Evlenme Teklifini Red Ettiginiz Oldu mu ???

ben 4 tane redettim.
biri benden 10 yaş büyüktü ailemin ikazıyla kendime geldim red ettim (hiçç pişman değilimmm)
biri çok uzakta oturuyodu ailemden ayrı bi şehire gidebilecek kadar değerli bulmadım (hiç pişman değilimmmm)
biri ta ortaokuldayken ilk teklif etmişti ensonda 2 sene önce yine teklif etti eşimle çıkıyoduk tabikide red ettim aşkımı çok sevdiğimi onunla evleneceğimi söyledim (hiç pişman değilim)
biride tam bi belaydı 4 sene uğraştım kurtulana kadar ve onun içinde hiç pişman değilim
Kocişimi çookkk seviyorum:asigim:

beni ne doktorlar mühendisler istediiiii :))) vara vara bir zalima bir haine vardım kendim ettim kendim buldum yandımda yandım :)) bukdar sarkının ardından..

walla çok reddttim mesleklerini sayayım...
bilgisayar programcısı , aynı okuldandı ilk görüşte kagıda yazıp vermişti benimle evlenirmisin diye kocamannn

bilgisayar mühendisiiii , bu üst kattaki öğrencilerdendii 1 sene üstüne evlenme teklifi ettii

orman mühendisi , bu sonradan evlendiii :) benden 7 yaş büyüktü

bir tane daha bilgisayar mühendisi bu benim akrabamdııı intihar bilem ettiii benim içinnn

bir tane daha bilg. mühendisi buda üniden di mühendis ama zayıfmı zayıff nokta ile virgül olmamak için kabul etmedimm

ımmm sonrammmm bir tane yurtdışından meslegi tabiki lokantacı :)) buda beniii bi düğünde görmüşşş bayılmış dahada ayılamamışş heheeee

aa bir tane öğretmen sınıf öğretmenii bu bana tekliften sonra hemen başkasıyla evlendi kesin karı arıyodu ben olmadım hemen koştuuu başkasınaa ama yusuf miroğlunun aynısı vallaaaa

sonraaaaaaa artisttt anam siz şimdik inanmazsınız artiste ama valla artisttt :)) işte bunu sevmiştimm ey gidiii ama olmadı kader...

daha varmıydı unuttummmm :))
bu arada seninki ne diye sorarsanızzz baştaki şarkıdada belirttigim gibi işsizzzz okulu yeni bitti :)))

çoookkkk...sırnaşık şey
yanlız eşimin ilk evlenme teklifinide reddetmiştim önce okulum dedim okul bitti hazır değilim dedim ama yine benim kısmetimmiş ve nihayetinde mutlu sona ulaştık....
:dance:
EŞİNİZİ GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM VALLA AZMİN ZAFERİ BU OLSA GEREK 2kez RED EDİLİYOR AMA 3. TEKLİFİ YAPIP MUTLU SONA ULAŞIYORa.s.. TÜRK FİLİMLERİNDEKİ GİBİ.........

biride tam bi belaydı 4 sene uğraştım kurtulana kadar ve onun içinde hiç pişman değilimKocişimi çookkk seviyorum:asigim:
İŞTE BİR ÜSTEKİ MESAJ İLE ÇELİŞEN BİR DURUM. ORDAKİ ERKEK AZMİNİN SONUNDA MUTLU SONA ULASIRKEN BURDAKİ ERKEK 4 YILLIK ÇABASINA RAGMEN MUTLU SONA ULASAMAMIS.........

ettilermi evet ettilerrr
bir numara okulda öğretmenimdiiii (babam beni öldürecekti)red ettim tabiki
iki numara hava binbaşıydı çok yalvardı ama çok yakışıklıydı korktum redettim
üç numara vallha eski eşim bana bile etmedi direkt babama ve annem etti (lanet olsaı kabul edildi)
HALA BOŞTAYIM TEKLİFLERE ACIĞIM DERMİŞİM:roflol::roflol::roflol:
Bir daha zor evlenirimmmm (korktum anam)şakkıdışakkıdı

