Evleniyorum

joyist

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
159
0
316
arkadaşlar Allah nasip ederse dünya evine giriyorum çok stresliyim ve heyecanlıyım umarım mutlu ve huzurlu bir hayatım olur umarım benim yaşadığım bu duyguları herkes yaşar :teytey:

Tebrik ederim şimdiden Allah utandırmasın.Huzurlu,mutlu,sağlıklı bir hayat ve evlilik nasip etsin inş.Benimde evlenmeme 6 ay gibi bir süre var ve ben şimdiden çok heyecanlıyım senide anlayabiliyorum.Sen bu zamanlarının tadını çıkarmaya bak stres yapma,bugünler birdaha geri gelmicek ama dimi opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım, herşey çok güzel olsun inşallah :)

Allah utandırmasın. Dilerim bir ömür boyu mutlu olursunuz.. Evlilik yeni bir dünyaya adımdır. Yeni dünyanızın kusursuz olmasını temenni ederim.. Mutluluklar a.s.

arkadaşlar Allah nasip ederse dünya evine giriyorum çok stresliyim ve heyecanlıyım umarım mutlu ve huzurlu bir hayatım olur umarım benim yaşadığım bu duyguları herkes yaşar :teytey:
aminnnnnnnn canım aminnnnnnn opuyorumnanaktan sana da mutluluklar Allah ikinizi birden sevgi ve saygıyla dolu günlerinizde bi yastıkta kocatsın..mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…