• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evleniyorum ama vucudumdan memnun değilim

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
18
merhaba arkadaslar ben 5 ay sonra evleniyorum fakat sorunum goguslerım ve kalcam vucuduma gore az kalıyorlar bacaklarım cok kalın baldırlarımda... gobegım ole abartı degıl ama goguslerım 75 b sarkık ve ınanılmaz yumusaklar kalcalarım zaten fazla yok apntlon gıydıgımde doldurmuyor bıle zaten bacaklarımdan olmuyor cogu pantolon ben protez yaptırmak ıstemıyorum yanı amelıyat olmak ıstemıyorum sizce ne yapabılırım bu arada bunları kredi dekıp yapacagım bana ortalama fiyat blgisi verirseniz ...ınann takıntı halıne getırdım onerılerinizi dinliyorum
bu arada bundan 2 sene once nısanlım benı tanıdıgında çok guzel bir fizigim vardı fakat yasadıklarımdan dolayı ve kendımede bakmadım cok kotu bı durumayım nısanlımda benım eskı halıme sevıyor oyle hoslanıyor ve ben ona eskısı gıbı yaklasamıyorum ozguvenım yerımde değil... yardımlarınızı beklıyorum

merhaba arkadaslar ben 5 ay sonra evleniyorum fakat sorunum goguslerım ve kalcam vucuduma gore az kalıyorlar bacaklarım cok kalın baldırlarımda... gobegım ole abartı degıl ama goguslerım 75 b sarkık ve ınanılmaz yumusaklar kalcalarım zaten fazla yok apntlon gıydıgımde doldurmuyor bıle zaten bacaklarımdan olmuyor cogu pantolon ben protez yaptırmak ıstemıyorum yanı amelıyat olmak ıstemıyorum sizce ne yapabılırım bu arada bunları kredi dekıp yapacagım bana ortalama fiyat blgisi verirseniz ...ınann takıntı halıne getırdım onerılerinizi dinliyorum
bu arada bundan 2 sene once nısanlım benı tanıdıgında çok guzel bir fizigim vardı fakat yasadıklarımdan dolayı ve kendımede bakmadım cok kotu bı durumayım nısanlımda benım eskı halıme sevıyor oyle hoslanıyor ve ben ona eskısı gıbı yaklasamıyorum ozguvenım yerımde değil... yardımlarınızı beklıyorum
Canim bilmem bu menim duwuncem amma sen fitness ve trenajora getsen.mesela mende vucudumdan pek memnun deyildim amma fitness trenajor meni baya gozel yapdi amma dietde lazim yeni yagli yemek patataz yemek beyaz corek yeme bow bow zulal ye ve 1 gun den 1 spor yap .5 aya kalmaz belin inceler kalcalarin gozellewir popon boyur.amma treninin olmasi lazim men sene resimlerimi ataram gorursun ben 5 aya nerden nereye gelmiwim kendin qerar verirsin .

Ne yaşadin ayy bu kadar ? Fiziğini etkileyecek merak ettim ama bir estetik operasyon gerekli sanki .baldirlara Vaser lipo,göğüslere dikleştirme yada silikon , popoya bile silikon olabileerr bence .

[QUOTEnatiqizi, post: 38445356, member: 637445"]Canim bilmem bu menim duwuncem amma sen fitness ve trenajora getsen.mesela mende vucudumdan pek memnun deyildim amma fitness trenajor meni baya gozel yapdi amma dietde lazim yeni yagli yemek patataz yemek beyaz corek yeme bow bow zulal ye ve 1 gun den 1 spor yap .5 aya kalmaz belin inceler kalcalarin gozellewir popon boyur.amma treninin olmasi lazim men sene resimlerimi ataram gorursun ben 5 aya nerden nereye gelmiwim kendin qerar verirsin .[/QUOTE]
Bende isterem o fotoları görmek lütfen .

