Evlenmek için ayda 40 bin dolar istiyor

Ne istiyormus, ne istemiyormus, verecek bir enayi bulabilirmiymis bunu bilmemde ay ben bu her tarafi estetikli, yüzünde bir resseam calisma yapmis gibi yapay olan insanlari görünce sinir oluyorum ya..

Artik o kadar cogaldilarki heryerde ayni dudak, ayni burun, ayni kas sekli ayni cene ayni bacak, vucuda göre koca koca memeler.......vs vs görmekten öggghhhh geldi bana ya..

Son düzenleme:
O ağız nedir ya insan kendine bu kötülüğü neden yapar :26:

İdeal gelin adayı dedigin yemek masasının üzerine oturup dudaklarını öne dogru büzüştürüp demir leydi pozu vermek degildir..

ahaha

hakikaten abla uçmuş yaa

İdeal gelin adayı dedigin yemek masasının üzerine oturup dudaklarını öne dogru büzüştürüp demir leydi pozu vermek degildir..

ahaha

hakikaten abla uçmuş yaa

Ahahahaha kontes kiz varya cok fenasin:)))

Ben konu basligini okuyup, konuyu acinca o yüzü hele hele o dudaklari görünce, yaziyi bile okumadim, resimlere bile bakamamisim tam, sen yemek masasi deyince " yemek masasinami oturmus bu Rus güzeli" diye birdaha döndüm baktim evet ya yemek masasina oturmusDDDD

de mi yani yemek masasında yemek yenir ablamız maşallah totoyu sermiş masaya..

Aslında en ideal yemek masası pozu söyle de olabilirdi..

popoyu servis tabagının içine yerleştirip öyle poz vermek bir elinde çatal digerinde bıçak ahahaha

Çok itici bir tip her tarafını şişirmiş bırak 40 bin doları 1 dolara kendine müşteri bulamaz,

eskortluk yapan 85lik nine bile daha fazla eder dermişim.

Taliplere servis babinda mi? ahahaahahahaDDD

Kizz Mune gelecek bizi yemek masasina oturtup cimbizlayacakDD

Son düzenleme:
Ya gülüyoruz egleniyoruzda, Kadinlik gururu yerlerde resmen yazik..
Bir insan kendini uluslararasi ancak böyle servis ederdi..
Birde az biraz daha estetik olsa insanliktan cikacak..
Estetige o kadar para harcamasaymisti keske, simdi kendini satliga cikarmak zorunda kalmazdi belki..

haspam şimdi nerde kalıyor acaba suitte yaşar hadi ordaki konforu hiçbir evde bulamıyor dersin rusların çoğu berbat evlerde yaşıyorlar bu da onlardan biridir 40bin dolar istiyor birde maaşa bağlatacak kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…