merhaba arkadaslar ben 5 ay sonra evleniyorum fakat sorunum goguslerım ve kalcam vucuduma gore az kalıyorlar bacaklarım cok kalın baldırlarımda... gobegım ole abartı degıl ama goguslerım 75 b sarkık ve ınanılmaz yumusaklar kalcalarım zaten fazla yok apntlon gıydıgımde doldurmuyor bıle zaten bacaklarımdan olmuyor cogu pantolon ben protez yaptırmak ıstemıyorum yanı amelıyat olmak ıstemıyorum sizce ne yapabılırım bu arada bunları kredi dekıp yapacagım bana ortalama fiyat blgisi verirseniz ...ınann takıntı halıne getırdım onerılerinizi dinliyorum
bu arada bundan 2 sene once nısanlım benı tanıdıgında çok guzel bir fizigim vardı fakat yasadıklarımdan dolayı ve kendımede bakmadım cok kotu bı durumayım nısanlımda benım eskı halıme sevıyor oyle hoslanıyor ve ben ona eskısı gıbı yaklasamıyorum ozguvenım yerımde değil... yardımlarınızı beklıyorum
bu arada bundan 2 sene once nısanlım benı tanıdıgında çok guzel bir fizigim vardı fakat yasadıklarımdan dolayı ve kendımede bakmadım cok kotu bı durumayım nısanlımda benım eskı halıme sevıyor oyle hoslanıyor ve ben ona eskısı gıbı yaklasamıyorum ozguvenım yerımde değil... yardımlarınızı beklıyorum