evet red ettiğim oldu bundan 3yıl kadar önceydi son görüşmemizdi ayaklarıma eğilip evlen benimle nolur dedi saçmalama kalk ayağa dedim evlen yoksa seni kaçırırım demişti gitme yanımda kal evlenelim dedi aklın nerdeydi zamanında dedim
sinirlendim yürüdüm gidiyorum son kez bari sarılayım dedi gözleri yaşlı nasıl zavallı bakıyo sen nasıl istersen herşey öyle olacak demişti acıdım bi yandandan da güçlü olmaya çalıştım
zamanında beni çok üzen adımın o hali hoşuma gitmedi değil!
pişman olucaksın ayaklarıma kapanıp yalvarcaksın ama dönmicem demiştim sana
sen yinede bildiğini okudun hep dediğimdede cevap eşşeklik ettim falan felannnn.....
sonuç :son pişmanlık fayda etmiyo
şimdi başkasıyla evli mutlu mu ?
hiç mi hiç sanmıyorum
lisedeyken çogu bana evlenmek için teklif yollardı..yani önce sözlenelim gibisinden..anlamadım çıkma değilde gören direk niye evlenmek istiyoduçoğu birebir yüzüme karşı söylemişti bişekilde karşıma çıkıp,gözümün ucuyla hayırr deyip geçerdim..telefonlada arayıp evlenme teklif eden olmuştu..hele biri vardı psikoloğa gidiyorum senin yüzünden demişti..yalandı eminim ama bukadarda insan yalana başvurrmu beyaaa...istemediğim birine hayır demek kolayda sevdiğin insana evlenme teklifine hayır demek zor gelir ben başlarda kabul etmemiştim ama sonra ikna etmişti kocacımmmmm
Genel olarak hepiniz ilk önce red ettim çünkü beyenmemiştim. Sonra tekrar teklif etti gene ret ettim. En sonunda tekrar teklif etti bu sefer kabul ettim diyorsunuz. Bu ne iş bu ne çelişki Hatunlar...
Baktınız daha iyisi gelmiyor bari eskiye mi döneyim dediniz
ben şimsidiki nişanlımı reddetmiştim 4 2 yıl once ama o benden hiç vazgecmedi şimdi nişanlandık işte 2014 eylülde düğünümüz var kısmetse onu çok seviyorum