- 13 Ekim 2014
- 182
- 80
-
- Konu Sahibi isabella0402
yani tabi bir sürü korunma yöntemi var. Hangisini seçeceğin sana kalmış. Korunmazsan hamile kalabilirsin eğer bebek düşünmüyorsanız bir şekilde korunmanız lazım. Doğum kontrol hapı kullanacaksan evliliğinden bir ay önce başlaman lazım ki koruma etkisi başlasın. Ama hap kullanmadan önce mutlaka doktoruna danış1 ay sonra evleniyorum ve korunmaya dair pek bise bilmiorum .saglik ocagindaki kadin bir ay onceki adetinde gel dedi...
nasil korunmaloyim dogum kontrol hapi kullanirsam ne olur kullanmasam ne olur.
peki dogum kontrol hapi adetimi geciktirirmi ayni zamanda cnki hastalogimin 3.gununde dugunum deyani tabi bir sürü korunma yöntemi var. Hangisini seçeceğin sana kalmış. Korunmazsan hamile kalabilirsin eğer bebek düşünmüyorsanız bir şekilde korunmanız lazım. Doğum kontrol hapı kullanacaksan evliliğinden bir ay önce başlaman lazım ki koruma etkisi başlasın. Ama hap kullanmadan önce mutlaka doktoruna danış
bu konuyu sağlık ocağında ki doktora danışırsan iyi olur canım çünkü ilacın kullanım şekline göre adeti geciktirebilirsinpeki dogum kontrol hapi adetimi geciktirirmi ayni zamanda cnki hastalogimin 3.gununde dugunum de
Cok tesekkur ederim..☺bu konuyu sağlık ocağında ki doktora danışırsan iyi olur canım çünkü ilacın kullanım şekline göre adeti geciktirebilirsin
rica ederim canım ne demek hayırlı olsun bu arada allah mutluluğunuzu daim etsinCok tesekkur ederim..☺
Amin ☺☺☺☺rica ederim canım ne demek hayırlı olsun bu arada allah mutluluğunuzu daim etsin
1 ay sonra evleniyorum ve korunmaya dair pek bise bilmiorum .saglik ocagindaki kadin bir ay onceki adetinde gel dedi...
Belkide bilmedigim bise var mi diye ogrenmeye calsiorumdur.asil universite mezunu olmak bilgiye acik olmaktir.sorum cok normaldi okul okumakla da cok alakasi yok lutfen bu tarz cevap vermeyin .ogrenmek ayip bseymis gbiBu devirde bu konuları bilmemek heleki sizin gibi üni mezunu biriyse çok komik geldi bana. Kusura bakmayın lütfen:)) Sana tavsiyem öncelikle kadın dopum doktoruna gitmen. Orda detaylı konuşabilirsin. Sağlık ocağında aile hekimin erkekse zor olur senin için.
1 ay sonra evleniyorum ve korunmaya dair pek bise bilmiorum .saglik ocagindaki kadin bir ay onceki adetinde gel dedi...
Onu bende duydum canim o yuzden konuyu actim..baya yan etkileri cikiomus ilerleyen zamanlarda..esim korunucak artik olursada Allahin lutfudur dicez ☺☺☺daha en baştan kesinlikle hapla korunma eşin korunsun bazılarına çok zararı dokunabiliyor doğum kontrol hapları annemin komşusunun kızı hep öyle korundu şimdi de 7 senedir çocuğu olmuyor sorunu da tam olarak bulamıyorlar dikkat et canım
boşver olsun hayırlısıyla inşaallah 7 ay korunduk biz de sonra istedik 10 aydır olmuyor ve hiç bir sorun olmamasına rağmenOnu bende duydum canim o yuzden konuyu actim..baya yan etkileri cikiomus ilerleyen zamanlarda..esim korunucak artik olursada Allahin lutfudur dicez ☺☺☺
Sans bu isler Allahin bir bildigi vardir ve inan dogru zaman diye bisey var ☺ kalbini temiz tut .benim annem ve babamdan umit kesilmis asla olmaz cocugunuz demsler ve sonra ben olmusum Allahtan umut kesilmezboşver olsun hayırlısıyla inşaallah 7 ay korunduk biz de sonra istedik 10 aydır olmuyor ve hiç bir sorun olmamasına rağmen