Evlenmek... Bu süreci nasıl atlatıcam bilmiyorum! Fikirleriniz lazım.

Evlendikten sonra kaynanamin yuzunu ayda bir bir saatten fazla gormiyim, kocamla esit olalim, yeni evliler rahatsiz edilmez zirt pirt gelmesinler, ne ayni evi caniim? Ayni apartmanda bile oturmam.
Evlenmeden once adettendir ailesi degil mi tabii dugununu yapacak, altini takacak, hem kiz ailesi para mi harcarmis.
Bayramda bayramlik, nisanda ayri dugunde ayri takilar, kapi acilmadi para, sandik kalkmiyor para, makas kesmiyor para.
Evlenmeden once 1960tayiz
Evlendikten sonra merhaba 2015

Size acikca soylemek gerekiyorsa evlenmek icin belliki eninde sonunda borca girilicek.heleki bir de buyuk sehirlerden birinde yasiyorsan gezip tozmakta isticeksin.Allah kolaylik versin cnm

çoğunu erkek tarafı yapsa ne olacakki , evleneceksiniz damat diyecekki şu kadar düğün borcumuz var , haydeeee buyur burdan yak bu sefer daha çok para ödiceksiniz, bu zamanda genelde düğünler bu teori üstünden gidiyor

Sorunu cozduk :)

annem, nisanlim ve ben oturduk konustuk.

nisanlimin ailesine ben de taksit odemisim gibi gostericez, nisanlim bile kimse bilmesin diyor. Nisanlimin ailesiyle hic sorun yasamadim ama acikcasi dillenmesini istemiyorum bu konunun.

Simdilik problem kalmadi.

Herkese cok tesekkurler.

Yani nişanlınız taksit ödese bile eve ekmeği suyu sizin maaşınızdan almanız gerekecek. Yine ortak olmuş oluyor herşey. Anneniz yine de haklı. Zaten iyi bir çeyiz ev kadar tutuyor nerdeyse. O yüzden erkek tarafının biraz daha ödemeleri sahiplenici olması gerekir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…