• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleniyorum ... Paylaşımlarım :)

selmlyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
10
0
36
Bursa
$PIC_0075.jpg - Söz Tepsim
$pp.jpg - 13.05.2011 Nişan tarihimiz
$DSC02974.jpg - Nişan Bohçam
$15052011853.jpg - Nişan Kapı Süslemem
$2012gelinlik (3).jpg - Kınalığım - Renk Kırmızı Olacak
$Elie by Elie Saab 2011 gelinlik modelleri2.jpg - Gelinliğim iki modelin karışımından olacak bu modelin alt kısmını
$Elie by Elie Saab 2011 gelinlik modelleri4.jpg - Bu modelinde üst kısmını kullanıyorm. Ortaya güzel bişey cıkacak gibi 3. provada göreceğiz artık. son halinide çeker koyarım.
$IMG_1709.JPG - Kınalık dağıtılacak hediyeliklerim. "Bir yastıkta kocayın yastıkları" :) İğnedenlik olarak kullanılabilecek ufak bi hatıra :) hepsini kendim yaptım ufak ufak cok ugrastırdı ama sonuc güzeldi.
$selmamilyon.jpg - Gelin Hamamı için sözle sölemektense bu şekilde bişey yapmayı uygun buldum. bunun tasarımınıda kendim oluşturdum. ayrıca üst kısmında pembe renkli püskülde taktım. Gelin hamamında hediyelik sabunda dagıtmayı düşünüyorum ama kesin değil :)

Gelin Hamamım : 04.03.2012
Kınam : 30.03.2012
Düğünüm : 31.03.2012

Sözümden Düğünüme kadar herşeyimle tek tek özel olarak ilgilenmeye çalışıyorum evet çok yorulmaya başladım ama ileride geriye baktıgımda hiçbişey içimde kalmasın istiyorum. Yeni yuva kurmak , bu tarz seyler tatlı telaslar önemli olan mutlu huzurlu geçinebilmek ALLAH hayırlısını nasip etsin inş. Herkese mutluluklar :)

Son düzenleme:
mutluluklar dilerim şimdiden canımmmm ne güzel hamam da yapıyormussun cok eglenceli bir fikir hem de gelenekleri yad ediyorsun harika

herseyin de cok guzel olmus :16:

o dantel yarım kol o gosterdıgınız kabarık gelınlıgın ustune bence olmaz
hayırlısı olsun gelın hamamıda ne oluyor

mutluluklar dilerim şimdiden canımmmm ne güzel hamam da yapıyormussun cok eglenceli bir fikir hem de gelenekleri yad ediyorsun harika

herseyin de cok guzel olmus :16:

Teşekkür ederim :) evet gelenekleri eskilerdeki gibi uygulayamasakta , uygulanış değişikliğine uğratarakta olsa yapmaya çalışıyoruz :) maksat eglenmek , gönüller bir olsun yeter :)

o dantel yarım kol o gosterdıgınız kabarık gelınlıgın ustune bence olmaz
hayırlısı olsun gelın hamamıda ne oluyor

O kadar kabarık olmayacak aslında asıl resmi vardı bilgisayarda bulamadım. yarım kolda değil uzun kol olacak :) beden uzunlugu fazla olacak gelinliği aldıgımdada çeker koyarım :)

Gelin Hamamı Alıntı : " Anadolu'nun pek çok yerinde kına gecesinden önce, gelin hamama götürülür. Hamamın bulunduğu şehir ve kasabalarda, oğlan evinin davetiyle kız ve oğlan tarafının yakınları ve kızın arkadaşları hamama giderler. Orada geline kına yakılır, şarkılar söylenir, oyunlar oynanır. Konukların da eşliğiyle gelin yıkanır. Eskiden, oğlan anaları hamamda oğullarına kız beğenirlermiş. "

:) en kısa anlatımını bu şekilde buldum.

Back