normali
--madem bana güvenmiyorsun,madem hala gözüm eski sevgilimde evlenelim o zaman
--olur aşkım evlenelim de hayatımı karart..
aynı fikirde değilim,karşında güven oluşması için herşeyin açık net olması lazım,bu yüzden de tel gıbı şeyler özele girmez...bir erkek arkadaşım tel özel deyip üç yıl çıktığı ailesini karşına aldığı en son nişanlandığı evlenmek üzere olduğu kızın teline bir arkadaşının aşırı ısrarı üzerine bakıyor ve kızın onu bır yıldır aldattığını yakalıyor,dunyası yıkılıyor,eğer baştan bilse yakalsa yol verir gider,ve bır yılı yanmazdı..ve daha sonra gelen travmalar falan fılan,bence bişey varsa en baştan bılmek isterım yol veririm gider,aptal yeıne konmak istemem,bende telini bakmak isterım vermedimi?bu zaten guvenmemek için yeterli neden,ikinciyi istemem,zaten yol vermişimdir :)
Tabiki de vermeli canim. Sen faceyle kafayo bozdun sileceğim seni demesi bile faceye bir sey yazmaman ucun tehdit yani. İnanma sen bu adama benden demesiEvet bana öyle.diyordu sen araştırmaya çalıştığını için açık aradığın için yapmak istemiyorum.gibisinden facede güzel bisey yazdığımda da içinden geldiği için değil beni kontrol için yazdın cevap vermicem sen facele kafayı bozdun silecegim seni dedi ben kafayı bozmuş olsam.bile nezaketen benim yorumuma cevap vermeliydi diye düşünüyorum
Senin yasin kaç canım nedense senin yorumlarına güveniyorumTabiki de vermeli canim. Sen faceyle kafayo bozdun sileceğim seni demesi bile faceye bir sey yazmaman ucun tehdit yani. İnanma sen bu adama benden demesi