sonuçta bir işi var evine bakabilir ne mezunu olduu önemli deil sonuçta ne üniversite mezunları açıkta geziyor yavaş yavaş anlatabilirsiniz bunları
sana katılıyorum canım çalışkan olsun iş güç sahibi olsun yeter ne ünv. mezunları var boş teneke gibi bu soruyu bıze soran arkadaş babana güzel usulunce anlat bu iş olur tatlıya bağlanır sende çocuğun işini sorun yapma arkasında dur sonuna kadar hadi hayırlısı gelişmeleri yazmayı da unutma sırnaşık şey
mrb kızlar sonucu yazmamı istemiştiniz ailesi geldiler herşey ii gidierkne bir anda büyü bozuldu sanki sevdiğim insanla ayrıyız bugun on noktayı koyduk.çok ağır geldi bana umarım herşey ii olur dua edin kızlar
Canim bence meslegi cok guzel seviyorsanda cok mutlu olursunuz babana annen anlatsin sen anlatma bence opuyorumnanaktan
Dualarim seninle birtanem insallah hersey gonlunce olur sevdigine kavusursun
Ben kavusamadim sen kavusursun insallah...kaydirigubbakcemile5
yok canım yokk artık kavuşmk hayall olduu bitti ayrıldıkk
Hayat olabilir ayrilirsinda
Boyle hayirlidir
tek tesellim bu zaten hayırlısı diyip geçmek ama en çok acı veren şey onun beni sevmemiş olması bende seviyo sanıydm herşeyi hmn kabullendi ayrılıgı.
Evet birtanem ya neyapabilirsin ki baska kabullenmekten baska bir cagre yok dunyada tek erekek omu bekle sen napibindde ne varsa hakkinda hayirlisi olsun hem bence boyle daha iyi olmus hadi sonradn ciksaydi evlendikten sonra cok kotu olurdu insallah karsina durust ve saygili seni sevecek bir erekek cikar umudunu yitirme tatlimm:asigim:
tek tesellim bu zaten hayırlısı diyip geçmek ama en çok acı veren şey onun beni sevmemiş olması bende seviyo sanıydm herşeyi hmn kabullendi ayrılıgı.
estetiksiyen ne bu arada anlamadım ben estetisyen değil mi onun dogrusu
yoksa bu baska bir meslekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?