evlenmek isteyen seven insan telefinunu gizler miii

Genel olarak.sizde benim.gibi düşünüyorsunuz kendimi suçluyordm.çok mu hassas ayrinticiyim diye fakat gözümün önünde facede duran fotoğrafı gormm telefonunu yeni almışken merak.edip bakmak.istemem hafiyelik değil:-(

Telefonu inat yapip vermedi desek.bile neden ortada birakmiyor? Bence hala kendini kandiriyorsun canim. Uzme kendini. Evlenmek istemesi sevgiye baglanamaz tabiki de. Ayrilsan da alisirsin ilk zamanlar zor oluyor ama karsina cok daha iyileri cikiyor merak etme. İnsan kedisinden ayrilsa bile kotu oluyor. Aliskanlik sonucta. Atlatirsin merak etme
Evet bana öyle.diyordu sen araştırmaya çalıştığını için açık aradığın için yapmak istemiyorum.gibisinden facede güzel bisey yazdığımda da içinden geldiği için değil beni kontrol için yazdın cevap vermicem sen facele kafayı bozdun silecegim seni dedi ben kafayı bozmuş olsam.bile nezaketen benim yorumuma cevap vermeliydi diye düşünüyorum

peki bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim sen olsan napardın

Ben biraz "direk"ciyim bu telefonu bu kadar sakınıyorsan benden sakladığın birsey var derim ve vermesini isterim.. vermeme luksu yok ..
Cunku bir insan yeni alinmis telefonun incelenmesinden dahi huzursuzlaniyorsa orda gormemden korktugu birsey vardir ve acikca bunu belirttigimde telefonu vermeme israrina devam ediyorsa bu "bana guvenmiyorsun guvenmedigin icin vermicem" olayi degil basbaya aptal yerine koymak olur
Onunla ugrasamazdım daha fazla ..cunku olayi orda kesmessen bu gibi bir durumda
o gunden sonra yanina telefonunda sakligi herneyse daha iyi saklayip yada temizleyip gelmeye daha fazla ozen özen gosterecektir
Al rahatla bak bakalim varmiymis diye verip kendini suclu hissetmene bile sebep olabilir

Güvenmediğin için telefonuna bakma gereği duyuyorsun bence. Facesindeki eski sevgili durumları falan seni tereddüte düşürmüş belliki. Hakkın da var zaten. Sevgilinin karıştırdığı bişeyler var gibi zaten. Bitmiş bi ilişkiden sonra hala eski fotoğrafların facede kalması ne demek. Senin eski sevgilinin facesinde seninle olan fotoğrafları hala duruyo olsa, hala seni sevdiğini, fotoğraflara kıyamadığını vs. düşünürsün değil mi.

ben nişanlımın mesajlarına bile kendim cevap veririm ne demek telefonunu vermemek ya telefonunu ortada bırakmayan insanlarla ilişkinizi sorgulayın derim.Hem canımlı mesaj atan kızlar ne demek bu ne laubalilik

hafiyelik yapmak mi ortada olan biseyi görmek hafiyelik mi oluyor ayrıca evli insanlar herseylerini paylaşıyor telefonlarını vs neden sevgiliyken sinir getiriliyor

Yoo 4 yıllık evliyim ne ben ne de o telefon bilgisayar vb. karıştırmayız.
İlişkide güven esastır. Sizi aldatabileceğinden şüpheleniyorsanız ayrılın. Sürekli bu şüpheyle yaşanmaz.

aynı fikirde değilim,karşında güven oluşması için herşeyin açık net olması lazım,bu yüzden de tel gıbı şeyler özele girmez...bir erkek arkadaşım tel özel deyip üç yıl çıktığı ailesini karşına aldığı en son nişanlandığı evlenmek üzere olduğu kızın teline bir arkadaşının aşırı ısrarı üzerine bakıyor ve kızın onu bır yıldır aldattığını yakalıyor,dunyası yıkılıyor,eğer baştan bilse yakalsa yol verir gider,ve bır yılı yanmazdı..ve daha sonra gelen travmalar falan fılan,bence bişey varsa en baştan bılmek isterım yol veririm gider,aptal yeıne konmak istemem,bende telini bakmak isterım vermedimi?bu zaten guvenmemek için yeterli neden,ikinciyi istemem,zaten yol vermişimdir :)

