• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme Teklifini Red Ettiginiz Oldu mu ???

trsinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2007
120
4
96
Ankara
MERHABA KIZLAR FORUMDA HEP NASIL BİR EVLİLİK TEKLİFİ ALDIGINIZLA İLGİLİ BAŞLIKLAR VAR. a.s.
MERAK ETTİM ACABA DAHA ÖNCE SİZE EVLENME TEKLİFİNDE BULUNAN BİR ERKEĞİ RED ETTİĞİNİZ OLDUMU ? :1no2:
NEDEN RED ETTİĞİNİZİ BUNU NASIL YAPTIGINIZI KİBAR BİR ŞEKİLDEMİ KABA BİR ŞEKİLDEMİ VE RED EDİLEN KİŞİNİN DURUMU HAKKINDA YAZARSANIZ YANİ BU ÖZEL ANI BİZİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM... :utangac:

evet oldu erdemden oncekı sevgılımle olduuuu evlenme teklıfı ettı ama red ettım cunkuuuu asık olsamda ona karsı guvenım yoktu yanı kısacası evlenılecek koca olunacak bır yapısı yoktu hanı son gunlerde moda ya evlenılecek eglenılecek aynen ole ondan evlenılecek deıl eglenıleck sevgılı olurdu

evet bikere evlenme teklifini red etmiştim. İyikide etmişim, hiç pişman olmadım. Bayaği kaba bi şekilde etmiştim, cünkü o insani hic sevmiyordum ve sürekli peşimdeydi beni rahat birakmiyordu. Beni çok bunaltmiştı

evet bikere evlenme teklifini red etmiştim. İyikide etmişim, hiç pişman olmadım. Bayaği kaba bi şekilde etmiştim, cünkü o insani hic sevmiyordum ve sürekli peşimdeydi beni rahat birakmiyordu. Beni çok bunaltmiştı
Teşke kibarbir şekilde etseyydizniz sonuçda oda bir insan, onun adına üzüldüm kesin çoook üzülmüşdür.

eski sevgilim teklif etmişti ama telefonda!!!Ben de ne evet ne hayır dedim konuyu kaynattım zaten sonra ayrıldık

Bu zamana kadar aklıma geldiği kadarıyla 7-8 evlilik teklifi red ettim şakkıdı

a.s. a.s.MASALLAH BAYA KISMETLİYMİŞSİN a.s. a.s.
SANIRIM ŞİMDİ NİŞANLISIN NASİP OLURDA İLERİDE EVLENİRSEN VE KOCAN SENİ KIZDIRIRSA :oklava: ZAMANINDA BENİ KİMLER İSTEMİŞTİ BEN VARMAMIŞDIM DERSİN yerimseniben

:) ewet etmiştimm.eski sevgilmi hiç sevmiodum açıkçası.sadece sevebileceğimi düşünüodum.çok iyi biriydi çok değer veriodu ama inancımm yoktu.şimdi biricik aşkım askerden geldikten sonra edicek inşallah :) o zaman büyük bi, hevesle ewet dicem tabiki

çoookkkk...sırnaşık şey
yanlız eşimin ilk evlenme teklifinide reddetmiştim önce okulum dedim okul bitti hazır değilim dedim ama yine benim kısmetimmiş ve nihayetinde mutlu sona ulaştık....
:dance:

Ay hangi birini söylesem, deee ortaokul ikide teklif etmeye başladı hödükler, (teklif edende öğretmen güya:mymeka:, eşşoğlusu) 10-15 olmuştur kanımca toplam. Üniv.de çok olmuştu. Ama en çok kaymakamı reddettiğime yanarım. ne güzel şimdi bir elim yağda öteki balda olurdutatlicadiarzu, ay keltoştu ama napiyim:1closedeyes:, pilot olan fena değildi ama içim ısınmadı ona. banka müfettişi olan da kısa boyluydu, diğerleri dersen üniv. öğrencisiydi zaten, ayranları yok içmeye.... gerisini biliyorsunuz tatlicadiarzu,

Kocacımda evlenme teklif etsin diye az bakmamıştım gözünün içine, teklif edince direk atladımtatlicadiarzu

Ay dikkat ettimde benim hiç doktor isteyenim olmamıştatlicadiarzu

Ay hangi birini söylesem, deee ortaokul ikide teklif etmeye başladı hödükler, (teklif edende öğretmen güya:mymeka:, eşşoğlusu) 10-15 olmuştur kanımca toplam. Üniv.de çok olmuştu. Ama en çok kaymakamı reddettiğime yanarım. ne güzel şimdi bir elim yağda öteki balda olurdutatlicadiarzu, ay keltoştu ama napiyim:1closedeyes:, pilot olan fena değildi ama içim ısınmadı ona. banka müfettişi olan da kısa boyluydu, diğerleri dersen üniv. öğrencisiydi zaten, ayranları yok içmeye.... gerisini biliyorsunuz tatlicadiarzu,

Kocacımda evlenme teklif etsin diye az bakmamıştım gözünün içine, teklif edince direk atladımtatlicadiarzu

sen evlendiğine şükret içi geçmiş karı:mymeka:
hayallerin senin olsun:roflol:

Yok hiç reddetmedim. Öyle bir lüksüm olmadı maalesef.:utangac:
Zaten hayatımda bir evlilik teklifi oldu. Oda benim eşime ettiğim evlilik teklifiydi.şakkıdı

Ay dikkat ettimde benim hiç doktor isteyenim olmamıştatlicadiarzu

bu gene akşamdan kalmış :kahve:

ay olmasmı canımmmmmmmmmmmm.
hergün kapımın önünde sıraya geçmiş bana evlilik teklif ediyolardı ayoolllllllllllllllllll ha ha haaaaaaaaaaaaaaayttttt :roflol:

Elleşmeyin kuzuma ben kaymakamı biliyorum şakkıdı
Hiç evlenme teklifi almadımki ret etme lüksüne ulaşayım, nası bişi oluyor acabatatlicadiarzu

Elleşmeyin kuzuma ben kaymakamı biliyorum şakkıdı
Hiç evlenme teklifi almadımki ret etme lüksüne ulaşayım, nası bişi oluyor acabatatlicadiarzu

Ay biran küçük emrah konuşuyor zandımdı:roflol::roflol:tatlicadiarzu

Hiç evlenme teklifi almadımki abla:roflol:tatlicadiarzu

Mahbile kıskanç len bunlar valla, kedi ve ciğer meselesini ne güzel demiş atalarımız:1closedeyes:

konu gene geyige doğru yol almış.

yok bende evlenme teklifi eşimden önce almamıştım. çok hayranım vardı ama evlenme teklifi almadım CADIARZU acaba diyorum eğlenilcek kız profilimi cizdim de ondan mı? bana hiç teklif gelmedi. senağlama

halbuki neler kaçırdılar bir bilseler. laelaelaelaelae

bende red ettim eski sevgilim daha 1 haftalık çıkarken telde evlenme teklifi etmişti bende oha dedim ve teli kapadım bidaha aramadım bile aradı ama ben red ettim hep zaten başkada olmadı 2. dereco etti iyikide etmiş hehhe çok seviyorum aşkitomu bennnnnnn

Back