evlenince memlekete 10 saat uzak bir sehirde yasamayi istiyo?

valla evlilik böyle bir şey: annem babam istanbullu. iş dolayısıyla anadoluyu gezdiler. ailelerden uzakta.

Bence desteklemelisin. Tabi Fethiye'de hayat nasıl bilmiyorum ama bence baska bir şehir güzel olur. Sadece ikiniz olursunuz. Ben oyle yaptım. Şimdilik bir sıkıntım yok Çok şükür.

BENDE ROTASYONA BAĞLI BİR MESLEKTEN OLAN BİR EŞE SAHİP OLARAK GEZİYORUM EŞİMLE
GÜZEL YANLARI VAR EŞİN VE SEN BİRBİRİNİZİN KIYMETİNİ BİLİYORSUNUZ ÇÜNKÜ ORDA SENİN ONUN BAŞKA KİMSESİ YOK AİLELER MÜDAHALE EDEMİYORLAR UZAKTA İKEN

EKSİSİ ÖZLEM OLUYOR ELBET AMA ÇOCUĞUN OLUNCA İNAN O BİLE PEK AKLINA GELMİYOR
ALLAH HERKESİ YERİNDE SAĞ VE MUTLU OLSUN

Valla evliliğin ilk zamanlarında insan pek umursamıyor, yakınmış uzakmış falan. Hatta ailelerden uzak olunca hiç sorunsuz yaşanacak sanılıyor. Fakat şunu anladım ki, bir çocuk sahibi olunca , daha doğumdan hemen sonra "Allah'ım iyi ki ailelerle aynı şehirdeyiz; iyi ki yakınız " diye ellerimi açıp dua ettim. Büyük konuşmak gibi olmasın ama, ailemden uzakta yaşamayı asla düşünemem. Hele ki çalışan bir bayan olarak, çalışmaya başladığım zaman aklım kızımda kalmayacak, biliyorum ki anneannesi ve babaannesi gözleri gibi bakarlar. Ya burada olmasalardı, ne yapardım hiç bilemiyorum. Allah onları bizden ayrı koymasın inşallah.

Ben olsam aileme yakin bi sehri tercih ederdim mugla merkezde yasiyorum ve hic mutlu degilim(( keske sihirli bi degnek olsa da beni memleketim silifkeye biraksa ahh tatlim gurbetlik o kadar zor ki yilda 3 kere ailemi ziyarete gidiyorum ama yetmiyor ve ailemle aramda 13 saatlik mesafe var(( hem mugla taraflari o kadar da guzel degil ben canim silifkemi dünyalara degismem

Daha esim degil ama insallah oda olcak. İste sorun yok cok sukur
önce de yazdım yorumuma tepki vermemişsiniz ama yine yazmak istedim
iş garanti mi yani biri iş sözü mü verdi
keza vermiş dahi olsa caymayacağı ne malum
öyle yerlerde işler kapış kapış.. fazla toz pembe bakıyorsunuz hayata..

Onun isinin garanti oldugunu ama benim muhasebeci oldugumu bi kac kez yazdim canim yorumlara. İs sıkintis olmayacak Allah a sukur. Derdim aileden uzak olacak olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…