Evlenirken nişanlımin ailesinin yardimi olmuyor bunu benim ailem sorun yapıyor

Anlamadigim neden takilari sizden alacaklarmis dugunden sonra nisanlinizin ailesi, onlarla borc odersiniz iste

Bence hiççç kafana takma benimde eşimin ailesi hiç birsey yapmadı benim ailem sağolsun ellerinden geleni yaptı halada hep destekler ve hiç demediler de neden birşey yapmıyolar diye ben bazen aklıma gelir konusurm annemler kızar şükret haline laf etme eşinin ailesi seveceksin diye..biz calıştık didindik eşimle yaptık herseyi borc ödedik.onların desteği olsa tabi ne borcumuz olurdu ve herseyim daha dört dörtlük olurdu. Ama eşim hep bunun üzüntüsünü yasadı ve allaha şükür beni nasıl mutlu edeceğini sasırır.kayınvalidemler bana almadı ama kendi esyalarını yeniledi şimdi iyiler beni sevip sayıyolar ama bende ne deyim içimde hep üzüntüsü var ama ne deyim.hiçbirsey demiyorum. Benden tavsiye zor oluyor ama takmamaya calıs esinle mutlu ol hersey olur allahım size güc kuvvet versin kendiniz yapın.

Yok eğer eşyaları onlar alırsa filan kendi taraflarının taktığı altınları yani bende dedim tamam baban altınları alsin zaten nişanda hiçbirşey yapmadılar nişanı babam yaptı tatli ve nisanda alinanlari nisanlim odedi.Kendi tarafimin taktığı altınları vermeyiz zaten eşyaları filan borç oderis dedim

Merhaba kizlar mayista nişan oldu.bizim adetlerde kiz tarafıda erkek tarafı da destek olur.Nisanlimin babasi almanyada 20seneden fazladir orda calismamis filan bilmiyorum issizlik maasi alıyormuş nisanlim bakmış eve filan lafin kisasi annem ailem cok istemiyordu hatta hiç istemiyordu sevdigim için verdiler beni.Şimdi kendi cabamizla birşeyler yapmaya çalışınca destek olsunlar bunlar nasil aile nasil anne baba hayat boyu borç ödeyip genc yasta bu kadar borca girmene gönlüm razi degil diyor üzülüyor. Babamda senin mutluluğun için susuyorum ama ailesi cok rahat sanki zoraki vermisiz gibi seni rahat davranıyorlar diyor bende bu lafları duyunca tartisma cikariyorum yipraniyoruz ne yapicam bilmiyorum.nisanlim aileme güvenip yasamadim kendim calistim hep ailem babam yok bil diyor.Annemde yarin hersey olur biter Oglan everdik diye ortaya cikarlar nerden bulastin bu aileye bu çocuğa diyor kime nasil davranayim bilmiyorum.Bu arada ben 26 o 27/yasında bankada calisiyirum oda bi yemek zincirinde restoran müdürü ailem işinide beğenmiyor velhasil hiçbirşeyi begenmiyorlar kime nasil davranicam bilmiyorum

merhaba canım aslında bizde benzer şeyler yaşadık aslında ailen kendilerince haklılar eğer sen daha rahat bir yaşam tarzı yaşadıysan evlenince uyum sağlamakta biraz zorlanıyorsun borçlar kiralar falan ama herşey iki kişinin karşılıklı anlayışı güveni çabasına bağlı bende ana okulu öğretmenim evlenirken bende eşimde ailelerden hiçbir destek almadık eşimin ailesinin durumu pek yoktu ama ben eşimi seviyordum eşimde beni ikimiz herşeyin üstesinden geliriz dedik ve evlendik ikimiz çırpınarak güzel bir ev aldık eşimle tanıştığımda işçiydi şuanda bir fabrikada stoktan sorumlu amir yardımcısı ve güzel giden bir evliliğimiz var tabiki borçlarımız var ama zaten çalışarak ödeyebiliyoruz ama bu karar için erkek arkadaşını iyi analiz etmen gerek erkek arkadaşının ailesine gelince maalesef bizde yaşadık ama akıl alır şey değil bir aile nasıl olurda evladının arkasında durmaz iyi gününde kötü gününde yanında olmaz bu durum gerçekten erkek için çok zor oluyor abim de aynı şeyleri yaşadı abim hastanede asistan evleneceği kız öğretmen isteme nişan düğün hepsi zoraki gibi oldu çok sıkıntı çekti annemi babamı hep zorla götürdü mahcup olmasın die hep kardeşleri olarak olayları kapatmaya çalıştık şuan evli ve çok mutlular annemler hala soğuklar ama bu kişilerin yapısı ve görgüşüyle alakalı

Soğukluk yok iyiler bana karşı biraz kültür farki da var aileler arasında aslında buda biraz sorun ama nisanlim anlayışlı uyumlu annemde diyor çocuğa birşey demiyorum ama ailesi böyle yaptıkça siz de yıpranıp evliliginizden bisey anlamayacaksiniz ama bakalim iyi olur inşallah herşey

Ne güzel işte
Etmesinler yardım
En ufak bir iğneyi zamanı gelince kafana kakma hakları olmaz
Başın dik dursun
Beni altından saraylara koysalar evdeki eşyalar beni mutlu etmiyor artık

ooo sen bizimkinin anasını görseydın heralde sinirden aglardın :=) kadının evlerine hiç değinmeyecegım. kendı maası yetmezmı gibi şimdi de eşinin emeklisinin yarısını alıyor, kiraları topluyor.. ama nikahta naptı sence? hiçbir şey. her şeyi eşim yaptı.

Nişanlının sucu yok da ailesine biraz resti çeksin. Annenin dediği gibi üç gün sonra oğlan evlendirdik diye Kasım Kasım kasılmasınlar. İnsanın siniri zıplıyor o zaman çünkü.. Bi de ailesi en azından bi şey yapamayacaklarını baştan belli etmişler. Kenarda paramız var Düğününüzü yapacaz eşyanızı alacaz deyip yumurta deliğe gelince "aslında bizim paramız yoktu siz sıkıntı yapmayın diye öyle dedik" diyenler de var.. 30 milyar borcun altına girmişiz sonra şakaaa kameralara el sallayın..

Son düzenleme:
Nisanlim rest çekti Zaten canim biliyorlar onlarda aslında bende çoğunluk la ayni fikirdeyim kendimiz yapalım diye ama annem iste sen yaparim ederim diyorsun sonra bunlarin acisi sizden cikar sen benim yavrumsun ezilmene dayanamam diyor kahroluyirim

X