Kız İsteme Evlenmek istediğim arkadaşımı babama ve abime nasıl söylemeliyim

aysevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
126
1
46
Diğer
mafoldumben mrb kızlarr benmde iyi giden bir ilişkim var.henüz tanışalı 4 ay oldu ama birbirimizi tanıdıgımıza inanıyoruz.şimdi evlilik kararı aldık.ailemden abim ve babam bilmiyo ablalarım ve annem biliyo ancak onlarda biz kabul ederiz ancak baban izin vermez diyolar sorun erkek arkadaşımın işi kendisi estetiksiyen ve bu iş nasıl oluck napıcm bilemiyorum işin içinden çıkamıyorum sizlerden de bana yardımcı olmanızı istiyorurm sizce babama bunu nasıl anlatmalı onu nasıl ikna etmelii

ben üniversite mezunuyum oysa liseyi açıktan okuyo şuanda hep bunlardan dolayıı korkuyrmm umarım herşey yolunda giderrr

cnm kafa yapısının uyuşması önemli evini geçindirecek kadar işi varsa bence bir problem olmaz babana annen söylesin anlatsın

sonuçta bir işi var evine bakabilir ne mezunu olduu önemli deil sonuçta ne üniversite mezunları açıkta geziyor yavaş yavaş anlatabilirsiniz bunları

sonuçta bir işi var evine bakabilir ne mezunu olduu önemli deil sonuçta ne üniversite mezunları açıkta geziyor yavaş yavaş anlatabilirsiniz bunları

sana katılıyorum canım çalışkan olsun iş güç sahibi olsun yeter ne ünv. mezunları var boş teneke gibi bu soruyu bıze soran arkadaş babana güzel usulunce anlat bu iş olur tatlıya bağlanır sende çocuğun işini sorun yapma arkasında dur sonuna kadar hadi hayırlısı gelişmeleri yazmayı da unutma sırnaşık şey

:Saruboceq:
sana katılıyorum canım çalışkan olsun iş güç sahibi olsun yeter ne ünv. mezunları var boş teneke gibi bu soruyu bıze soran arkadaş babana güzel usulunce anlat bu iş olur tatlıya bağlanır sende çocuğun işini sorun yapma arkasında dur sonuna kadar hadi hayırlısı gelişmeleri yazmayı da unutma sırnaşık şey

pekii yazarım tabii bi gelsinlerde ne olacagını az çok anlarızz inş herşey yolunda gider. :Saruboceq:[

mrb kızlar sonucu yazmamı istemiştiniz ailesi geldiler herşey ii gidierkne bir anda büyü bozuldu sanki sevdiğim insanla ayrıyız bugun on noktayı koyduk.çok ağır geldi bana umarım herşey ii olur dua edin kızlar

mrb kızlar sonucu yazmamı istemiştiniz ailesi geldiler herşey ii gidierkne bir anda büyü bozuldu sanki sevdiğim insanla ayrıyız bugun on noktayı koyduk.çok ağır geldi bana umarım herşey ii olur dua edin kızlar

Canim bence meslegi cok guzel seviyorsanda cok mutlu olursunuz babana annen anlatsin sen anlatma bence opuyorumnanaktan
Dualarim seninle birtanem insallah hersey gonlunce olur sevdigine kavusursun
Ben kavusamadim sen kavusursun insallah...kaydirigubbakcemile5

Canim bence meslegi cok guzel seviyorsanda cok mutlu olursunuz babana annen anlatsin sen anlatma bence opuyorumnanaktan
Dualarim seninle birtanem insallah hersey gonlunce olur sevdigine kavusursun
Ben kavusamadim sen kavusursun insallah...kaydirigubbakcemile5

yok canım yokk artık kavuşmk hayall olduu bitti ayrıldıkk

estetiksiyen ne bu arada anlamadım ben estetisyen değil mi onun dogrusu
yoksa bu baska bir meslekmi

tek tesellim bu zaten hayırlısı diyip geçmek ama en çok acı veren şey onun beni sevmemiş olması bende seviyo sanıydm herşeyi hmn kabullendi ayrılıgı.

Evet birtanem ya neyapabilirsin ki baska kabullenmekten baska bir cagre yok dunyada tek erekek omu bekle sen napibindde ne varsa hakkinda hayirlisi olsun hem bence boyle daha iyi olmus hadi sonradn ciksaydi evlendikten sonra cok kotu olurdu insallah karsina durust ve saygili seni sevecek bir erekek cikar umudunu yitirme tatlimm:asigim:

Evet birtanem ya neyapabilirsin ki baska kabullenmekten baska bir cagre yok dunyada tek erekek omu bekle sen napibindde ne varsa hakkinda hayirlisi olsun hem bence boyle daha iyi olmus hadi sonradn ciksaydi evlendikten sonra cok kotu olurdu insallah karsina durust ve saygili seni sevecek bir erekek cikar umudunu yitirme tatlimm:asigim:

tşk ederim cnm yaa inş inş onu unutturabilecek doğru bi insan çıkar.ben bugüne kdr ona tek bir yalan söylemedim inş bundan snrada bnm karşıma o tarz insan çıkar.dürüst olsun sevsin ytr

Back