evlenince memlekete 10 saat uzak bir sehirde yasamayi istiyo?

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
Biz ic anadoluda yasiyoruz ikimizde ayni sehirdeyiz. Ama erkek arkadasim evlenince fethiyede yasamak istiyo.onunda kimsesi yok orda benimde. Aslinda bu guzel sadece ikimiz olcaz. 10 saat var bulundugumuz sehir ile arasinda.
Bugun bunu duyunca sanki hemen gitcekmisiz gibi bi sizi çöktü icime.
İnsallah Hersey planladigimiz gibi giderse bir seneden az bi zaman var buna.
Fethiye da yasamaya alışabilir miyim bilmiyorum. Dahasi ailemi nasil birakir giderim?
Baska bi sehirde yasamayi bende istiyodum ama bir yada iki saat uzaklikti benim dusuncem. Ailemin bana ihtiyaci olsa 10 saatlik yol nasil gelinir nasil gidilir.
Sizce bunlari goz onunde bulundurup onu vazmi gecirmeliyim?
Yoksa uzakligi goz ardi edip bu hayali desteklemeli miyim?
Bu durumu yasayan var mi. Artilari eksileri neler
Aklima tek takilan ailenm

Son düzenleme:
Gurbet zor arkadaşım ne olursa olsun Eşin ne kadar iyi de olsa.ileriki yıllarda gidip gelmeler daha da uzun gelir o yollar.

Offf icim bi tuhaf oldu gurbetlik deyince bi yandan iyi biyandan kötü ailen hasta olsa yada mutlu biseyler olsa goremiyosun.iyi olanda kafan rahat karisanin yok her lafida duymuyorsun. Ben daha yakinim 4 saatlik yol ama senede bir görüyorum ailemi

Yazim kurallarina dikkat etmeye calisirim hep ama doğrusu oyle diye biliyodum. Uyariniz icin tesekkurler duzelttim.
Vee tabi ki arastirdik is imkanini.

Fethiyede hayat o kadar kolay değil ki. tatil sezonuna güvenip gidiyorsanız hiç gitmeyin derim. hatta şimdi şuan gidin 2 günlük bakın orda hayat nasıl ilerliyor kışın, nasıl geçiyor günler ona göre karar verin

(kötü demiyorum beklentilerinizden düşük olabilir diyorum, alıştığınız hayattan farklı olabilir diyorum, fethiye küçük bir belde keza muğla da öyle tanıdık aile filan olmadan kalınmaz geldi bana)

yeni bir şehre alışmak sizin için zor olabilir,benim halamda hem kv hemde babannemlere uzak bir şehirde yaşıyor keyfi baya yerinde.

artısı kayinvalideden uzaksin
eksisi ailenden uzaksin

Allah kolaylık versin.
Inşallah doğru bir karar verirsin.

Yasadigim sehirde küçük o bakimdan sorun yok. Malesef suan icin gidip gorme sansimiz yok. Tatil sezonu icin gitmiyoruz. Hatta yazin en yogun oldugu zamanlar memlekette oluruz diye dusunuyorum.
Ama yinede gidip gorup karar verme sansimiz olsa cook iyi olurdu.

Erkek arkadaşın ne iş yapacak orada. Benim bir kız arkadaşımda gitti oraya yerleşti otelde çalışıyor. Muhasebe pozisyonunda hep orada yani. Tatil durumu ile alakası yok. Marmaris' te de arkadaşımın ailesi yaşıyordu. Orada sadece tatilciler olmuyor ki.

10 saat uzaklık ne ki yurtdışına gelin gidenler var onlar napsın :)

yani benım sevgilim mecburi olarak kısa süreliğine orada çalışıyor, hep göründüğü gibi olmadığından, her şeyin aşırı pahalı oluşundan vs bahsederdi. yani daha doğrusu ankaraya gelip burada hayat fethiyeye göre daha ucuz vs dediğinde anladım öyle olduğunu. tatil beldeleri biraz öyle oluyor zaten.

ben yarın ona sorayım fethiye yaşamak için nasıl bir yer vs o şekilde size bilgi vereyim :) ya ama unutursam hatırlatın özelden yazarak, bu aralar kafam bi milyon :)

Ucak imkani varsa olabilir ama 10 saatten az ulasim mumkun degilse kabul etme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…