Bak biz kadinlar bi hataya düşüyoruz oda şu aileyi karisisina almak? Bu bizim degerli.olduğumuzu evet o anlik.gösteriyor ama.aileden vazgeçen kisi evlenince biz bi aile kurunca nasil davranır? Aynı hataya bende düştüm ama bende onun icin karşıma aldim ailemi ama aramizda bi fark var onuds gorememisim kadınlar aileyi karsisina alda da duygusal bağları aile ile devam ediyor ama erkekler de bu varsa inan ki evlenince o karsisina aldigi aile.icin sizi ezecektir. Bu yuzde doksan ilişkilerde boyle malesefArkadaşlar lütfen yardım edin.
8 aylık evliyim ama 80 yıllık evli gibiyim.2 yıldır tanıyıp sevdiğim romantik adam şimdi bambaşka biri oldu.zamanında peşimden çok koştu beni ikna etmek için yapmadığı şey kalmadı hatta ailesini bile karşısına aldı.beni herşeyden üstün tuttu .sevgili olmadan önce ve olduktan sonraki süreçte aşırı ilgilendi,hediyeler ,süprizler ,kapımda uyumalar,küsünce sabahlara kadar ağlamalar ve buna benzer bir sürü şey yaptı.ailesi kültürel farklılıktan dolayı beni istemiyordu ama hep benim yanımda durdu .hatta bi ara hayatında sadece ben vardım sanki gözü benden başka hiçbirşey görmüyordu ve bu da beni çok mutlu ediyordu.evlenince daha da mutlu olacağımı düşünüyordum ama daha evliliğin 2. ayında şiddetli kavgalar başladı.o anlayışlı romantik adam gitti yerine öküzden bile beter bambaşka bir adam geldi.sadece bana karşı değil aileme karşıda çok saygısız davranmaya başladı.halbuki bizimkiler çok anlayışlı davranıyorlardı ona.şimdi kendi ailesi kıymetli oldu sürekli benim aileme laf sokan bi adam haline geldi.benim onca nazımı çeken adam şimdi her türlü hakareti ediyor.hatta 5. aydan sonra şiddete de başvurdu.hamileyim ama yinede dayanamıyorum ayrılmak istediğimi söyledim tehditler savurdu .ne yapacağım bilmiyorum.bu kadar anlayışlı birisi nasıl evlenince bu kadar değişir.acaba bana ilgili olduğu zamanlar ben mi göremiyordum gerçek yüzünü.
Arkadaşlar lütfen yardım edin.
8 aylık evliyim ama 80 yıllık evli gibiyim.2 yıldır tanıyıp sevdiğim romantik adam şimdi bambaşka biri oldu.zamanında peşimden çok koştu beni ikna etmek için yapmadığı şey kalmadı hatta ailesini bile karşısına aldı.beni herşeyden üstün tuttu .sevgili olmadan önce ve olduktan sonraki süreçte aşırı ilgilendi,hediyeler ,süprizler ,kapımda uyumalar,küsünce sabahlara kadar ağlamalar ve buna benzer bir sürü şey yaptı.ailesi kültürel farklılıktan dolayı beni istemiyordu ama hep benim yanımda durdu .hatta bi ara hayatında sadece ben vardım sanki gözü benden başka hiçbirşey görmüyordu ve bu da beni çok mutlu ediyordu.evlenince daha da mutlu olacağımı düşünüyordum ama daha evliliğin 2. ayında şiddetli kavgalar başladı.o anlayışlı romantik adam gitti yerine öküzden bile beter bambaşka bir adam geldi.sadece bana karşı değil aileme karşıda çok saygısız davranmaya başladı.halbuki bizimkiler çok anlayışlı davranıyorlardı ona.şimdi kendi ailesi kıymetli oldu sürekli benim aileme laf sokan bi adam haline geldi.benim onca nazımı çeken adam şimdi her türlü hakareti ediyor.hatta 5. aydan sonra şiddete de başvurdu.hamileyim ama yinede dayanamıyorum ayrılmak istediğimi söyledim tehditler savurdu .ne yapacağım bilmiyorum.bu kadar anlayışlı birisi nasıl evlenince bu kadar değişir.acaba bana ilgili olduğu zamanlar ben mi göremiyordum gerçek yüzünü.
