- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
Peki muglayi secmenizin ozel bi sebebi var mi?bende ankarada yasıyorum senınle aynı durumdayım esımle ıkımızde devlet memuruyuz bızde bodrum veya marmarıse tayın ısteyecegız benım ailemde ankarada
Ben internetten kiralari arastrdim ama her rakam cikti karsima o yuzden sordum. Sevgiliniz fazlaca bikmis sanirim ordan. Cocuk yetistirmek icin uygun degil demesine uzuldumMerhaba sevgilimle konuşup size bilgi vereceğimi söylemiştim konuştuk şimdi. Hatta söylediklerini unutmamak icin not aldim
- oncelikle pahali bir şehirmiş, cok küçük sobali evlerin kirasi muglada 800 lira dedi(siz internetten arastirarak da ev kirasi hakkinda bilgi edinebilirsiniz)
-ayrıca tum evler sobali veya klimaliymis.
-ahlaki olarak seviye yerlerdeymis, yazin hep turist degisik degisik giyinen ve ahlaken uygun olmayan insanlar olur dedi. Hep yabanci insanlar ve oteller olurmuş.
-çocuk yetistirmeye uygun olmadığını söylüyor
-48 dakikaya bir ucundan öbür ucuna yürümüş sehrinsadece 1 çarşısı olan 10 tane filan kafeye sahip küçük bir yer kısaca mugla ve fethiye.
-tanidik biriyle karsilasma olasılığı yuzde 70 80 lerdeymis. Biz üniversitedeyken karşılaşınca arkadaslarla birbirimize selam vermezdik dedi. O dereceymis.
-is imkani olarak yarısı turizmci dedi
Son olarak sanırım tek iyi özelliği sahil, deniz vs. Yani tatil icin guzel bir şehir, yasamak icin cok iyi sebepleriniz olmali. Moralinizi bozmak icin yazmadim, sadece söylediklerini aynen aktardim. Sevgilim belki uzun yillardir orada kaldigindan iyice nefret etmiş ve sıkılmış olabilir ama sonucta siz de uzun sureligine gideceksiniz oraya, gitmeyin demiyorum ama iyi düşünüp gidin :) hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Aileme 1400 km uzakta yaşıyorum uçakla gidip geliyorum kv ise 500 km uzaktayim kendi aileni bilemem ama eşinin ailesine ne kadar uzak olsan o kadar iyi ayrıca Fethiye şu an bulunduğum şehire yakın bende ordan yazlık almayi düşünüyorum çok seviyorum FethiyeyiBiz ic anadoluda yasiyoruz ikimizde ayni sehirdeyiz. Ama erkek arkadasim evlenince fethiyede yasamak istiyo.onunda kimsesi yok orda benimde. Aslinda bu guzel sadece ikimiz olcaz. 10 saat var bulundugumuz sehir ile arasinda.
Bugun bunu duyunca sanki hemen gitcekmisiz gibi bi sizi çöktü icime.
İnsallah Hersey planladigimiz gibi giderse bir seneden az bi zaman var buna.
Fethiye da yasamaya alışabilir miyim bilmiyorum. Dahasi ailemi nasil birakir giderim?
Baska bi sehirde yasamayi bende istiyodum ama bir yada iki saat uzaklikti benim dusuncem. Ailemin bana ihtiyaci olsa 10 saatlik yol nasil gelinir nasil gidilir.
Sizce bunlari goz onunde bulundurup onu vazmi gecirmeliyim?
Yoksa uzakligi goz ardi edip bu hayali desteklemeli miyim?
