evlenmek isteyen seven insan telefinunu gizler miii

lalavinya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
45
1
34
Arkadaşlar benim sekiz aylık bi iliskim var ve ben beşinci aydan sonra uckez aralıkla telefonunu almak.istedim üçünde De gizledi sebep olarak da bana güvenmiyo musun dedi vermedi.. Birde faceinde eski sevgilisinin fotoğrafı ve paylaşımları duruyordu buna da unutmusum dedi ve o kıza istek de yollamıştı aynı.şekilde unutmusum eski.bi istek dedi bunun üzerine kavga ettik bana madem guvenmiyosun evlenelim.inan bu ay içinde nisan yapalım diyor sizce inanmali miyim ona sans vermeli miyim yoksa bu evlilik isteği mantık evliliği mıdır???

Bir bitmediniz ya......Sizde hic edep yok mu, ayip degil mi insanlarin ozel esyalarini karistirmak?? Adam cantanizi, cuzdaninizi, bilgisayarinizi kurcalasa normal mi mesela?

Adam hakli, telefonunu ver ne demek ? Guvenmeyen, sacmalayn insanlar asiri itici.

Eski sevgilisi vs vs kafanizda sorular varsa neden bu adamlasiniz ki? Seviyor mu sevmiyor mu ne halt ediyor belli olmayan birinden telefon istemek sosyal medyasina hafiyelik yapmak mi cozum?

Son düzenleme:
ilişkiniz daha yeni güven öyle hemen olmaz ama icinizin isinmadigi insanlardan uzak durun demişler bence onunla ciddi biseyler dusunmeyin guvenemiyorsaniz..

Ben neden vermedin dediğimde canimli yazan kız arkadaşlarım var ve yanlış anlayacağını in vermedim dedi

Siz itici buluyorsunuz ama evlendiginizde boyle bi şey olmuyor yani telefonunu herkes ortada bırakıyor bunun neresi itici

Bir bitmediniz ya......Sizde hic edep yok mu, ayip degil mi insanlarin ozel esyalarini karistirmak?? Adam cantanizi, cuzdaninizi, bilgisayarinizi kurcalasa normal mi mesela?

Adam hakli, telefonunu ver ne demek ? Guvenmeyen, sacmalayn insanlar asiri itici.

Eski sevgilisi vs vs kafanizda sorular varsa neden bu adamlasiniz ki? Seviyor mu sevmiyor mu ne halt ediyor belli olmayan birinden telefon istemek sosyal medyasina hafiyelik yapmak mi cozum?
hafiyelik yapmak mi ortada olan biseyi görmek hafiyelik mi oluyor ayrıca evli insanlar herseylerini paylaşıyor telefonlarını vs neden sevgiliyken sinir getiriliyor

biz daha iki aylık sevgili iken sosyal ağlardaki tüm kızları telefonundaki tüm kızları sildirmiştim. benimki güvensizlikten değilde aşırı kıskançlıktan oda bunu bildiği için birşey dememişti. 7 yıl oldu hala telefonunu kontrol ederim. bir kere bile neden alıyorsun güvenmiyor musun demedi. bir kızı kaydedeceği zamn önce neden kaydediyor açıklar :KK70:

biz daha iki aylık sevgili iken sosyal ağlardaki tüm kızları telefonundaki tüm kızları sildirmiştim. benimki güvensizlikten değilde aşırı kıskançlıktan oda bunu bildiği için birşey dememişti. 7 yıl oldu hala telefonunu kontrol ederim. bir kere bile neden alıyorsun güvenmiyor musun demedi. bir kızı kaydedeceği zamn önce neden kaydediyor açıklar :KK70:

Kesinlikle bende boyle olsun isterdim benim huyunu bilip beni kırmasını bunun yüzünden uzmesin göstersin isterdim nihayetinde bana evlendigimizde tlf vs herşey ortak olacak diyen biri bu

hafiyelik yapmak mi ortada olan biseyi görmek hafiyelik mi oluyor ayrıca evli insanlar herseylerini paylaşıyor telefonlarını vs neden sevgiliyken sinir getiriliyor

Eeee adam madem aleni eski sevgilisinin pesinde eee???? Adam eski sevgilisinin pesinde olduguna kanaat getirmissiniz zaten?!? Hem de aleni sekilde adam gizleme geregi bile duymamis??

Birde faceinde eski sevgilisinin fotoğrafı ve paylaşımları duruyordu buna da unutmusum dedi ve o kıza istek de yollamıştı aynı.şekilde unutmusum eski.bi istek dedi

Madem adam eski sevgilisini aklindan cikaramamis, telefona gelinceye kadar bence baska dertler var ortada.
Insan kendi icinde adam seviyor mu sevmiyor mu bilir. Bunun ortasi yok, ya seviyordur ya sevmiyordur. Sevilmediginden supheleniyorsan sevilmiyorsundur sekerim, neyin kanitini ariyorsun? Kendin zaten hissediyorsundur adamin hissiyatini, bize seviyor mu mantik evliligimi diye sorman garip olmus.

