Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar mayista nişan oldu.bizim adetlerde kiz tarafıda erkek tarafı da destek olur.Nisanlimin babasi almanyada 20seneden fazladir orda calismamis filan bilmiyorum issizlik maasi alıyormuş nisanlim bakmış eve filan lafin kisasi annem ailem cok istemiyordu hatta hiç istemiyordu sevdigim için verdiler beni.Şimdi kendi cabamizla birşeyler yapmaya çalışınca destek olsunlar bunlar nasil aile nasil anne baba hayat boyu borç ödeyip genc yasta bu kadar borca girmene gönlüm razi degil diyor üzülüyor. Babamda senin mutluluğun için susuyorum ama ailesi cok rahat sanki zoraki vermisiz gibi seni rahat davranıyorlar diyor bende bu lafları duyunca tartisma cikariyorum yipraniyoruz ne yapicam bilmiyorum.nisanlim aileme güvenip yasamadim kendim calistim hep ailem babam yok bil diyor.Annemde yarin hersey olur biter Oglan everdik diye ortaya cikarlar nerden bulastin bu aileye bu çocuğa diyor kime nasil davranayim bilmiyorum.Bu arada ben 26 o 27/yasında bankada calisiyirum oda bi yemek zincirinde restoran müdürü ailem işinide beğenmiyor velhasil hiçbirşeyi begenmiyorlar kime nasil davranicam bilmiyorum
Biz de her şeyimizi kendimiz yaptık yıkılmadık ayaktayız.