Erkekler evlenince eşlerini ellerinin altında bildiği için maalesef böyle birden değişebiliyolar. Ben evli değilim ama ablamın başına gelmişti enistem birden dünyanın en öküz erkeği olup çıkmıştı. Ablam çoluk.cocugu aldı terk etti onu o yalnızlık enisteme cok koymuş olmalı ki ablam evi terk ettikten sonra anladı kıymetini. Bosanmanin eşiğinden donmuslerdi.Şuan surekli dile getiriyor onsuz hayatın bir hiç olduğunu. Yani inşallah kimsenin yuvası yıkılma durumuna gelmez ama erkekler sanırım elindekini kaybedince anlıyor kıymetini..siz sikintilarinizi esinizle paylaşın inşallah düzelir her şey[/QU
İlginiz için teşekkürler,eşimle kaç defa konuştum ama bir sonuç elde edemedim.Beni dinlemiyor bile bir kere biraz duygusal konuştum o da etkilendi özür felan diledi ama bir kaç gün sonra yine aynı oldu.bilmiyorum ne yapmam gerekiyor
Şimdi bende sizin gibi düşünüyorum.Ama o zamanlar insan aşırı ilgi karşısında göremiyor bazı şeyleri.Dediğiniz gibi kendi ailesini karşısına alan birisi evlenince bu defa ailesi için eşini karşısına alıyor.Ve şuan ebn bunu çok şiddetli bir şekilde yaşıyorum.Bak biz kadinlar bi hataya düşüyoruz oda şu aileyi karisisina almak? Bu bizim degerli.olduğumuzu evet o anlik.gösteriyor ama.aileden vazgeçen kisi evlenince biz bi aile kurunca nasil davranır? Aynı hataya bende düştüm ama bende onun icin karşıma aldim ailemi ama aramizda bi fark var onuds gorememisim kadınlar aileyi karsisina alda da duygusal bağları aile ile devam ediyor ama erkekler de bu varsa inan ki evlenince o karsisina aldigi aile.icin sizi ezecektir. Bu yuzde doksan ilişkilerde boyle malesef
Basta yazdiklarini okuyunca cok sasirmadim ben de ayni sorunlari yasadm dicektm kiii... Su ikisi haric;
- benim aileme de saygisizlasti
- siddete basvurdu.
Sana karsi kabaliklari tabi ki cok cok buyuk sorun ben de bunlar yuzunden su an esimi birakip ailemin yanina geldim 3 aylik bebegimle. Kabalik okuzluk bs.. Bi de esin ailesi isin icine girip dedigin gibi kiymeylte binince tahammulum kalmadi. Su an huzurlu bi yerde olmak istedm artk ve oyleyim...Gerisi nasip...
Ama kaba kuvvet ve buyuge saygisizlik inan ki asilamicak sorunlar diye dusunuyorm ve hamile olmana bunlari okuyunca cok uzuldm. Ama ne olursa olsn asla huzur bulmadigin yerde durma. Ailenin yanina gidip nefes almani tavsiye ediyorum ve eainin burnunu surtmeni. Degismiyorsa da asla zorlama. Siddet kolay cozulmez insanlara yazik. Kadinlar bunkadar fedakarken bu erkeklerdeki houratlik !!!
havlayan köpek ısırmaz.İnanın bana söylediklerine değil aileme hakaret etmesine çok içerledim.ÇOK zoruma gitti kaç gün ağladım.Bi insan eşinin ailesine nasıl küfür eder sırf bana kızdığı için.Şuan ev yaşanılacak gibi değil ama dediğim gibi ayrılmak istediğimi söyledim gözleri döndü tehditler savurdu.Korkuyorum gidersem daha kötü olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?