- 1 Nisan 2021
- 1.530
- 1.506
-
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Belki boşuna stres yapıyosundur. Evlenmiş ayrılmış olman ayıp değil ,kusur değil. Baştan dürüst ve açık olmakta fayda var. Sonradan öğrenirlerse belki boşanmış olmanı değil de bunu saklamandan dolayı farklı düşünebilirler
Açıkçası ailesine söylememek daha stresli bi iş. İlla bi gün bi yerde duyarlarsa. Neden sakladınız derlerse. Eşin problem edebilceklerini mi düşünüyor ailesinin.Ama eşimden saklamadım ki ailesine söylemiyoruz. Nasıl yanlış düşünebilirler ki
EvetAçıkçası ailesine söylememek daha stresli bi iş. İlla bi gün bi yerde duyarlarsa. Neden sakladınız derlerse. Eşin problem edebilceklerini mi düşünüyor ailesinin.
O zaman bence saklamamakta fayda görürsün. Boşyere hem stres çekme hemde insanların ağzı gevşek canınız sıkılmasın daha sonradan. Millet evlenmeden neler yaşıyo neler yapıyo. Boşanmak evlenmek kadar normal bi durum.Eveto stres zaten. Kararına saygı duyacaklarını kimin ne zaman bunu yaşayacağının garantisinin olmadığını söylüyor.
Bu basit bir konu degil. Ailesine soylenmesi gereken bir konu , eger soylemezde bir yola girerseniz baskasindan duyup sizi hem yalanci ilan ederler hemde ogullarinin boyle biri ile evlenmesini istemezler . Ne olursa olsun soylerdim gerçeği.
Bence acik acik söyleyin ne varki bunda? Bastan dürüst olmakta fayda var ben sahsen sonradan ögrensem neden gizlediler diye süphelenirim yalanci insanida sevmem.Ne var bunda evlilik yürümemis ve ayrilmissiniz gayet normal birsey.
Aslında benim tarafımda kimse yok bi annem bide aile dostu filan.Esinizin karari buna saygi duyun diycem de , simdi isteme, nisan, dugun vs toplanildiginda ya sizin taraftan bir baskasindan duyarlarsa cok Basiniz Agrir. Bizim millet bos konusmayi sever cunku
Baskasindan duyarlarsa Yalanci duruma duseceksin ya hani sana karsi gard alcaklar diyorum boyle bi duruma dusmektense soylemelisin.Böyle biri ?
Birgün duyarlarsa bunu eşiniz açıklar. Olmayan şeyler için kendinize vesvese yapmayi bırakın. Bu bir eksiklik değil. Bilmesi gereken biliyor ve herkesin herseyi bilmesine gerek yok. Ne kadar çok bilgi o kadar çok karmaşa. Sorulmadan şeylerin cevabı ortalıklarda gezmemeli. Mutluluğunuzu yaşamaya bakın.Balkan turuna çıkmıştık gerçekten hiç beklemediğim bir anda evlenme teklifi etti erkek arkadaşım. Üzerimde mom jean beyaz t shirt film var
Aramızda bal börek çok şükür bir seneyi aşkın zamandır çok keyifli zamanlar geçiriyoruz.
Hiç sıkılmıyoruz. Ama büyüüüüük bir problem var onun için olmadığını söylese de benim için.
İlişkinin en basında bir evlilik geçirdiğimi söyledim. Allah var bir kere bile mevzusunu açmadı. Tatilde tekliften sonra ilk defa ben açtım. Ailesine bahsetmeyeceğim söyledi. Benimde isteğim buydu.
Ama ya öğrenirlerse bir şekilde ailenin hepsi memur. Nüfus kaydına ulaşmak kadar kolu bir şey yok.
O zaman ne olacak sen söylemesen bile öğrenirlerse dedim. Benim tercihim bir şey diyemezler dedi. Hem kimin ne zaman bekar kalacağı belli olmaz dedi.
Erkek ark. Hiç evlenmemiş hatta adam akıllı uzun soluklu ilk sevgilisi benim. O yüzden heyecanı da çok hevesi de. Ama benim mutluluğum kursagımda kaldı.
Bir gün oğlumuz evlenip ayrılmış biri ile evlendi vs bi cümle duyarsam ne yaparım bilmiyorum aşırı üzülürüm. Bilmiyorum bı bi kusur değil ama toplumun bakış açısı da belli.
İnce eleyip sık dokuyorum basımdan kötü bir olay geçti diye tedbirli davrandıkça daha da stres oluyorum. Ne düşüneceğimi bilemedim :/
Böyle saçma iş mi olur, elbet öğrenecekler.Ama eşimden saklamadım ki ailesine söylemiyoruz. Nasıl yanlış düşünebilirler ki
Bence erkek arkadaşın ailesne söylesin ve arkasında durucak kadar net olsun.Balkan turuna çıkmıştık gerçekten hiç beklemediğim bir anda evlenme teklifi etti erkek arkadaşım. Üzerimde mom jean beyaz t shirt film var
Aramızda bal börek çok şükür bir seneyi aşkın zamandır çok keyifli zamanlar geçiriyoruz.
Hiç sıkılmıyoruz. Ama büyüüüüük bir problem var onun için olmadığını söylese de benim için.
İlişkinin en basında bir evlilik geçirdiğimi söyledim. Allah var bir kere bile mevzusunu açmadı. Tatilde tekliften sonra ilk defa ben açtım. Ailesine bahsetmeyeceğim söyledi. Benimde isteğim buydu.
Ama ya öğrenirlerse bir şekilde ailenin hepsi memur. Nüfus kaydına ulaşmak kadar kolu bir şey yok.
O zaman ne olacak sen söylemesen bile öğrenirlerse dedim. Benim tercihim bir şey diyemezler dedi. Hem kimin ne zaman bekar kalacağı belli olmaz dedi.
Erkek ark. Hiç evlenmemiş hatta adam akıllı uzun soluklu ilk sevgilisi benim. O yüzden heyecanı da çok hevesi de. Ama benim mutluluğum kursagımda kaldı.
Bir gün oğlumuz evlenip ayrılmış biri ile evlendi vs bi cümle duyarsam ne yaparım bilmiyorum aşırı üzülürüm. Bilmiyorum bı bi kusur değil ama toplumun bakış açısı da belli.
İnce eleyip sık dokuyorum basımdan kötü bir olay geçti diye tedbirli davrandıkça daha da stres oluyorum. Ne düşüneceğimi bilemedim :/