Evlenme teklifi ettiği kızı dolandırdı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Elazığ’da sosyal medyadan tanıştığı kıza kendisini memur olarak tanıtıp güven sağladıktan sonra evlenme teklif eden şahıs, nişan yüzüğü alma bahanesiyle parasını aldığı kızı dolandırdı.
Sitene Ekle
evlenme-teklifi-ettigi-kizi-dolandirdi-5949465.Jpeg

İHA

Elazığ’da sosyal medyadan tanıştığı kıza kendisini memur olarak tanıtıp güven sağladıktan sonra evlenme teklif eden şahıs, nişan yüzüğü alma bahanesiyle parasını aldığı kızı dolandırdı. Polis tarafından yakalanan şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Elazığ’da sosyal medya üzerinde A.C. ismiyle sahte hesap açan A.Y., burada K.T. ile tanıştı. Bir süre sosyal medyada görüşen ve kendisini memur olarak tanıtan A.Y., daha sonra K.T.’ye çıkma teklifinde bulundu. Birkaç gün görüşen K.T ile son olarak bir kafede buluşan A.Y., genç kıza evlenme teklif etti. “Evet” cevabı alan A.Y., K.T.’den “Ben sana tek taş yüzük aldım, ailemle birlikte seni istemeye geleceğiz ama senin de bana nişan için yüzük alman lazım” diyerek para istedi. A.Y. de yüzük alması için K.T.’ye 700 lira verdi. Parayı alan K.T., “Yüzük alıp geliyorum” diyerek oturdukları kafeden ayrıldı ve bir daha da geri dönmedi. Dolandırıldığını anlayan genç kız durumu polise bildirdi. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Sosyal medyadaki hesabından fotoğrafa ulaşan polis, genç kıza kendisini A.C. olarak tanıtan şahsın A.Y. olduğunu ve dolandırıcılık, yaralama dahil birçok suçtan kaydı bulunduğunu belirledi. Şüpheli şahsın yerini tespit eden polis, kent merkezinde yaşanan kovalamaca sonrası zanlıyı yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan A.Y., “evlenme vaadi ile dolandırıcılık” suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)
http://www.milliyet.com.tr/evlenme-teklifi-ettigi-kizi-gundem-2102487/

bir musibet bin nasihatten iyidir derler, artık faceden tanımadığın insanlarla konuşmazsın

Geçende de subayım diyeN bir labut tarafından dolandırılmıştı bir kız. Yine düğün hazırlığı ayağına.

Nişan yüzüğünü takçak adam senden para alcak sende vereceksin.

Bu kızlar salak mı?

nasıl güveniyorlar faceden tanışıp hayret valla, hırlı mı hırsız mı, ortak bi arkadaşın yok, nedir necidir bilmezsin faceden sevgili bulursan olacağı bu

Beraber gidelim niye diyemedi ki...
bekle cafede ben gidip yuzuk alicam
Burdan bile şüphe edilir....
ama iste basiret baglaniyor bazen demek ki...

Allahtan çok deilmis para
dugun altinlarini alicam ev dosyeecem falan dese nolcakdi :)

Facebooktan da koca mı bulunurmuş be ! Herşey sipariş et ama koca et me, şimdiki nesil çok tembel ,asosyal , hayatını telefondaki tuşlara bağlamış durumda , bir araştırma yok kim bunlar ?neci? Hep kolaya kaçma ,
facebookta bulduğunu karakolda kayıp edersin işte

Özellikle memur kızlara dadandılar bu dikkatimi çekti

Hepsi 700 lira icin miydi? Deger mi o kizla eglenmeye? Simdi binsi derdim de neyse

Geçende de subayım diyeN bir labut tarafından dolandırılmıştı bir kız. Yine düğün hazırlığı ayağına.

Nişan yüzüğünü takçak adam senden para alcak sende vereceksin.

Bu kızlar salak mı?

Bu haberi izlemistim hemde subay kiyafetiyle alisveris merkezinde herkesin gozunun onunde evlenme teklifi edip video cekiyorlar. Kiz mest oluyor evet diyor sariliyorlar etraftakiler alkisliyor felan megersem kiz memur diye kandirmis 5 bin tl yi alinca ortadan kaybolmus subay felanda degilmis.

Bu tür dolandiriciliklarda yeni moda olmus aman dikkat.

İnsanlar nerden nasıl beleş para kazanacağını öğrenmiş :KK12:

X