- Emoji Skoru
- 97
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi rosalinda23
Arkadaşlar öyle arada kaldimki hanginiz durumumu anlar bilmiyorum.Su an derdimi paylasacak danisacagim kimse cevremde olmayinca aglaya aglaya sizlerle paylasmak istedim.1 ay sonra düğünüm var.Nisanlimla balayidir esyadir evdir vs.bunlari konusmak icin sık biraraya gelip bi masada cay icip planlarimizi yapiyoruz.Hatta evdir esyadir gelinliktir vs.hep annemi nisanlimla arabayla alır fikrini hep aliriz.Ben bu yasima kadar annemle arkadas kardes oldum hep sade anne kiz değil ve nisanlim da anneme cok saygili ve seviyo.Bu aksam iceri girdigimde nerdesin sen diye kapida sinirle karsiladi ve bas bas bağırarak görücem inş senin gelecegini sen dur diyerek yürek sogutacagi sekilde beklentiler diledi sanki ve nisanlimi bi daha gormek istemedigini dile getirdi haykirarak.Beni oyle kırdı ki suçum ne onu bile bilmiyorum.Baba yok.Bana baban yok düş ortaya iyi dedi.Ve inanin 31 yasindayim bugüne kadar izni olmadan tek bisey yapmadim.Tek sucum sadece şu İzmirde bir cay bahcesinde evlilik öncesi butcedir vs.planlar yapmak.Hic hak etmedigim laflar etti.Tuttugum ev bile hemen bitisik katı ben daha ne yapayim siz diyin.Oyle aradayimki evlenen arkadaşlarım siz bu dengeyi nasil kurdunuz annenizle yuvaniz arasinda ya da ilk evlendiginizde bu tsekilde anneniz degisti mi niyd oluyo böyle