Canim bilmem bu menim duwuncem amma sen fitness ve trenajora getsen.mesela mende vucudumdan pek memnun deyildim amma fitness trenajor meni baya gozel yapdi amma dietde lazim yeni yagli yemek patataz yemek beyaz corek yeme bow bow zulal ye ve 1 gun den 1 spor yap .5 aya kalmaz belin inceler kalcalarin gozellewir popon boyur.amma treninin olmasi lazim men sene resimlerimi ataram gorursun ben 5 aya nerden nereye gelmiwim kendin qerar verirsin .
Beli nasıl inceltcez ya 6 ay pilates yaptım bir belim încelmedi

Eklentiler

• PhotoGrid_1419204566657.jpg
    PhotoGrid_1419204566657.jpg
    201,6 KB · Görüntüleme: 313
[QUOTEnatiqizi, post: 38445356, member: 637445"]Canim bilmem bu menim duwuncem amma sen fitness ve trenajora getsen.mesela mende vucudumdan pek memnun deyildim amma fitness trenajor meni baya gozel yapdi amma dietde lazim yeni yagli yemek patataz yemek beyaz corek yeme bow bow zulal ye ve 1 gun den 1 spor yap .5 aya kalmaz belin inceler kalcalarin gozellewir popon boyur.amma treninin olmasi lazim men sene resimlerimi ataram gorursun ben 5 aya nerden nereye gelmiwim kendin qerar verirsin .
Bende isterem o fotoları görmek lütfen .[/QUOTE]
Canim yukledim baxa bilersen

Canim yukledim baxa bilersen
Gerçekten çok güzel değişim olmuş,benim tek derdim alt baldırlar ya alt bacaklar incelirmi[/QUOTE]
Neden incelmesin bizim spora 1 qiz gelir brazilya qizina benzeyirdi kalcalar popo boyuk bel ince diet ve sporla kalcalar inceldi poposuda inceldi yani beline uygun oldu .bax wu an bizde saat 09 20 uykudan durdum yemek yeyib spora gediyorum .yarin ara verecem sonra yeniden spora.yeni sen 5 aya daha cox kilo vermek isteyirsense yag eriden protein var spor yapa yapa ondan ic vicudunda yaglar tez zamanda yox olur.amma protein icmek istemezsense onda patatatesden yagli yemekden beyaz corekden uzak dur zeytun yaginda yemekler ye ya da qaynatma .men kecen yil bu zamanlar 64 kq idim wu an 52 kq .boyum 168.bende belim cox pisdi belkede 90 90 90 idim )))) kastlarim yumwakdi pamuk kimi wimdi erkek kimi olmasada amma el vurdugunda sertdiler.oz guvenim var duzdu sporda 35 kq wtanla prisidaniya edende eh neden geldim ya canim aciyor soyleyirem amma sonra vucudumun gozellewdiyini gorunce super olduda geldim deyirem.ameliyyat yapmaga telesme.her zaman zaten ameliyyat var hemde bacagini ne yapacaqsinki ameliyyatla .vucudunu fitnesle dietle topla sonra bebeklerin olduqdan sonda memeni estetik yaptirirsin.opdum canim allah seni bizim dille desen xowbext etsin 1 yastiqda kocalin.1 den azerbaycana bakuye gelsen gozum uste yerin var )

Ameliyatsız ne olabilir spor beş ayda biraz sonuç alırsın ama bacak incelmez meme de toparlamaz sadece kalçayı toplar bacak incelse zaten kalça ortaya çıkar.. Spor başlayın en kısa sürede..

Ben hep hulahup mu ne adı ondan çevirirdim beli ince olsun diye doğumdan önce inceydi

Çok güzel bi fark getçekten.hangi sporu yaptın sen.benim kilom yok ama belim incelsin istiyorum
Butun kastlarima caliwiram.fitness trenajor.belin incelmesi ucun pres ondan sonra trenajorlarda caliwiram belin incelmesi ucun ennnn onemli olan dietdi yag ilk o hisseye yigilir.canim sizi anlayiram amma turkce sozluyum coxda zengin deyil bilmem nasil anlata bilirem )

Masallah cok guzelsin canim sporda cok iyi gelmis
Kendi saclarinmi?

Back