Bu durumu yasayan var mi. Artilari eksileri neler
Aklima tek takilan ailenm
Annenizle birlikte gitmeniz cok guzel :) bende deniz olan bi sehirde yasamayi hep istemisimdir ama birden boyle ordaya cikinca alisamadim bu fikre.valla benım zaten aileden kastım bı annem var babam yok kayınpederım yok kayınvalıden yok kardes yok kımse yok anlayacagın bız sadece denız kenarı olsun degısıklık olsun dıye ıstıyoruz zaten hayatta bı annem var ondan uzak kalamam gıttıgım taktırde annemıde göturecegım ama ne yalan söleyım ankara cok grı olsada ankaradan vazgecılmıyor:)
Bende uzak olursak iyi olur diye dusunuyorum ama bisey oldugunda yanlarinda olamamak cok kotuAileme 1400 km uzakta yaşıyorum uçakla gidip geliyorum kv ise 500 km uzaktayim kendi aileni bilemem ama eşinin ailesine ne kadar uzak olsan o kadar iyi ayrıca Fethiye şu an bulunduğum şehire yakın bende ordan yazlık almayi düşünüyorum çok seviyorum Fethiyeyi
Orada ne işle meşgul olacaksınız?? bu önemli
Ben zaten muhasebeciyim. Calisirmiyim orda bilmiyorum ama.Neden özellikle Fethiye..
Ne iş yapacak orda ya da siz?
Iyide araba denen bişey var ucak var gidip gelirsin bence sen bunu değilde işi düşün esin ne iş yapıyor orda is bulabilecek mi Fethiye ucuz bir yer değilBende uzak olursak iyi olur diye dusunuyorum ama bisey oldugunda yanlarinda olamamak cok kotu
Daha esim degil ama insallah oda olcak. İste sorun yok cok sukurIyide araba denen bişey var ucak var gidip gelirsin bence sen bunu değilde işi düşün esin ne iş yapıyor orda is bulabilecek mi Fethiye ucuz bir yer değil
bende aileme 10 saat uzaklıktayım. evet kulağa kötü geliyor ilkte ama alışıyorsun zamanla. bende İzmir den iç Anadolu geldim. eşimle birbirimize eş dost akraba anne baba her şey olduk yapışık ikiz gibiyiz her yere birlikte gideriz. her şeyi birlikte yaparız. ailelerimizden uzağız ama aramız bal gibi her iki tarafa gidince bayram havası esiyor onlar gelince yine aynı. bence uzaklık iyi yoksa fazla samimiyet tez ayrılık getiriyor. Ayırca şuan bana Fethiye'ye git deseler uçarak giderim Muğla çok çok çok güzel bir memleket insanları sıcaktır. Fethiye'nin güzelliği de bir başkadır. Memurluk tercihlerimde ilk tercihim Muğla olacakBiz ic anadoluda yasiyoruz ikimizde ayni sehirdeyiz. Ama erkek arkadasim evlenince fethiyede yasamak istiyo.onunda kimsesi yok orda benimde. Aslinda bu guzel sadece ikimiz olcaz. 10 saat var bulundugumuz sehir ile arasinda.
Bugun bunu duyunca sanki hemen gitcekmisiz gibi bi sizi çöktü icime.
İnsallah Hersey planladigimiz gibi giderse bir seneden az bi zaman var buna.
Fethiye da yasamaya alışabilir miyim bilmiyorum. Dahasi ailemi nasil birakir giderim?
Baska bi sehirde yasamayi bende istiyodum ama bir yada iki saat uzaklikti benim dusuncem. Ailemin bana ihtiyaci olsa 10 saatlik yol nasil gelinir nasil gidilir.
Sizce bunlari goz onunde bulundurup onu vazmi gecirmeliyim?
Yoksa uzakligi goz ardi edip bu hayali desteklemeli miyim?
Bu durumu yasayan var mi. Artilari eksileri neler
Aklima tek takilan ailenm
Ben internetten kiralari arastrdim ama her rakam cikti karsima o yuzden sordum. Sevgiliniz fazlaca bikmis sanirim ordan. Cocuk yetistirmek icin uygun degil demesine uzuldumbu cok onemli ben;m icin.
Bu bilgiler icin cook tesekkur ederimm :) Sizede zahmet oldu.
Dediginiz gibi herseyin hayirlisi
Hayirlisi olsun uzaklık daha güzel bence kafan rahat oluyor ama bide söyle bişey var benım kv dem tatil köyünde oturuyor her yaz akrabalarim gelip evimi yazlık olarak kullanıyor diye şikayetçi gerçi benim kv misafir sevmez o yüzden şikayet ediyor olabilirDaha esim degil ama insallah oda olcak. İste sorun yok cok sukur