Evleniyorummmm ^.^

BMutlu

Bi' Aşık :)
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
134
25
18
34
Eskişehir
Merhabalar :) 8 senelik bir ilişkinin ardından birlikte büyüdüğümüz, iyi kötü birçok günü paylaştığımız sevdiceğimle Allah nasip ederse 24 Ağustos da muradımıza ereceğiz :9: Şuan o tatlı telaşe başlamış durumda.. Ev, ev eşyaları, çeyizler, gelinlik, balayı mekanı felan derken büsbütün heyecana kapılmış biraz da afallamış vaziyetteyim :17: Konuları takipteydim artık üye olayım hem mutluluğumu paylaşayım hem de bu özel günleri görüp geçirmiş değerli ablalarımdan, kardeşlerimden tavsiyeler alayım dedim. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları inşallah. İyi ki varsınız kadınlar kulübü :54:

Merhabalar :) 8 senelik bir ilişkinin ardından birlikte büyüdüğümüz, iyi kötü birçok günü paylaştığımız sevdiceğimle Allah nasip ederse 24 Ağustos da muradımıza ereceğiz :9: Şuan o tatlı telaşe başlamış durumda.. Ev, ev eşyaları, çeyizler, gelinlik, balayı mekanı felan derken büsbütün heyecana kapılmış biraz da afallamış vaziyetteyim :17: Konuları takipteydim artık üye olayım hem mutluluğumu paylaşayım hem de bu özel günleri görüp geçirmiş değerli ablalarımdan, kardeşlerimden tavsiyeler alayım dedim. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları inşallah. İyi ki varsınız kadınlar kulübü :54:

ooooooo onlar cok tatlı telaşeler tatlım ne güzel onca zaman konusmussunuz ve evlenmeye karar vermişssiniz bende evliyim zaten de göeri dönüp evimi tekrardan kurmak hersey gönlümce tekrardan almak isterdim dorusu :31:

Gerçekten öyle tatlı telaşe hepsi ama iyi ki erkenden başlamışız diyorum çok çabuk geçiyor zaman :9: Bazen strese girmiyor değilim yani.

Hayırlı olsuuun sağlıklı mutlu bereketli bol çocuklu bir evlilik nasip etsin allah darısı bana bizimde 5 yıl olucaak :)

Hayırlı olsuuun sağlıklı mutlu bereketli bol çocuklu bir evlilik nasip etsin allah darısı bana bizimde 5 yıl olucaak :)

Çok teşekkür ederim amiiiinnnn :16: İki ya da üç çocuk istiyorum Allah nasip ederse kalabalık aile ortamını seviyorum :9:

Darısı başına diyelim o zaman maşallah size de Rabbim gönlünüze göre versin :nazar:

hayırlı olsun bu yolda inşallah herşey gönlünce olur :):nazar:

Çok teşekkür ederim amiiiinnnn :16: İki ya da üç çocuk istiyorum Allah nasip ederse kalabalık aile ortamını seviyorum :9:

Darısı başına diyelim o zaman maşallah size de Rabbim gönlünüze göre versin :nazar:

Benimde hayalim 3 çocuk, 2 erkek en sonda 1 kız inşallah :) Kadınları üzmeyen onlara saygı duyan erkekler doğurup yetiştirmek istiyorum .. :)

Benimde hayalim 3 çocuk, 2 erkek en sonda 1 kız inşallah :) Kadınları üzmeyen onlara saygı duyan erkekler doğurup yetiştirmek istiyorum .. :)

İnşallah Allah gönlüne göre versin tatlım :)

Bende de bir erkek çocuk hastalığı var ki sorma. Tabi nasip sağlıklı olsun yeter ki hayırlısıyla olsun ama oğluşum olursa çok mutlu olurum :16: Ve çok güzel bir noktaya değinmişsin canım önemli olan doğurmak değil yetiştirmek. Hayırlı evlatlar versin Rabbim hem ailesine hem çevresine faydalı olsun çocuklarımız inşallah.

Rabbim tamamına erdirsin canım bende 5 yılın ardından evlendim şimdide nasip olursa bir bebeğimiz olacak çok mutlu bir evliliğim var darısı sana inşallah

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hadi hayırlı olsun bende 5 yıl birliktelikten sonra ekimde evleniyorum:16:

Bizde böyle bi yolun başındayız inşallah allah bizede nasip etsin çok ama çok mutlu olun :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

tatlı telaşş güzeldirr canımmm inşalahh evlendikten sonrada buu mutlu hallerinii görmekk isterizz

Kızlar merhabalar 31 Ağustos'ta düğünüm var Ankara da gelinlik diktirebileceğim güvenilir bir terzi arıyorum..yardımlarınıza ihtiyacım var..acil lütfenn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back