EVLENMEK İSTEMEYİ DÜŞÜNMEM YANLIŞ MI BENCİLLİK Mİ

glnysr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
3
1
52
MERHABA ARKADAŞLAR
yeni üyeyim yardımınıza ihtiyacım var. 42 yaşındayım eşimden 8yıl önce ayrıldım. eşimin alkol problemleri vardı çok mutlu bir evliliğim olduğu söylenemez . şimdi cocuklarımla yaşıyorum hepsi büyüdü 20-16-14 yaşlarındalar şimdiden kendi hayatlarını yaşamaya başladılar. birgün beni bırakacaklar bunu biliyorum. ama evlenmemi kesinlikle istemiyorlar şuana kadar onlara saygı duydum. ama artık evlenmek istiyorum ne bileyim tatmadığım mutlu bir evlilik yaşamak istiyorum ya en önemlisi beni anlayan arkadaş istiyorum. istanbulda yaşıyorum burda hiç cevrem yok küçük bir şirkette tek çalışıyorum zaten ev iş hafta sonu cocuklar yine ev işi sosyal bir hayatımda yok ben evlenmeye karar verdimde kimseye diyemem ki ben evlenmem istiyorum cevremde yok bu iş nasıl olacak karar vermekle oluyormu bu işler yada doğru insanı nerde nasıl bulacam o kısmet beni bulurmu en önemlisi evlenmek istemekle yanlış bir kararmı beriyorum cocuklarıma ihanetmi etmiş oluyorum bencillikmi bu ama bende biri için heycan duymak istiyorum güzel günler güzel gelecek istiyorum yanımda birinin varlığını bilmek ve bunu hissetmek istiyorum . hem mantık hemde sevgi evliliği olsun diyorum bunların hepsini diyorumda sadece ben biliyorum ve şimdi size söylüyorum . kafam karışık ben napayım

bu bencillik değil de bence bir arayış. mutlu evlilik yapma şansın %10 bence. insanlarla tanış sohbet et anlamaya çalış ama evlenmeye karar vereceksen çok iyi düşünmelisin bence. tam bu dediğin insanlar bile evlendiğinde canavara dönüşüyor. çocukların var Allaha şükür yalnız sayılmazsın. ama hiç bir erkek senin öbür yanın olamıyor. keyif alacağın sosyal arkadaşlıklar kurman gruplarda rol alman sana daha çok keyif verecektir diye düşünüyorum.
evleneceğin kişinin çocukları olursa senin de var zaten birde onların sorunlarıyla boğuşacaksın daha büyük sıkıntılar doğurabilir. ama bulursan ki çok naif bir adam (eğer kaldıysa dünyada) evlen tabiki

evet haklısınız cevabınız içinde teşekkürler. belki hayatımdaki boşluğu doldurmak istiyorum yada güzel mutlu bir hayat özentisi . sizin dediğiniz gibi bir arkadaş cevrem yok istanbula 3 yıl oldu taşındığım hatta hiç cevrem yok burda geldiğim günden beri çalışıyorum ekseri tek çalışıyorum yani hiç sosyal olmadım arkadaşlarımla bir yere gitmedim tek hayatım çoçuklarım. zaten onlarda yanlız dışarıda gezmeme izin vermezler kocadan beterler kıskançlar yani benim durum vahim bilmiyorum dediğiniz gibi doğru insan varmı oda benim karşıma çıkarmı

yani işin birde cinsel tarafı var eğer öyle bir ihtiyaca sahipsen söyleyecek birşey yok. evlenmek evladır. ama sanırım sendeki bu değil arkadaş edinmelisin komşuluk yapmaya çalış spor salonlarına git bayanlara özel olanlarda güzel arkadaşlıklar kuruluyor.

Ergen çocukların var onlar evlenmeden evet sizin evlenmek istemeniz bencilik ,
yabancı adam , onların rahat edememe gibi durumlarını nasıl empati yapamıyorsunuz ? Hayret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…