Evlenmeden çocuk yapabilirim

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Emre Altuğ, eski eşi Çağla Şikel'in "Evlenmeden çocuk yapabilirim" açıklamasıyla ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, "Biz ayrıldık, ben karışa mam" dedi.
fft107_mf6900026.Jpeg

RADİKAL-
Emre Altuğ, ayrıldığı eşi Çağla Şikel’in yeni albümüne sosyal medyadan destek vermesiyle ilgili konuştu. Bir alışveriş merkezi çıkışı görüntülenen şarkıcı, Şıkel’in bu hareketinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Altuğ, “Dokunduğun Gibi” şarkısının klibini Instagram hesabında takipçileriyle paylaşan Şıkel için “Sağ olsun paylaşıyor. O da beğenmiş demek ki. Oldukça da yüksek takipçisi var, beni mutlu etti” diye konuştu.

Emre Altuğ, ünlü mankenin basına yansıyan “Evlenmeden çocuk yapabilirim” sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: “Biz ayrıldık, ben karışamam. Ama orada bir hata var. Çocuk yaparım değil, çocuk kokusunu özledim demiş. Bu onun bileceği iş tabii.” (Cenker Tezel-Kelebek)

iyi birbirine yakışan bir çiftti. tam da aile olmuşlardı. ama boşandılar. ne yetmiyor bunlara anlayamıyorum

Çağla hanım neydersin nasıl edersin bilmem ama şurası bir gerçek eşin seni boşamakla çok doğru karar vermiş.
Çünkü sen bu toplum için kötü örneksin..

zıkkımın çıksın ahlaksız kadın.

yaşadığımız dönemde gereksinimler farklılaştı. artık evlilikte buna göre yeni

Haberi duymak istedikleri gibi yazmışlar. Bizzat izledim konuşmasını. Evlenmeden çocuk yapmam, doğru değil evlenmeden çocuk olur mu dedi

Kadına ahlaksız diyorsunuz da ben Emre yi bekarken daha gece bi yerde görmüştüm, yanında annesi yaşında kadınlar, rezaletti yani..çağlayla trt de sunuculuk yaptı biraz düzeldi gibi ama o görüntüsü hiç gözümün önünden gitmiyor..

Muslumanim diyip boynunda hac kolyesi tasiyan bi kadindan baska ne beklenirdi ki :KK14:

Eve sürekli içkili sarhoş bi şekilde gelip çocuklarının buna sürekli şahit olmasındanve iyi babalık yapmamasından dolayı çağla şikel boşanmak istemiştir bu adamdan. Kısacası çocuklarının önünde iyi bir rol model örnek olamamış çağlada basmış tekmeyi mevzu çocuklar olunca :)

X