Kuzu çok ayıp konu geyige dogru yol alıyomuş:1closedeyes:

bana da geldi ama hiçbirini istemedim eşime üniversitede okurken etmişti ama kabul etmedim 1 yaz boyunca peşimden koştu konuşmamak için hep kaçtım yengesini yegenlerini gönderdi gene kaçtım ama aradan 2 yıl geçti gene baktım peşimde bu sefer 1 kez konuşayım dedim ve o konuşma beni öyle etkilediki 1 ay çıktık çıkmadık sonrta nişan ardından 2 ay sonra düğün demekki kısmetin önüne hiçbirşey geçmiyor kızlar ben buna inandım kısmetinde kim varsa dönüp dolaşıp seni buluyor ama hiçte pişman değilim 1 yıl oldu evleneli allah kısmet edferse 4 ay sonrada birde oğlum oluyor

ettilermi evet ettilerrr
bir numara okulda öğretmenimdiiii (babam beni öldürecekti)red ettim tabiki
:1shok: :1shok: :1shok: ÖGRETMENİNİZMİ TEKLİF ETTİ :1shok: :1shok: :1shok: İNANMIYORUM BU NASIL OLUR. HOCANIN ÖGRENCİSİNEEVLENME TEKLİFİNDE BULUNMASI BENCE YANLIŞ BİR ŞEY

Bana kimse etmedi ilk aldığım teklife balıklama atladım , korktum evde kalıcam diye

ACABA ERKEK EVLENME TEKLİFİNDE BULUNURKEN NEYE BAKIYORLARDIR ÇOK MERAK ETTİM VALLA ?
1-GÜZELLİYE Mİ
2-TAHSİL DURUMUNA MI?
3-AİLESİNİN EKONOMİK DURUMUNA MI?
4-ÇALIŞIP ÇALIŞMAMASINA MI?
5-DİNİNE BAGLILIGINA MI?
6-HUY GÜZELLİĞİNE Mİ

vallah ben de red ettim..kuzenim etmisti.iyyyy de get kardesiz biz dedim..sonra simdiki nisanlim etti ve direk kabul ettim...ama ortam manyakti yaa

ben 4 kişiyi reddettim 3 mühendis bir tüccar
doktora varıyorum şimdi ama önce onu da istemiodum
simdi ukela kendini bişe sanar doktorum die sanıodummm

ama aşık oldummmmm ( pis capkın çabuk tavladı beni) :asigim:

evet ettım sayısını hatırlamıyorum
esımınde ılk teklıfınıde red etmıstım ama sonrakılere cevap vermedım hersey oluverdı bırden

bende ret ettim teklif edenlerin hepsini kabul edemezdimm...şimdi aşkımla nişanlıyız çok seviyorum onuuuu.....

bana bi zenci evlenme teklif etmişti adam kıt kanaat türkçesiyle anlattı no no diebilmiştim sadece çok komikti ama yaw tatlicadiarzu :roflol:

ŞİMDİYE KADAR BU KONUYA YAZILMIŞ BÜTÜN MESAJLARI OKUDUM İLGİNÇ BİR DURUMLA KARŞILAŞDIM.....

ŞUAN EVLİ OLAN BAYANLAR EŞİMİN İLK TEKLİFİNİ RED ETMİŞDİM, ARADAN AYLAR GEÇTİ TEKRAR TEKLİF ETTİ TEKRAR REDETTİM, EN SON 3. TEKLİFDE KABUL ETTİM ŞİMDİ ÇOOK MUTLUYUM DİYE YAZMIŞLAR...

AZMİN ZAFERİ BU OLSA GEREK :teytey: AMA İLGİNÇ OLAN, ADAMI 2 KEZ REDEDİYON klava: 3.DE KABUL EDIYON Şeniz BU OLAYA AKLIM ERMEDI. YANI ADAMIN EKSİ TARAFI VARKİ 2 SEFER REDEDDİN, AMA AYNI ADAMIN 3 TEKLIFINI KABUL ETTIN :uhm:

Valla ben 4 kere aldim hepsini reddettim sonunda esime evet dedim.Ben en dogrusunuda yaptim

bende 2 kere reddettimmm 2siyle de alakam yoktu gelip buldular beni.hayatta evlenmem diyen bir tiptim.
3.sü ise beni çok etkilemiştii kabul ettimm nişanlımı,evlencez yakında inşş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…