Evlenme aşamasında olup ta annesi birdenbire değişen var mı?

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
97
Puanlar
48
Arkadaşlar öyle arada kaldimki hanginiz durumumu anlar bilmiyorum.Su an derdimi paylasacak danisacagim kimse cevremde olmayinca aglaya aglaya sizlerle paylasmak istedim.1 ay sonra düğünüm var.Nisanlimla balayidir esyadir evdir vs.bunlari konusmak icin sık biraraya gelip bi masada cay icip planlarimizi yapiyoruz.Hatta evdir esyadir gelinliktir vs.hep annemi nisanlimla arabayla alır fikrini hep aliriz.Ben bu yasima kadar annemle arkadas kardes oldum hep sade anne kiz değil ve nisanlim da anneme cok saygili ve seviyo.Bu aksam iceri girdigimde nerdesin sen diye kapida sinirle karsiladi ve bas bas bağırarak görücem inş senin gelecegini sen dur diyerek yürek sogutacagi sekilde beklentiler diledi sanki ve nisanlimi bi daha gormek istemedigini dile getirdi haykirarak.Beni oyle kırdı ki suçum ne onu bile bilmiyorum.Baba yok.Bana baban yok düş ortaya iyi dedi.Ve inanin 31 yasindayim bugüne kadar izni olmadan tek bisey yapmadim.Tek sucum sadece şu İzmirde bir cay bahcesinde evlilik öncesi butcedir vs.planlar yapmak.Hic hak etmedigim laflar etti.Tuttugum ev bile hemen bitisik katı ben daha ne yapayim siz diyin.Oyle aradayimki evlenen arkadaşlarım siz bu dengeyi nasil kurdunuz annenizle yuvaniz arasinda ya da ilk evlendiginizde bu tsekilde anneniz degisti mi niyd oluyo böyle:(

Annen bir anda böyle olduysa başka birşeye kızmış olmasın. .
Sonuçta bebek değilsiniz ki 30 yaşında koskoca kadınsın. .

Yok kizdigi başka konu olsa bilirdim.Tek anlamadigim nokta bu kadar ağır laflari hak edecek ne yaptim.Kac gündür beni sıkıstiriyo borclari niye beraber oduyosunuz diye.Nolur soyleyin hanginiz esinizle sırt sırta verip beraber yuvanizi kurmadinizki.Nisanlimla konustum ve kendisine de soyledim evin tüm borclarini beraber odememizi annem ablalarim enistem istemiyolar dedim.O yuzden o da ailesinden destek alacağını ve evin 10-15 milyarlik esyasini ailesinin karşılayacagini belirtti.Biz yaklasik 38 milyarlik bir borcla evleniyoruz ve bu da 2 yil gibi bi surede bitiyo.Annem durmadan gelip borcla gidiyosun hicbi birikimi yok görücem seni vs.diye yipratiyo artık. Ben bayağı yoruldum arkadaşlar:(Hala agliyorum ne yapayim ne edeyim nişan mı atayim anneme mi haykirayim yeter diye ne yapayim

Bende seninkine benzer hatta kotusunu yaşadım.. annem birden değişti, sezgisel anne işte şimdi daha iyi anlıyorum.. zor bir durum, inş. çabuk halledersiniz sorunu..

Orda evlendikten sonra sorun yaşamanı istemiyodur borçla uğraşmanı va istemiyodur ondan kendi icine dert ettiyse bi anda patlamis iste :( ama evlilikte de oncesinde ve sonrasinda dayanisma icinde olmak gerekir diye dusunuyorum. Senin de icinden bu geliyo anladigim kadariyla ama anneler tecrubelere sabit endiseleniyo ama biraz sabret duymazdan gel derim moralini bozma. Eger eşin olucak insani seviyorsan da boyle bi sebeple birakma derim. Zorluklara sıkıntılara da iyi gunler icin katlanmak lazim

Arkadaşlar öyle arada kaldimki hanginiz durumumu anlar bilmiyorum.Su an derdimi paylasacak danisacagim kimse cevremde olmayinca aglaya aglaya sizlerle paylasmak istedim.1 ay sonra düğünüm var.Nisanlimla balayidir esyadir evdir vs.bunlari konusmak icin sık biraraya gelip bi masada cay icip planlarimizi yapiyoruz.Hatta evdir esyadir gelinliktir vs.hep annemi nisanlimla arabayla alır fikrini hep aliriz.Ben bu yasima kadar annemle arkadas kardes oldum hep sade anne kiz değil ve nisanlim da anneme cok saygili ve seviyo.Bu aksam iceri girdigimde nerdesin sen diye kapida sinirle karsiladi ve bas bas bağırarak görücem inş senin gelecegini sen dur diyerek yürek sogutacagi sekilde beklentiler diledi sanki ve nisanlimi bi daha gormek istemedigini dile getirdi haykirarak.Beni oyle kırdı ki suçum ne onu bile bilmiyorum.Baba yok.Bana baban yok düş ortaya iyi dedi.Ve inanin 31 yasindayim bugüne kadar izni olmadan tek bisey yapmadim.Tek sucum sadece şu İzmirde bir cay bahcesinde evlilik öncesi butcedir vs.planlar yapmak.Hic hak etmedigim laflar etti.Tuttugum ev bile hemen bitisik katı ben daha ne yapayim siz diyin.Oyle aradayimki evlenen arkadaşlarım siz bu dengeyi nasil kurdunuz annenizle yuvaniz arasinda ya da ilk evlendiginizde bu tsekilde anneniz degisti mi niyd oluyo böyle:KK43:

Sorunuz mu annenize bir anda bu şekilde tepki vermesi garip. Başka bir sorun vardır sikmayin canınızı inşallah ya Rabbim yardımcınız olsun hayırlısı ile kurun yuvanizi

Anlam veremediğim konu.. Benim düğünüm de Kasım da ve annemle 4 - 5 aydır kavgasız bir günümüz yok denecek kadar az maalesef.Benim de annemle babam doğduğum sene ayrılmışlar ve annemle çok düşkünüz birbirimize.Yani etken sebep baba değil tabi ama yıllarca birbirimizin destekçisi arkadaşı vs olduk.Ben de çok duygusalim şu sıralar .Şu yaşımda hala gece onunla beraber yatıyorum mesela.Ama son beraber yaşadığımız zamanları güzel geçirmek varken didisiyoruz. Sürekli laf sokmalar falan filan..seni anlıyorum

Ayrılık düşüncesi zor geliyordur.
Ben de bu aralar annemle sürekli tartışıyorum ama onu da anlamaya çalışıyorum Sonuçta Ayrılık Kolay Değil karşılıklı anlayış göstermek gerektiğini düşünüyorum.

Back