Evliyken de edepsizlik, sevgiliyken de. Ben evli olanlar yapsin demedim ki.

Eger gercekten ciddi düşünüyorsa saklamaz. Sonucta evlenince de her sey ortak olacak. Durduk yere karistirilmasini ben de sevmem ama oylesine elime aldigimda bile hemen elimden alip gizliyorsa da şüphelenirim. Ben sevgili yada esler arasinda "o benim ozelim" lafini sevmiyorum. O ozelinse ben neyinim diyesim geliyor. Cok sukur iki sevgilimde de yasamadim boyle bir sey ama yasasaydim ben de kıllanırdım.

hic kurcalamadim ve hicbir hesabinin şifresini istemedim ben. Kendisi verirse verir. Bunlarla guvenmem karşıdakine. Ama eger surekli kaciriyorsa benden ben de şüphelenirim dogal olarak.

Evlenme konusu da goz boyama gibi ama bilemem tabi gunahini almayim.

Ha bir de eger facebooku aktif kullanan biriyse unutmasi imkansiz. Kıymamıştır. Eger aktif kullanmıyorsa unutmus olabilir.

Eger gercekten ciddi düşünüyorsa saklamaz. Sonucta evlenince de her sey ortak olacak. Durduk yere karistirilmasini ben de sevmem ama oylesine elime aldigimda bile hemen elimden alip gizliyorsa da şüphelenirim. Ben sevgili yada esler arasinda "o benim ozelim" lafini sevmiyorum. O ozelinse ben neyinim diyesim geliyor. Cok sukur iki sevgilimde de yasamadim boyle bir sey ama yasasaydim ben de kıllanırdım.

hic kurcalamadim ve hicbir hesabinin şifresini istemedim ben. Kendisi verirse verir. Bunlarla guvenmem karşıdakine. Ama eger surekli kaciriyorsa benden ben de şüphelenirim dogal olarak.

Evlenme konusu da goz boyama gibi ama bilemem tabi gunahini almayim.

Ha bir de eger facebooku aktif kullanan biriyse unutmasi imkansiz. Kıymamıştır. Eger aktif kullanmıyorsa unutmus olabilir.
Peki benim telefonuna bakmak istemem yanlış mi olmuş acaba üstüne gitmemeli miyim

Peki benim telefonuna bakmak istemem yanlış mi olmuş acaba üstüne gitmemeli miyim
Durduk yere istersen sirf inadina bile vermeyebilir. Bana bununla mi guveneceksin diye kizip inat yapabilir yani. Ama mesela telefonlar ortada dururken saate bakmak amacli yada nete gireceğim diye falan alin mesela o zaman da fevri davraniyorsa sıkıntı yani. Ne ben ne sevgilim saklamazdik mesela. Ortalıkta dururdu. Elime aldim diye yaygara yapmazdı. Listesine girip tanimadigim isimleri sordugumda açıklardi. Yani demek.istedigim illa ver bakacagim deme. Durduk yere herhangi bir seye lazimmis gibi eline al buna da tepki verirse zaten kıllanır insan. Demekki bir sey sakliyor diye dusunur.

Bu arada telefonunu ortada birakir mi yoksa cebinden ayirmaz mi normalde?

:)

Durduk yere istersen sirf inadina bile vermeyebilir. Bana bununla mi guveneceksin diye kizip inat yapabilir yani. Ama mesela telefonlar ortada dururken saate bakmak amacli yada nete gireceğim diye falan alin mesela o zaman da fevri davraniyorsa sıkıntı yani. Ne ben ne sevgilim saklamazdik mesela. Ortalıkta dururdu. Elime aldim diye yaygara yapmazdı. Listesine girip tanimadigim isimleri sordugumda açıklardi. Yani demek.istedigim illa ver bakacagim deme. Durduk yere herhangi bir seye lazimmis gibi eline al buna da tepki verirse zaten kıllanır insan. Demekki bir sey sakliyor diye dusunur.

Bu arada telefonunu ortada birakir mi yoksa cebinden ayirmaz mi normalde?
yeni telefon aldığında bakim diye istemiştim ilk ben yanı karıstrmk amaçlı değildi hemen geri aldı elimden şifresini açmaya calıstgmda zaten sifre vaedı bisey yapamadım bıde telefonu hep cebinde siz mantıklı bırıne benziyosunuz ınsallah buna da cvp veririsinz

Ben kaç senedir eşimin telefonuna bakmadım bu telefon karıştırma nedir ya.. Eşim de benim telefonumu karıştırmaz. İşim olur şarjım biter vs.onda bile iznini alırım öyle alırım telefonu.

X