• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenince soyadınızı degiştirir misiniz yoksa iki soyad mı kullanırsınız ??

Benımkı topal sozluunku kaya valla babamdan kalsın bı mıras ısterım topal soy ısımım evlendıkten sonra elıf topalkaya olcak sanırım :) ama sevgulum ıstemez kızlık soy adım kalsın ama hatbıdern ya o ne ole elıf topalkaya olcak :)

Evlendim ve eşimin soyadını aldım..
Daha 10 gün oldu ama alışamadım..
ıki adım var iki tane de soy adım olsa herhalde çok komik olurdu...
Ki eşim de kabul etmedi zaten.. :sinifsinif:

Eşimin soyadını aldım resmi olarak..
Ama iş hayatımda ikisini birden kullanıyorum, çünkü iletişimde olduğum insanların büyük çoğunluğu beni eski soyadımla tanıyor, şirket değişikliği yaptığım için de eski soyadıomı da kullanıyorum ki tanısınlar yoksa tanımadıkları bir firmadan tanımadıkları bir isim mail atınca yada telefon edince pek tınlamıyorlar her mail yada telefonda da xx bey/hanım hatırladınızmı ben zz firmasından aa bbb ama evlendim çimdi soyadım cc oldu diye açıklamak yerine ikisini birden kullanıyorum...

ikisini de kullanıyorum
zaten eşiminkine alışana kadar hep kendi soyadımı söyledim evlendikten sonra kaydirigubbakcemile3

kızlık soyadımı çok seviyordum ve ismimle çok uygundu severek ve gururla taşıdım.
Evlendim ve eşimin soyadını kullanıyorum. hiç düşünmedim çift soyisim zaten resmi işlerde tam bir karmaşa oluyor çift soyisim.

ben iki soyadımı da kullanıyorum üstelik de adımı soyadımı sürekli birilerine söyleyip yazdırmak zorunda kalıyorum buna rağmen bir sıkıntı çıkartmıyor
bence soyadını seviyorsan ikisini de kullan

Back