evleniyorum..içimde kuşku ve şüphelerle

ailesi çok iyi onları çok seviyorsun diye ayrılamaz mısın yani? sen belki bu adamı çok fazla seviyorsun başka şeykeri bahane ediyorsun ayrılmamak için.
ama ne olursa olsun çokta sevsen az da sevsen mantıklı olmalısın. bu mutsuzluğa mutluluk ekebileceğine inanıyor musun evlenince.? tüm hayatını etkileyecek bir karar bu iyi düşün basit bir şey değil

ailesi çok iyi onları çok seviyorsun diye ayrılamaz mısın yani? sen belki bu adamı çok fazla seviyorsun başka şeykeri bahane ediyorsun ayrılmamak için.
ama ne olursa olsun çokta sevsen az da sevsen mantıklı olmalısın. bu mutsuzluğa mutluluk ekebileceğine inanıyor musun evlenince.? tüm hayatını etkileyecek bir karar bu iyi düşün basit bir şey değil
Bu bi de nişan süreci
Alışveriş hazırlık heyecanları olmalı gleinlik damatlık vs.
Biri eski kız arkadaşlarını soruşturuyo görünce yanaşıyo
Öteki izleyip dert ediniyo
Ama yine de evlenicem diyo
Ya benimsin ya toprağın devri bitti sanıyordum

Benim arkadasim nikah sirasinda hayir.deyip masadan kalkti hicbirsey icin gec degil.evlilik zor daha da.zor.hale getirme.3 gunluk dunya iyi dusun tasin

Kuskular varsa evlenmeyin. Bosanmak o kadar da kolay degil. Duzen kurduktan sonra hersey daha da zor. Dahasi o aciyi yasamak cok daha zor. Zerre guvenmiyorsaniz olmaz. Evlilik guven ustune kurulur. Erkekler yapsa da yaptim demez. Ama o guveni de vermesi lazim.

Elle tutulur ne yazsam bilmiyorum. Çünkü kanıt denen şey yok.
Benim gördüklerim ve duyduklarım sadece.
20 gün sonra evleniyorum.. Nişanlıma zerre güvenim yok. İcimde binbir çeşit kusku ve supheler var, hep sonunda da inkar etmeler.
Sürekli gözü etrafta, kızlarda. Bakmıyorum diyo ama inanmiyorum ben. Artık hiç birseyine inanmiyorm.
Ben çok sağlıklı düşünen çok pozitif biriydim hep öyle tanınırdm.
Şu an sanırım hastayim tedaviye ihtiyacım var...
Peki neden evleniyorsun

Aslinda bardagi tasiran damla oldu en mutlu gunde bunlari yapan sonra neler yapmaz.dedi masaya oturup kalkti ama bi iliski belli eder kendini az cok olmayacagi bile bile lades oldugu gorulur
Aa, masada mı bir hayvanlık yaptı damat? Yoksa arkadaşınız gıcıklık olsun diye mi oturdu masaya?

Bu bi de nişan süreci
Alışveriş hazırlık heyecanları olmalı gleinlik damatlık vs.
Biri eski kız arkadaşlarını soruşturuyo görünce yanaşıyo
Öteki izleyip dert ediniyo
Ama yine de evlenicem diyo
Ya benimsin ya toprağın devri bitti sanıyordum

Takıntı oluyor insanda. arkadan kara sevda Allah korusun. başkalarını sevdiğimiz kadar kendimizi sevsek yetecek ama dünyanın hali.

Evlenmeyin guvenmediginiz adamlari hayatinizdan cikarin evliyken bosanmak daha zor olacaktr eminim.

Bi türlü nesli tükenmedi şu gözleri fıldır fıldır olan erkeklerin :confused:

Görüyorum beğeniyorum allahım evleniyim ben bu adamla gocam olsun bu diyorum sonra bi bakıyorum ağzı her kiza salya salgiliyo...

Bu nedir arkadaş ya

Psikolojide bi adı var mi acaba bunun

İlaçla falan tedavi edilse keşke :63:

X