Evlenirken Aileden Maddi Destek Görememek

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
Amaç sadece maddiyat değil tabii daha önceki açmış olduğum konu başlıkları altında da bu konudan bahsettim bana herşeyi yapsınlar değildir derdim sadece anne baba olarak arkamda hissedebilmek bunu sadece laf olarak değil gerçekten hissedebilmek isterdim ben anlamam anlamak da istemem 30 yaşında mi evlenecek bu diyip baskilamalar ? Benden para bekleyip bir de kazandığım azıcık paraya gözünü dikmelerini anlayamıyorum hadi Allah'ın selamini bile esirger bunlar benden cehenneme düştüm de haberim mi yok diye düşünürüm hep ağlanacak halime gülüyorum artık duygu kalmadi.her neyse maddiyati bir köşeye birakalim evleneceğim zaman karşı tarafın nasıl bir insan olduğunu bile zoraki sordurtuyorum karşılığı ise "eskiden kadınlar kızını alkol felan içiyor diye düşünmez pat diye sormaz verirdi en iyisi eskilerdi diyor" beyni yoruluyormus hanımefendinin tabii düşünmemek mi gerekir dediğimiz de de cevap alamıyoruz bari bir işe yara en azından karşı tarafı tanı diyoruz bu sefer alınıyor en azından evi arabası olanı secmeyip aptallık eden benmişim menfaatimi dusunecekmisim sizin aileniz de böyle mi cidden ya birak maddiyati manevi olarak da elini ayağını çekip halen biz anayiz babayiz diyebiliyorlar mi ya valla bizimkilerde o yuzsuzuk var.

Bu aralar hepimizin kök aile ile ilgili problemi var. Merkür retrosu yarın bitiyor. hal hareketlerini tasvip etmediğiniz annenize niye israr ediyorsunuz yorum yapması için.illaki birşeylere dahil etmeye çalışıyorsunuz. Öncelikle onay beklemeyin kim olursa olsun onay beklenen kişi beynimizi ele geçirir.Destek de bulunsalarda yarın başınıza kakacaklar.mesafenizi koyun.

Doğru diyorsunuz astroloji ye ilginiz var sanırım konuyla alakalı yazılarınız var mı okumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…