Evlenirken tek tas istiyorum bir bakarmisiniz

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
Selam Hanimlar,
nisanlanirken beyaz ile sari altin karisik alyans almistik. simdi farkettik ki sol ele gecine pek de yakismiyor
Hem zaten hep tek tas istemistim nisanlim henuz issiz oldugu icin de alamamisti, neyse...evlenirken tek tas aldiririm diyorum...fakat cok farkli taslar ve haliyle farkli fyatlar var. en uygun tek tas hangileri?
mesela ben söyle begenyorum
http://www.el-aziz.net/data/media/1273/Beyaz_Altin_Pirlantali_Tektas_Yuzuk.jpg
simdi bu yüzük iki tane mi..yoksa tek yüzük gibi mi anlamadim,böyle cok istiyorum ama bitisik olsun istiyorum olur mu ki

Bu resmini koyduğun tek yüzük bu tarz yüzükler var hem alyans hemde tek taş gibi duruyor yani iki yüzük gibi ama tek yüzük bende değiştirmeyi düşünüyorum alyansımı eylülde 2. evlilik yıldönümümüz var ve eşim söz vardı o zaman hediye olarak tamtur pırlanta alyans alıcak bende şimdiden model beğenmeye başladım bile ama senin bu yüzükde hoş duruyor ikisi bir arada tek yüzükte işte

demek var cok sevindim :) resimlerde tek degil de iki ayri yüzükmüs gibi duruyor...iki tane de aldiramam ya yazik :))
bu arada netten baktim ta tek taslar da 400den basliyor...yani ben suanki alyansa 500 vermistim...desene ayni mi fiyatlar...tek tas pirlanta dimi en iyisi :)) tria yüzük varmis oda cok güzel...
senin icinde sevindim insan hevesleniyor simdikten bakiniveriyor

Evet iki ayrı gibi duruyor ama tek yüzük hatta benim bir arkadaşımda vardı hoşda duruyor takınca. Pırlanta fiyatları çok yüksek benim beğendiklerimde en az tamtur pırlanta alyans 2000 den başlıyor güzelleri... Ama şuan sizin borcunuz falan vardır yeni evleniyorsunuz istersen biraz daha sabret borçlar bitince rahatlayınca istediğin yüzüğü aldır derim ben hem benim gibi sıkılgan bir insansan arada bir değişiklik yaptırası geliyor insanın

yanı iyi hos ta pırlantayla normal krıstal tas arasındakı fark gozle gorulemıyorken neden pırlanta ister bayanlar anlamam..oylekı pırlanta fıyatları ucuk ken yıllar evvel 1000 lıraya kuzenıme nısanlısı almıstı.. bulgur tanesı kadar tası yoktu..yanı elıne dıkkatlıce bakmayınca tas olup olmadıgı bıle bellı degıldı..ona o denlı para verılecegıne daha gorkemlı gosterıslı bır tek tas (pırlanta olmayanından )tercıh edılebılır pekala..sahsı fıkrım

Bu konuda şahsım adına cevap verebilirim. Bende pırlanta severim ve kendi normal alyansımdada pırlanta bir tane taş var üstünde ama normal alyans. İsterse dünyanın en güzel alyansı olsun pırlantaya tercih etmem. Ben seviyorum ve başkası anlasın diye değil kendim sevdiğim için istiyorum. Bazı bayanlarda vardır bu pırlanta takıntısı. Ama ben sırf kendim sevdiğim ve daha asaletli durduğu için istiyorum.

canım tek taşlar çok pahalı değil 150 liraya 170 liraya bile çok güzel modeller var
hatta ben bi model beğenmiştim tek taş yanında da minik taşları vardı hoş duruyodu

bu yüzüğe benziyodu benim beğendiğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…