Erkekler bizi bir evlilik manyağı olarak mı görüyor? Hemen evlenelim diyerek her konudan yırtabilecekmiş gibi hissediyorlar sanki ya da bana mı öyle geliyor bilemiyorum.ss

Eşimin telefonu hep ortadadır. Aklımdan bile geçmez kurcalamak. Güveniyorum eşime. Bazıları için güvenmek sadece dilde alışkanlık olmuş. Gerçekten güvenen böyle şeylere ihtiyaç duymaz.

madem guvenmiyosun evlenelim.inan bu ay içinde nisan yapalım diyor
Ben asıl bu cümleye takıldım.Güvenmiyosan neden evlenceksin ki ? Avucunun içinde ol diye mi ? Evlenince birden güvenmi aşılıycakmış nedir yani ? Evlenince yapacağı şeyi şimdi yapsın çok seviyorsa. Telefon kurcalamak hoş değil tabi ama ben olsam bu kadar saklamasının altında bi şey arardım. İyi gözlemle ve emin olmadan adım atma..

saçmalığa bakınız.
madem bana güvenmiyorsun evlenelim ne demek :KK70:
madem bana güvenmiyorsun ayrılalım olacaktı onun normali :KK70:
--madem bana güvenmiyorsun,madem hala gözüm eski sevgilimde evlenelim o zaman
--olur aşkım evlenelim de hayatımı karart..

Ya telefonuna bakmadım ya ondan aldattı beni :)) Bir insan sana güven vermiyorsa didiklersin telefonunu. Bu adam seni yaş gününde görmek istememiş, eski sevgiliyle facebookta mesajlaşmış bunlar daha önemli problemler..QUOTE mesajsma yok eski paylasimllari duruyor

Esilerinin telefonuna bakma gereği duymayanlar sanırım ortada olduğu içindir yani bana kendiliğinden telefonundan bisey gösterse ya da o telefon genelde ortada olsa bende merak etmezdim ki sürekli tlf bakacam diyen biri değilim uç kez istedim çok mu

saçmalığa bakınız.
madem bana güvenmiyorsun evlenelim ne demek :KK70:
madem bana güvenmiyorsun ayrılalım olacaktı onun normali :KK70:
--madem bana güvenmiyorsun,madem hala gözüm eski sevgilimde evlenelim o zaman
--olur aşkım evlenelim de hayatımı karart..
Ha ha aynen bu sefer ayrılamam da ohhh ne guzel

aynı fikirde değilim,karşında güven oluşması için herşeyin açık net olması lazım,bu yüzden de tel gıbı şeyler özele girmez...bir erkek arkadaşım tel özel deyip üç yıl çıktığı ailesini karşına aldığı en son nişanlandığı evlenmek üzere olduğu kızın teline bir arkadaşının aşırı ısrarı üzerine bakıyor ve kızın onu bır yıldır aldattığını yakalıyor,dunyası yıkılıyor,eğer baştan bilse yakalsa yol verir gider,ve bır yılı yanmazdı..ve daha sonra gelen travmalar falan fılan,bence bişey varsa en baştan bılmek isterım yol veririm gider,aptal yeıne konmak istemem,bende telini bakmak isterım vermedimi?bu zaten guvenmemek için yeterli neden,ikinciyi istemem,zaten yol vermişimdir :)

Erkekler evliliği kadınlar için herşeyin sonu en önemli şey olarak.düşünüyor ve bazıları gerçekten doyumsuz fazlasını isteğe biliyorlar bu yüzden bi erkek için evlilik son nokta değil belki daha az rahat olur fakat alttan alttan hayatına devam edebilir eğer yetinmeyi bilmiyorsa

Evet bana öyle.diyordu sen araştırmaya çalıştığını için açık aradığın için yapmak istemiyorum.gibisinden facede güzel bisey yazdığımda da içinden geldiği için değil beni kontrol için yazdın cevap vermicem sen facele kafayı bozdun silecegim seni dedi ben kafayı bozmuş olsam.bile nezaketen benim yorumuma cevap vermeliydi diye düşünüyorum
Tabiki de vermeli canim. Sen faceyle kafayo bozdun sileceğim seni demesi bile faceye bir sey yazmaman ucun tehdit yani. İnanma sen bu adama benden demesi

X