Sorarsan cook sevinirimmm :)yani benım sevgilim mecburi olarak kısa süreliğine orada çalışıyor, hep göründüğü gibi olmadığından, her şeyin aşırı pahalı oluşundan vs bahsederdi. yani daha doğrusu ankaraya gelip burada hayat fethiyeye göre daha ucuz vs dediğinde anladım öyle olduğunu. tatil beldeleri biraz öyle oluyor zaten.
ben yarın ona sorayım fethiye yaşamak için nasıl bir yer vs o şekilde size bilgi vereyim :) ya ama unutursam hatırlatın özelden yazarak, bu aralar kafam bi milyon :)
Onlarinki daha da zor tabiki Allah sabir versin :)10 saat uzaklık ne ki yurtdışına gelin gidenler var onlar napsın :)
Sorarsan cook sevinirimmm :)
Bizzat yasayan biri daha iyi bilir tabi.
Oraya ne kadar zamanda uyum saglamis mesela ailesiyle orda yasamak ister mitabiki aklına takılan ne varsa sorabilirsin yarın öğrenirim :)
yarın size özelden yazacağım öğrenip :)Oraya ne kadar zamanda uyum saglamis mesela ailesiyle orda yasamak ister mi
Kira fiyatlari nasil?
Suan aklima gelenler bunlar :)
Biraz daha dusunim yazarim merak ettigim cok sey var :)
Biz ic anadoluda yasiyoruz ikimizde ayni sehirdeyiz. Ama erkek arkadasim evlenince fethiyede yasamak istiyo.onunda kimsesi yok orda benimde. Aslinda bu guzel sadece ikimiz olcaz. 10 saat var bulundugumuz sehir ile arasinda.
Bugun bunu duyunca sanki hemen gitcekmisiz gibi bi sizi çöktü icime.
İnsallah Hersey planladigimiz gibi giderse bir seneden az bi zaman var buna.
Fethiye da yasamaya alışabilir miyim bilmiyorum. Dahasi ailemi nasil birakir giderim?
Baska bi sehirde yasamayi bende istiyodum ama bir yada iki saat uzaklikti benim dusuncem. Ailemin bana ihtiyaci olsa 10 saatlik yol nasil gelinir nasil gidilir.
Sizce bunlari goz onunde bulundurup onu vazmi gecirmeliyim?
Yoksa uzakligi goz ardi edip bu hayali desteklemeli miyim?
Bu durumu yasayan var mi. Artilari eksileri neler
Aklima tek takilan ailenm
sevgiliniz fethiye yi neye dayanarak istiyorYasadigim sehirde küçük o bakimdan sorun yok. Malesef suan icin gidip gorme sansimiz yok. Tatil sezonu icin gitmiyoruz. Hatta yazin en yogun oldugu zamanlar memlekette oluruz diye dusunuyorum.
Ama yinede gidip gorup karar verme sansimiz olsa cook iyi olurdu.
Biz ic anadoluda yasiyoruz ikimizde ayni sehirdeyiz. Ama erkek arkadasim evlenince fethiyede yasamak istiyo.onunda kimsesi yok orda benimde. Aslinda bu guzel sadece ikimiz olcaz. 10 saat var bulundugumuz sehir ile arasinda.
Fethiye da yasamaya alışabilir miyim bilmiyorum. Dahasi ailemi nasil birakir giderim?
Baska bi sehirde yasamayi bende istiyodum ama bir yada iki saat uzaklikti benim dusuncem. Ailemin bana ihtiyaci olsa 10 saatlik yol nasil gelinir nasil gidilir.
Herkes yazın olduğu gibi hayatı lay lay lom sanıyor oralarda .Fethiyede hayat o kadar kolay değil ki. tatil sezonuna güvenip gidiyorsanız hiç gitmeyin derim. hatta şimdi şuan gidin 2 günlük bakın orda hayat nasıl ilerliyor kışın, nasıl geçiyor günler ona göre karar verin
(kötü demiyorum beklentilerinizden düşük olabilir diyorum, alıştığınız hayattan farklı olabilir diyorum, fethiye küçük bir belde keza muğla da öyle tanıdık aile filan olmadan kalınmaz geldi bana)
ben aileme 14 saat uzaklıkta yaşıyorum ve bulunduğum yerden direkt uçuşta yok bende ilk başta kabul edemedim ailemi çok özlerim diye ama inan o kadar rahat ki herkesi özlüyorsun ama mükemmel yaşıyorsun kavganda gürültünde sevincinde başbaşa bizde iki tarafa da uzağız ve iyi ki uzağız annemi özlesemde iyi ki bu şekildeyiz kesinlikle gidip yaşamalısınBiz ic anadoluda yasiyoruz ikimizde ayni sehirdeyiz. Ama erkek arkadasim evlenince fethiyede yasamak istiyo.onunda kimsesi yok orda benimde. Aslinda bu guzel sadece ikimiz olcaz. 10 saat var bulundugumuz sehir ile arasinda.