- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.549
-
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Tuttim aşkımmmBenim de 2. evliliğim, eşimin ilk evliliği. Ailesine en baştan söyledik, Avrupalı bir aile olmasına rağmen sorun ettiler. Türkiye’ye gelmeyiz, istemeyiz, kendin yaparsın her şeyi vs bir ton can sıktılar. Şimdi bebeğimizi görmek için her gün görüntülü arıyorlar, beni de çok seviyorlar… Kafana takma, dik dur, saklanacak bir durum yok. Adam yanında duruyorsa gerisi boş.
Yani çok ilginç. Burada diyorsunuz ki yalancı duruma düşmek için ilk evliligim demem gerekmez mi, gerçeği söylememek yalan söylemek değildir
Ama çok degil,daha birkac önce de demişsiniz ki;
Yani doğruyu söylemek yalan söylemek mi değil mi? Birinde kizmissiniz birinde siz kendi fikriniz gibi söylüyorsunuz.
Güzelim tatilde , üstelik yurtdışinda ve internet imkanının sonsuz olmadığı , koştur koştur bir sürü yer gördüğünüz bir tatilde adama bozulup oturup KKya konu açmak , yakinmak normal mi? Tatilinizde canınızı sıkmışsınız,bunu mesele haline getirmissiniz işte.
Adama da cemkirmissiniz
Ayıp mı günah mı, neden inkar ediyorsunuz ki?
Asıl mesele sizi ailesinden gizlemesi, sizin hayatınız hakkında onların hoşuna gitmeyecek detayları söylememesi ,hayatının - yaşadiginin arkasında durması değil mi? Siz doğruluğa çok önem vermiyor musunuz?
Biz tanimiyoruz sizi, yazdıklarınizdan biliyoruz,ki yazdiklariniz da gayet bunu söylüyor;
Madem siz boylesiniz ,madem dimdik ne yasadiysaniz arkasındasiniz ve çocuğun da sizi aynı şekilde sahiplenmesini istiyorsunuz o zaman bugün açtığınız konu ne?
Doğru insan tamamen silmek istiyo
Hiç olmamış gibi veya ölmüş gitmiş gibi
Evet yaşadığım her konuşa dimdik durdum yaşadığım şeyin arkasındayım. Ama eşim dışındaki insanlara geçmişim hakkında detay verip açıklama yapıp bide onay bekleyemem.Madem siz boylesiniz ,madem dimdik ne yasadiysaniz arkasındasiniz ve çocuğun da sizi aynı şekilde sahiplenmesini istiyorsunuz o zaman bugün açtığınız konu ne?
Canım benim ben de özledim görüşemedik bu ara.. çok haklısın iş erkekte bitiyor. Benim kayınvalide ağır küfürler bile etti ne diyorsun sen :) geldi geçti diyelim …!Tuttim aşkımmmNasılsın, çok özledim seni.
Benim adam söyledi valla. Hiç öyle gizli kapak iş çevirmeyi beceremez zaten. Bende bir kayınvalide vardı. Tam yılan.Ortalığı ayağı kaldırdı. 40 sene önce boşandığı eski kocasına haber yolladı. Oğlan evleniyormuş diye. Şövalye ruhlu eşim “Ben sizden onay almaya söylemedim. Haberiniz olsun diye söyledim” dedi. Kimselere de laf söylemek düşmedi. Erkekte bitiyor olay
Senin kayınailenin böyle olduğunu bilmiyordum. Neyse Allah’tan arayı düzeltmişsiniz. Sevindim