Evlenmeden once jinekoloji kontrolu

Gulguzeli2019

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
1.887
2.391
133
38
Arkadaşlar 2 Ay sonra dugunum var 32 yaşındayım aşırı tuylenme nedeniyle doktora gttim polikistik over dedi ben evlenmeden çocuk sahibi olmak ile ilgili bu sıkıntım var mi diye doktora gözükmek istyrum bakireyken gitmek saçma mi olur?

Hayır ne saçması bence gayet guzel git görün belirt düğünüm var kontrol için geldim bir sıkıntı var mı de bende gitmiştim ama benimki degısık ti biraz ınsallaj istediğin gibi sonuç alırsın

Teşekkür ederim sadece yani doktor daha denemeden ne çocuğu filan der diye çekindim

Teşekkür ederim sadece yani doktor daha denemeden ne çocuğu filan der diye çekindim
Hayır demiyor dersin ben kontrol için geldim bir sıkıntı olmazsa hemen çocuk istiyoruz onun için bir sıkıntı varmı dersin vaktin evlenirsin eğer pko varsa Bende de vardı 3 ay sonra tekrar gelirsin doktora

Bu kontrollerin bekaretle alakası yok. Adetinizin 2. 3. Günü gidip kan verirsiniz hormonlarınıza bakılır, yine ultrasonla kontrol edilir (alttan değil karından). Bir anormallik varsa tedaviniz düzenlenir. Ben 14 yaşımda gitmeye başlamıştım pko yüzünden.

Evet biliyorum karından yaptırdım daha once benim hormonlarim normal çıkmıştı sadece dheas hormonum çok yüksek beni endokronoljiye gönderdi 10 Ay diane 35 kullandim bnm önceden her ay adetim olurdu bu hapi bırakınca ilk ay erken oldum 2. Ay da 33 gündür olamadım normalde sarkmazdi siz kullandınız mi bu haptan

Ben kullandım ama hep tekrarladı. Soğan kürü yaptım iki üç sene o çok işe yaradı. Ve tedavisiz sürpriz bir şekilde hamile kaldım evlenir evlenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…